17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих казал БИТИЕ вместо Генезис

в едно интервю Нийл Деграс Тайсън (американски астрофизик, един от ония дето зачеркнаха Плутон от списъка на планетите) бе казал: "Сигурен съм, че никой реално не вярва в глупостите за "фалшифицираните полети до Луната". Просто има хора които от сега се нареждат на опашка да им бъде доказано нещо. Дори усилено се стараят да са безкрайно досадни с надеждата един ден да получат първи безплатна разходка до Луната, само и само за да им запушим устите!"

ей малоумници , 1 кг чакъл изстрелян в космоса струва към 20 кила злато

не точно златото днес е 43300 лв - около 24 700$ с Falkon до ниска орбита е само около 2000 $ на килограм, до геостационарна към 8000$ много университети пращат учебни микро сателитчета по под килограм. дори има сайтове за сателитчета от готови модули. Пътуването в космоса не е това което беше преди 20 г. днеска можеш да си качиш камера в космоса която да ти щтрака снимки и да ти ги праща обратно на земята та да натриеш носа на някой плоскоземен. пъй че нареждаш се на опашка при Мъск и чакаш да си пратиш чакъла в космоса.

Статия за луната а наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър още не се е усетил, LOL:. Нали се беше разпищолил в коментарите под съседната статия за космоса, дали са му двойна доза и сега спи непробудно, LOL. Като се събуди ще наводни и тая естествено.

трасето Земя-Луна ще стане като магистрала..

Тази новина съшо излиза за втори път. Поне изчакайте да излети.

Ако сондата беше нашенска, преди да отлети обратно, щеше да напише "К*р" на луната.

Не бе... ЛОКО бе майна

щеше да е 'САМО ЛОКО СФ''

само да ви кажа... има само един евреин който хвърля пари на вятъра и това е Шаломов. тези 100% ще се върнат със 5 тона злато :)))

всъщност сондата няма планове да се връща

Ще се върне с печалбите от рекламите!!

на някой който си печата пари без обезпечение - злато не му трябва . няма файда и да го продава на други държави , защото ИЗНАСЯ зелени салфетки а не внася.

Холивудска инсунация платена от Мъск и евреите. Целта е да опозорят православна Русия. НЕ вярвайте, никаква ракета няма да полети, никакъв частен апарат няма да кацне на Луната

Рогозиновите лунни фабрики са надеждно защитени от безаналогови комплекси С400 готови да подпукат нашествениците.

Изтрелването може да го гледаш на живо online. А на руснаците никой не им пречи, нека и те да изпратят апарати на луната. Даже ще е добре да е на мястото на "предполагаемото" място, където са останките от Аполо

звънн ... 5 копейки на сметката

Ако роскосмос предава някога online в реално време както SpaceX и Nasa моля да сподели линка

Яко име - Береш шит.

Ми, Берекет да им е!

Е, каква е кирията?! На частната фирма. Само, ако нагребе злато колкото може да носи на връщане, може де се изплати!?

Реклама,поръчки,доходен бизнес!

Ти не ги мисли израилците! Ако не са видяли далавера в това начинание, което да донесе поне 500% печалба, ич немаше и да се зафащат! :)

печалбата не винаги се мери в пари! опита и научни познания са много по-ценни.