Изстреляха Дмитрий Рогозин в Космоса със стара Лада

Макетът на шефа на Роскосмос се е изкачил на 150 км надморска височина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомени от Чехословакия: Дете съобщава на дядо си за първия човек полетял в космоса (Гагарин, макар едва ли да е летял и за това е после убит). т.е. По е вероятно Американците да са стъпили на луната отколкото Гагарин да е летял. -Дядо, дядо руснаците полетяха в космоса - Сериозно чадо....всичките ли? (с надежда в гласа) -Не бе дяди, само един. - Е и ти на какво се радваш.

С балон на 150 км височина? То и за фейк новини си требе известно образование...

Що па да е фейк? Нали са замесени лада и рогозин. Там в ссср всичко е възможно. Ако путин беше на ладата да си изпреварили Теслата на Мъск по пътя кам Марс.

С руската жигула ....от МКС. Мъск нека си говори.

Да , Руснаците винаги имат своя версия на реалноста , аз летя с ракета , те с балон , на супер технологична електрическа "Тесла " , те на " ЛАДА " по лиценз на ФИАТ набор на Мусолини , НИЕ ЖИВЕЕМ в 21 век , они живут в 19 век иииии ..... даже не смешно

Да ама се е върнал.....

Добре де, след ,като земната атмосфера приключва на 100 км височина, как балонът е достигнал...150 ? А ? Както е отбелязъл един съфорумник по-надолу... все едно едно тяло потопено във вода с плътност по-малка от това на водата (за да може да изплува на повърхността и -да поясня на недоучилите журналистчета-плод на демократичното ни образование)...да продължи да се издига над нея ....

Балона е бил пълен с газ по-лек от нищото.

Ако с балон можеше да се лети в космоса никой нямаше да строи ракети.Балонът се е изкачил на 18-20 километра височина и е изминал 150 километра.

150 километра е изминал балонът, а той се е издигнал на 20 километра. Някой журналист не е научил Закона на Архимед.

Балонът се е издигал по трапецовидна резба.

Просто проблемът не е в рогозин, какъо и проблемът не е в кочината и домашното прасе, а в този който го е опитомил глигана и му е построил кочина...човекът сиреч, а кой е човекът...както ви се харесва по шек....

Айде пак хибридни лъжи. Масковия Стармен се бил отправил на пътешествие около Марс. Нищо подобно. Отправи се в някакво пътешествие, ама около къде точно и самият Маск идея си няма.

Миналия май Дмитрий Рогозин вече заяви, че Русия е девет пъти по-изостанала от САЩ по отношение на ефективността на работата в космическият отрасъл. Тогава Рогозин цитира примера на американската компания Orbital Sciences, където работят 1.3 хил. Души - 13 пъти по-малко от центъра на Хруничев, „но годишното производство на човек е почти 414 хиляди долара. След поредица от инциденти, настъпили в руската космическа индустрия миналата година, Рогозин обяви моралната деградация руснаците в космическият отрасъл.

Да изстрелят ботоксовия гном в космоса.

Рогозкин е най-добрият клоун на Русия. Трябва да прави шоу бизнес.

Бахти,тия че усмърдят и космоса на алкохол

даже и рогозин излетя у космоса,само балона мъск си седи и си гледа аномалиите

Готино са се изгъбаркали с Рогоносин - един от най-некадърните в правителството на хипофизното джудже.

Хаха с балон! "Момче с кофа и момиче с балон"!

Поредната лъжа с марка "русия". Балон не може да се качи на такава височина. Досега рекорда беше 39 километра или около 128 000 ама фута. В случая може да са качили балон до 150 000 фута или около 45 километра. Та тука ни се пробутва поредната небиалица под формата на шега, която тролетариата в последствие да тиражира.

Даже и това не. Погледнах в оригиналното съобщение на фирмата: Рогозин приземлился на первой ступени в 150 километрах от места запуска. Вторая ступень продрейфовала 16 часов на высотах 18-20 километров, после чего совершила посадку в 2 тысячах километров от места запуска. Демек чучелото на Рогозин е летяло на височина 18-20 километра и се приземило на 150 километра от стартовата точка. Имало и втора степен на балона, която не е уточнено къде е стигнала на височина, но се е приземила на 2000 км от стартовата площадка. Историята стана "Та не били компютри, а били компоти, и не за износ, а за внос" Но иначе добре трие Гогов или както се пише по форума Хейтър.