Изтекоха първите снимки на новия руски стелт изтребител

Компанията "Сухой" смята да продава самолета на чужди пазари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамка им американска как са го копирали за f 35. Само където има хиляди произведени и продадени на цял свят f 35, а този велик самолет е от картон. Нищо не казвам те и си 57 го произвеждат масово с новите му двигатели от си 35. Ужас некадърници от всякъде.

Мълее простите лепиларките па се развихри ли. Явно ще им доставят истинска друсалка и сега с при повдигнат тон квичат на умряло.

Написа го поредният глупак.

Преди години рекламирахте новата Лада със снимки ... къде е?

Кой ще ви се върже на глупостите бе, ватенки насрани.

Така ми се доживя в Русия! Сред тия ракети Циркони, Базалти Гранити, сред тия стелт изтребители с едно супло, сред тия атомни подводници и компекси С-400, сред тия ми ти танкове Армата, т72, т90. Толкова ще е прекрасно! Такъм добър живот! Защо ми е да стоя тука у бедната невъоръжена България, когато мога да лъскам дула в Русия?

Смешник

Козяци срещу Мурзилки пак старата песен.

Въпрос към мурзилките - могат ли да кажат , колко точно самолети , от новия модел ,смятат да произведат. Питам за един приятел , който се е притеснил ,че ще стане като със Су-57.Искаше да купи девет Су-57 пък те произведоха само осем.

Абе козяци вие наистина сте адски тъпи дебили бе! И продължавате да твърдите че двигателят на руската ракета циркон е спрял малоумници ! Та вие дебили сте ?! изобщо гледа ли сте някога изстрелване на противокорабна ракета а ?! И то от типа на големите руските противокорабни ракети от тежък клас с обсег от 600 700 до 1000 км като Гранит и базалт а дебили ?! изобщо правило ли ви е в печат ление че преди да се включи основният ракетен двигател ракетата се ускорява до определена скорост от така наречените твърдо топливни ускорители или както биха го казали вашите любими краварски господари на които са такъв кеф облизвайте анала Solid rocket boosters ! E толкова ли сте тъпи дебилни че дори и това не може поверите в интернета ! E като не знаете несерете своето незнание влезте в туба и се поровете ! Е и малко и се образовайте! Просто сте жал факт то това е как пърдят и преди три години че всичките оръжия които руснаците приеха на въоръжение вече от няколко години са анимации ти и рисунки само че се оказах анимациики рисунки са краваските хиперзвукови дънери и шперплатови ракети! И определено не руските !просто факт

Какво да си казват козацките ибрикчии, каквото и да си говорят руските машини като този Сухой не само са по-добри по всички параметри от краварски те бараки но и значително по-красив и аеродинамичен от НЕлетящата тухла Ф 35 . А както ще туполев е казал красивия самолети добре лети, а нещо което определено НЕ важи за тоя ковчег е Ф-35 факти

Британският Tempest ( който е и 6то поколение) е много по красив от таа гарга.

Ти да не би да го видя как лети бе копейкаджийски тролей. Трябваха им повече от 15 години да направят ДВА летящи СУ 57. На всичкото отгоре разработката беше финансирана от Индия

ПАПАГАЛИ

Гледам бая си нацвъкал, та да те почвам: 'как сърбите свалиха няколко „Стелт“' - Не няколко, а ЕДИН(с късмет и по вина на пилота) , от над 800 полета . В Раша туй за пАбеда ли го броят ? :) 'толкова и Индия ще види 57-та' Не 'ще' - Индия ВЕЧЕ ВИДЯ. $250 милн вложиха в проекта и като видяха руснаците какво са скопосали казаха 'не мерси'. Може и да не си чул че Индия вече купува американски самолети и хеликоптери и върна руската атомна подводница дето бяха взели под аренда (с повреда). 'какви фигури от висшия пилотаж изпълнява,.......А господаря на небето е СУ–35.' Я кажи колко 'господари на небето' продаде Рашак за последните 5 години, хм? Тътрузят го на всяко авиошоу да върти 'пилотаж' само че видиш ли ватювуту, срещу модерните всеракурсни високоманеврени ракети никакви кобри на Ала Пугачова не предат - важен е модерният радар и Стелт.Който види противника пръв убива. Затова за F35 се чака на опашка, а от Су 35 се отказа дори Индонезия.

Съгласен съм с теб и само да добавя,че сърбите свалиха СТЕЛта с обикновено зенитно оръдие ,защото той е летял ниско по репефа и те са го видяли и застреляли по елементарен начин от една височина.

_stankow

Добавката ви не се приема :) 27 март 1999 година - F-117A (сериен номер 82-0806), пилотира подполковник Дейл Зелко (Dale Zelko). Самолетът е свален в района на село Буджановци в хода на военната операция на НАТО против Югославия. Пилотът се катапултира успешно и е евакуиран от търсещо-спасителната група. Съгласно сръбската версия F-117 е свален със зенитно-ракетен комплекс С-125 (ракета тип 5В27Д производство на завод „XX конгрес на КПСС“, днес АВИТЕК). Ракетата е произведена 1976 година. Стреля 3-та батарея на 250-та бригада на ПВО, командир на батареята п-к Золтан Дани. Целта е поразена с две ракети – първата откъсва крилото, втората попада в самия самолет 17 секунди след командата „огън“. Във всички случаи - браво на зенитчиците. Золтан Дани в момента е на пенсия, има фурна в родното си село :)

Мунчо сърбите официално свалиха един f-117a на неофициално и един два Б-2и знаеш ли с какво ги свалиха бе Манчо свалиха ги с джипа нета съветски антики от 60-те години на миналия век като е С 125 Нева и С 75 Да.ти по-добре кажи защо веднага след този случай краварите започнаха да свалят от въоръжение своите f117 смешник така че да победа си и то огромна да превърнеш една програма за стотици милиарди долари да пратиш кошчето това определено е Победа а Деби като тебе дори и това не знае че сте от технологиите са създадени от руснаците и по-точно от съветския физик от Интер глупако като не знаеш с несесери своето незнание

Това руско изкопаемо е поне на 30 г назад от изобретенията и оръжията в НАТО и САЩ..ха.ха Не случайно пускат Ф 16 произведен от 1970г и и разказва играта на руските боклуци..ха.ха А ако беше нещо ново във военните технологии би било логично да е военна тайна но морално остаряло и технически още повече не е нужно да се пази в тайна а да се пишат гръмки статии за лъкът, копието и меча като оръжие на руската военна индустрия..ха.ха

Робот и реклама да живей Дир

От хамериканците или от чайниците?

Сега чакаме и първите катастрофи на новото руско изкопирано изделие.

Такива ефекти на анимация не се владеят още...

Искаме при рашистан... 10 по 6 от тия... 20 по 8 от миг 35... 10 танкови бригади... ракети 50 броя далекобойни... 100 на късо... противовъздушна ц1500 50 броя... бронетранспортьори и хеликоптери всякъде клас на очо... безвъзмездно... Да ни върнат архивите... златото и 2 руски тостера... И имате сделка за съюзник...

Ватници... кажете колко е безаналогов.... Че съм гледал едни анимации бие го от всякъде... даже съм гледал корабите на хищника 5 :)

SU-152

Колкото некъФ-117

Квото даде...

Ну погоди що ги няма....

Пак МУЛьТФИЛМИ

Ся чакам дежурните русофили, дет’ са скъсваха да обЕсняват как видите ли самальотите с един двигател не ставали за нищо, как рашките прозрели това и имали само с помдва двигателя, ся ко ши кажат и ко ши обесняват като най новия супер дупер пупер турбо галакси космически изтребител ( макета де) ИМА САМО ЕДИН ДВИГАТЕЛ

SU-152

"Еднодвигателен стелт самолет има голям потенциал за продажба на чужди пазари, а от "Ростех" вече са публикували видео, в което загатват, че планират продажби на Индия, в Арабския свят, Виетнам и други страни" Капитализъм мудрец...............

Щото в Арабския Свят нямат пари за двудвигателни самолети, нали? Бедни са и горивото е кът, а? Пореден жалък опит за лов намймуни с трици, също като опитите за продажба 'на зелено' на МиГ35 и Су57 както и фиаското с с Ковид ваксините.

SU-152

Основният въпрос е - ще имате ли смелост да гледате през очите си реалният свят, а не виртуалния през екраните на телефони, телевизори, компютри... ТЕ хамериканците във виртуалния мачкат наред,ама в реалния не е баш така........ Щом на нас ни продадоха 50 годишен блок70-вход-А,руснаците що да не продават?

..ама с радар какъвто няма нито един настоящ руски самолет (нямаше такъв и оплаквания от ватната бригада Грипен).

SU-152

Мудрец кажи как сърбите свалиха няколко „Стелт“ и се извиниха: Не знаехме, че са „невидими“...............

Русия, че иска да продава на Индия (която се отказа от СУ - 57), Виетнам и др. е ясно. Не се знае Те дали искат да купуват нещо което не се е показало и доказало (котка в чувал) без да се знае най-важнАта характеристика - напречен и надлъжен радарен образ на таралясника. Като имаме предвид, че досега ВКС на РФ не са имали НИТО ЕДИН стелт и нямат никакви традиции в това поприще.

SU-152

Ха ха веселяк.........."Русия, че иска да продава на Индия (която се отказа от СУ - 57)",колкото на теб/нас ще ни дадът Раптор,толкова и Индия ще види 57-та.

Докато го пуснем в производство след 25 години, ще му сложим и втори двигател, спокойно - още е рано.

SU-152

Ти гледай блок 70,вход-А,да пристигне по напред от тези...............

' блок 70,вход-А,' Американският самолет СЪЩЕСТВУВА (и клиенти на LM които не са си получили самолетите НЯМА), за разлика от въпросната ватна 'презентация'. Я полети след 10 години, я не.

SU-152

Абе острьо,като махнем Раптора,кажи коя от другите щайги става за нещо.Тоз кеФ-35 ,какви фигури от висшия пилотаж изпълнява,.......А господаря на небет0 е един СУ–35.

SU-152

Острьо тез ватнеци загърбиха 47-та Беркут,в полза на Су-57.......................

_stankow

Всички авиостроители "загърбиха" крилото с отрицателна стреловидност. Още немците през войната са правили експерименти. Американците - също. Руснаците - казахте го модела. Има непреодолими конструкционни проблеми с усукването на крилото при този начин на обтичане. Непреодолими. Затова няма такива самолети.

Полезен товар 7400 кг.

Браво. Значи , ако в тайгата започне строителство на нов панелен град, то самолета ще носи панелите с 1200 км/ч. до строежа.

A на дъртия Ф16 е почти 10 тона

_stankow

7.8 тона е бойният товар на Ф-16. При максимална излетна 21.8 тона. За този, новият, 7400 кг. при максимална излетна от 18 t е много добре.

На практика малкото братче на МиГ 1.42, но с много повече възможности от "баткото", защото се появява на бял свят след 30-тина години....

Дъ тъ ева у специалисто

The loser has to fall. (ABBA)

Има още много изненади на МАКС21! Но същественото е новият руски лек изтребител от Сухой!

Имаш ли рисунката му?

Вече е пълно с негови снимки, даже и от кабината му!

А полет КОГА?

Тва е анимация бе, да излизаме незабавно от НАТО, няма да ги хрантутим щом не ни пазят от нищо!

Не ние , а само ти ще излезеш от НАТО. Със шут.

След невероятния успех на Су 57 - стотици произведени и продадени по целия Свят (индийци, аржентинци и арабели не могат да им се нарадват) дойде ред и на туй ватно чудо. Дълбокомислените предишни разсъждения как еднодвигателните самолети били 'надеждни' бяха набързо насметени под килима.

на "отекъл проект".. И аз мога да си нарисувам нещо и да го пусна в мрежата.. Нека да видим видеоклип с летящ самальот и тогава ще коментираме..

Тъпите козяци продължават да ме учудват! И продължат да квичи умряло, че това било измислица че руснаците пак нищо не са създали нищо! Е защо ли тогава вчера руснаците демонстрираха хиперзвукови ракети циркон каквито според болните малоумни мозъци на козяците не съществуват в реалностили поне така квичат вече три-четири години че не съществували такива неща като хиперзвуковите ракети циркон като планиращите и пресо кои глайдери авангард като хиперзвуковите ракети понижава като подводните дронове с термоядрени кобалтови бойни глави като Посейдон като лазара за ПВО и ПРО защита пересвет като ядрената крилата ракета буревестник и така нататъка и за които в Пентагона твърди че са напълно реална заплаха за краварска та треторазрядна кочина Америка пък после пак нека козиците дето подлизва задниците на краварите да твърдят че това е измислица! Срещу фактите малоумни козетски дебили не може да се рита ФАКТ!

серьозно ли бе? Видяхме как излита някаква ракета. И как след 20 секунди и спира аварейно двигателя и прелъсват видеото. Коя цел са ударили на 350км че не видяхме. Да не влезе с 200 в гъза на каПутин? Щото видео на поразяване на каквото и да е - НЯМА. Същата работа като при Гагарин - нито едно доказателство.

_stankow

Грешите. Не "спря аварийно двигателят", а "щатно завърши работа стартовият твърдогоривен двигател". Нататък ракетата продължава с маршовия ПВРД, не може да се лети на твърдогоривен по целия маршрут. Иначе - правилно сте обърнали внимание, че имаше смяна на режима.

Първи официални данни: 1.Боен радиус 1500 км. 2.Полезен товар над 7000 кг. Погледнете въздухозаборника - същият като при МиГ 1.42 ....

На хартия и най-вече МЕЧТИ.

"Руснаците се отказаха от използването на ПХО, поради факта, че увеличава ЕОП. МиГ -1.42 е проектиран с ПХО, при Су-57 го няма и е ефективно заменено. Този също няма ПХО! "

Явно не правиш разлика между "въздухозаборник" и "ПХО", а? :)))

това беше ТВОЯ отговор на ...цитирам: той и 1:10 не е. Виж сега въздухопроводите после виж броя на двигателите после ще продължа.

Мерси, че ме цитираш! Всичко е така както съм го казал!

бе както гледаме във всеки пост си противоречиш

Аз смятам че няма нищо общо. ПХО, РГО, СО и МКР са корренно различни от тези на МИГ. САмо БХТ и КЧБ са подобни.

Много добре направен макет.

БОГ е дал дар на Русия да прави оръжия !!! 2-ра св война / танковетве Т-34 и КВ- РС-Катюша и др./ Първа водородна бомба и ракети с голям радиус на действие !!! Днес 70% се ползва КАЛАШНИКОВ в света!!!

Всичкото терорист е с калашник.

_stankow

Няма нищо лошо в това. Белгия е също една такава "оръжейна" държава, например. На който както му провърви в международното разделение на труда. Щом едно нещо се купува, значи някой трябва да го прави. Няма срамна работа. Русия даже не е на първо място в света по производство и износ на оръжие. България също има добро оръжейно производство, макар и не както преди ...

Човек с Гоуф спира на светофар и до него баровец с Бентли и го пита - Как е колата? - Супер е - казва баровеца - Бе гледам че не се купува много Та така и твоята логика с калашника.

тука не говорим ли за самолети? Кво стана с оня Су-57 дето е проект от 2001ва? Колко броя направиха дето летят до сега. Ф-35 и той от тогава го почнаха. Вече имат над 665 броя произведени и още над 200 поръчани Как върви далаверата с Су-57?

Работил съм и с руска и със западна техника. Няма място за сравнение. Корабен двигател - руски, 2500 часа работа до основен ремонт. Немски подобен двигател - 18 500 часа до основен ремонт. Руски 30 г кораб има 7 основни ремонта и не се знае колко междинни. Немски 20 г. Без нито един ремонт и по всичко личи, че няма да има нито един до 30 г.

Путин се разгледа новата машина на МАКС21.

а ще разгледа ли МС-21 пълен с пасажери? та еВа в трола нещастен

Абе руснаците на времето дървен танк рекламираха, самолетоносач дет го има само на дървен макет,че днес дървен стелт ли няма .

Някой много хвали сърбите. Сърбите са около 5 милиона. Около 2 милиона са унгарците, власите, Албанците, Бошнаците. Има и Българи официално са около 25 000 но в действителност са поне 150 000 или даже повече. Но в Сърбия ако си българин и се обявиш за такъв това значи гражданска смърт, ставаш господин никой. Няма работа, няма бизнес, всичко което може да има един гражданин за теб е недостъпно. Положението в Сърбия е много по лошо отколкото изглежда.

Ние българите, се радваме на всеки руски успех. Новият руски стелт е голямо постижение. В Белия дом, Капитолия и Пентагона рязко се повиши употребата на памперси. Отличници в това отношение са Джо Байдън и Нанси Пелоси

Няма да сте българи вие! По-скоро на мужици ми мязате!

Не, пияндета колеги от русското пасольство. Като ни сложиха машина за бояришник, леко злоупотребяваме по-русски.

Обединението под шапката на ОАК на МиГ и Сухой се е оказало ползотворно. От Сухой не са проявили егоизъм и при проектирането на новата машина са се спрели на проект на МиГ и по-конкретно на МиГ 1.42. Оттам са фюзелжът, разположението на въздухозаборника, липсата на задни хоризонтални стабилизатори. Новата машина носи и родни за Сухой /модела 57/ черти като фанара, окраската, разположението на ракети клас "въздух-въздух" в шахти от двете страни на предния колесник. Разбира се говорим само за външен вид. Тепърва ще се запознаем с подробностите

колко пъти да ти обяснявам че тоя МИГ няма и ЕДИН ЧАС у въздуха преди да го прекратят.

За пореден път доказвам, че хабер си нямаш от самолети Този самолет летя на 29 февруари 2000 година ТОЧНО 18 минути, качи се на 1км височина и достигна скорост от огромните 600км/ч. Втория полет беше 22 мин на 27 април... И това беше. Край на проекта. сега иди в ъгъла и мълчи вместо да тролиш тъпотии от които никой не се интересува.

МиГ 1.42 имаше нещастието да се появи в тежки за цяла Русия времена. Много перспективни проекти бяха спрени тогава и очакваха своя миг. Ето, че сега времената са други и старите проекти започнаха един по един да се реализират .... така е и със управляемия хиперзвук!

И точно по тази причина НЕ СЕ Е ДОКАЗАЛ като нищо. Доказа, че бита карта и не става за нищо в сравнение с останалите поне руски машини. А сега някой направил макет и го боядисал и ти вече се скъса да тролиш за сливане и проектиране на калпавата машина която ЩЕ си остане ЩЕ както Су-57 от които от 10те ппроизведени броийки само 6 са летели и 2 са разбити. .т.е. 50% брак. Ама виждаш ли - супр дупер окраска и супер параментри. Аре спри се бе троле. Тоя МИГ за който говориш е пълна БОЗА и рашките го знаят.

Обединението под шапката на ОАК на МиГ и Сухой се е оказало ползотворно. От Сухой не са проявили егоизъм и при проектирането на новата машина са се спрели на проект на МиГ и по-конкретно на МиГ 1.42. Оттам са фюзелжът, разположението на въздухозаборника, липсата на задни хоризонтални стабилизатори. Новата машина носи и родни за Сухой /модела 57/ черти като фанара, окраската, разположението на ракети клас "въздух-въздух" в шахти от двете страни на предния колесник. Разбира се говорим само за външен вид. Тепърва ще се запознаем с подробностите.

Но дали твоето появяване на света не е толкова ползотворно???

Обединението под шапката на ОАК на МиГ и Сухой се е оказало ползотворно. От Сухой не са проявили егоизъм и при проектирането на новата машина са се спрели на проект на МиГ и по-конкретно на МиГ 1.42. Оттам са фюзелжът, разположението на въздухозаборника, липсата на задни хоризонтални стабилизатори. Новата машина носи и родни за Сухой /модела 57/ черти като фанара, окраската, разположението на ракети клас "въздух-въздух" в шахти от двете страни на предния колесник. Разбира се говорим само за външен вид. Тепърва ще се запознаем с детайлите

Много ме кефи, че тия смешни пропагандни статии за рушките оружия се публикуват в раздел IT, демек информационни технологии. Верно че хибридната война е информационна, но не е технология а си е просто пропаганда, другари дирници. :)

А в същото това време краварските бараки f-35 които са просто едни некадърни недоносени копия на руските а по-точно още съветските як-141 и до ден-днешен имат десетки дефекти им викат нелетящи дефектоносци, струващи на американския данъкоплатец малката сума от 2 трилиона долара което е близо 10% от външния дълг на краварника Америка тази кочина от третия свят.

Хахахахах вие сами не си вярвате, когато ги пишете тия простотии, ебаси заблудените петолъчки!

Вече се бях притеснил, че днеска няма да има задължителната хвалебствена новина за мурзилките. И ето, че ДИРаджиите ме опровергаха. Русодебилите ще си легнат спокойно, с промито мозъче.

Искате да кажете, изтекоха първите рисунки?

Не изпускайте тази оферта! Сега е момента да купите още изтребители на картинка!

1 час до ЩЕ то на Безос 1-2 десетилетия докато литне тоя макет.

Поредната дневна порция платени новини от Кремъл. Храна за бедния русодебил. Аман от картинки и свободни съчинения.

Да бият краварите по миризливите задници.

които каруца не могат да произведат критикуват Сухой Луд е бил Александър Втори да не мине от Кавказ в Истанбул,разстояние с почти 2000 км по късо отколкото през Бг Остави го това помашко племе да го джаскат манафите и да им сервира наведено

Това е официален сигнал за поругаване на националното достойнство на всички българи.

Изтекоха поредните руски фантасмагории. А ДИРа пак захлеби рубли.

Тостера... безаналогов....

Айде пак картинки !

Чакаме сега да изтече снимка на първата руска ютия!

Немаш ядове! Ела ми дом на госте, ша ти покажем три! Първата е от 1962, и още работи, другите са от 1973 и 1985, работещи и, представи си, с регулатор на температурата!

добри неща са правили украинците въс СССР. Сега да поговорим на Русия без тях.