17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бира и а ли?

Сега да удължат и автобусна линия 111, та бабите с пластмасовите туби да одат и до там рано сутрин!

Това поредния филм на някой кинаджии на янките ли е.

Първо пратете човек на луната пък после ще си говорим за космически бази. Холивудски продукции не щем.

В тоя Холивуд на 4-ти километър мноого зле ви влияе дори само думата "луна". Какъв ли вой надавате там като има пълнолуние не ми се мисли...

А бе май ти виеш по луната,под всяка статия се подписваш от гаровия кенеф

Слушай лекарите и не мисли за луната и ще ти олекне, може и ремисия на поривите да пишеш поезията си с химически молив по стените на обществените тоалетни дето все са ти в главата да отбележиш.

Тези пък на всичко казват вода, дори да не е в течно състояние. Трябва да консумират повече течности, че да не им се привиждат на Луната и на Марс.

Е и ти трябва хапчетата да си взимаш ама не слуша санитарите и ей го все си наказан.

нашто вик и няма нито вода нито луна

Еййй, ми то къде няма вода на луната? Като гледам 2-3 океана са ни били под носа през цялото време.

за д а измъкнат пари от данъкоплатеца, САЩ са готиви да пратят хора и на марс хахах :) а ние все още не сме убедени, че спускаемият апарат на аполо излетя от луната и успя да се скачи с орбитиращия луната модул... камо ли че въобще са ходили там. А и за какво им е? (А че бесос ще направи пари от всичко - е ясно като бял ден)

Ти слушай санитарите и си взимай лекарството редовно да не те накажат, Луната видимо ти влияе зле на терапията.

"Т"-то е изключително важно в твоя случай. За Спускаемият апарат на кой точно Аполо не си сигурен, че те са 6 (шест) на брой. Пък и спускаемите апарати не излитат, а само част от тях, ама кво значение има за такъв Идио с изключително важно "Т" отзаде.

Браво, вече Со Чен Гз от корейския сериЯл, няма да има нужда да ходи до планината за лековита вода, защото близките питейни извори на острова са само за средната и висша класа.