Как САЩ почти пратиха хора до Венера

Успехите на свръх-тежката ракета Saturn V накарали НАСА да бъде смела в мечтите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хей на, за това се пишат такива статии за да се препират хората за глупости. Русия това, САЩ онова. Китай трето. Пък това време можем да употребим по по-полезен начин. Излезте навън и се разходете, подишайте чист въздух в планината. Погледайте звездите пък може и да се повозите на летяща чиния...

След като Нийл Армстронг стъпил на Луната през 1969 г

"почти", "щял" и най-вече "пропагандна победа" и други ключови фактори на мисиите на САЩ са в основата на космическите постижения. Не изключвам успешните.

скапан ГМО живот на кредит -до живот на т.н. остатъци от американците, е ПОЧТИ една фантазия и измама.Но нищо: американскитя слон е най големият слон в стъклен магазин нищо че е на дървени трупчета.

вие мурзилажа, американците не ги мислете. бяха преди толкова години на луната че като нищо вече имат бази и на марс и на венера. Путлер само подсмърча и им се моли да му пуснат някоя троха от тези технологии,.

Бази на Венера ли? Ха ха . Температурата на Венера е 500 градуса през цялото денонощие, атмосферата е от сярна киселина, а налягането е 100 пъти по-високо от земното.

Отде ви изравят бе. И той американци и той слонове, я се погледни.

Екипаж от трима- Люк Скайокър, Хан Соло и Чубака ха ха.

комунягите пък успяха само в чукотка хора да пратят...хааххаххах

Те затова комунягите са ПЪРВИ В КОСМОСА ..а лудите говеда с нацито ФОН БРАУН ЕДВА ВТОРИ хахахахахха

Температурата на повърхността на Венера , която всъщност е в течна форма е над 500 градуса ! Да не говорим ,че атмосферата е смес от сярна и азотна киселина и бушуват неспирни урагани с кошмарна мощ ! При положение ,че българина изпростява с всеки изминат ден , е разбираема целта която се преследва ! Стадото да повярва ,че дядо Господ е измислен от американците !

Що се напъваш като си ЗНАЕШ, че пак само ще се наакаш. Прочети статията, каква повърхонст какви градуси. Отде ви изравят все такива умствено изостанали гении за руски слуги бе.

И като се събудиха, гащите мокри ...

а пълзящите сороси какво са измислили за космическите програми та непрекъснато вият на гладно,и рашки и американци с надпреварата си дърпат цивилизацията напред,а соросите седят на опашка за канче с помия

Н венера не успяха, но успешно пращат всичко на майната си

Всъщност е много важно да се закрепим и на друго място освен Земята. Не е разумно всички яйца да са в една кошница. Би било доста добре да има бази на Марс е поне една в орбита около Венера.

Напълно съгласен! Дори българското правителство мисли така и затова г-н Волен Сидеров искаше да изпрати ромски заселници на Сатурн.

Изразът "всички яйца в една кошница" е модерен и хубав, но не е приложим да се ползва за щяло и нещяло :)

След като на русофилите е толкова лесно да кажат, че американците не са стъпвали на Луната, а и го казват непрекъснато и подигравателно, защо за мен да е трудно да кажа, че Гагарин никога не е летял в Космоса?! Докажете! Лъжата е лесно да бъде казана, когато нямаш чувство за чест, но също толкова лесно може да се върне към теб! Но разбира се, истината боли много повече и в САЩ са го разбрали отдавна. Истината ще ви унищожи, руски тролчета! ИСТИНАТА! Както унищожи СССР!

Зависи какво разбираш под космос.

Първо осъзнай другата истина, за психическите отклонения, които имаш и от които преживяваш криво-ляво. Да хвалиш една страна на престъпници и агресори срещу заплащане, също се води престъпление срещу човечеството.

Така както ги е пратила и на луната.

Със сигурност още тогава са имали технологиите не само за пилотирана мисия до Венера, която е по-близо, но и за такава до Марс. Жалко, че не са изпълнили мисията. Руснаците също имаха дълга безпилотна програма за Венера.

Абе те и до Луната "почти" пратиха хора.

Моля, покажете ми къде мога да видя снимков материал от полета на Юрий Гагарин? Защото може пък да се съмнявам... :)

Интересно оказа се НАСА са загубили/!/ чертежите на Сатурн 5.... някак си! Поначало идеята за пилотиран полет до Венера е безсмислена. Всичко което можеха да видят там астронавтите с много по малко средства може да го види и 1-а сонда. А кацане на Венера - забравете!

Злите езици разправят, по точно пишат из интернет, че и лунните камъни са им откраднали. Завалииките все на тях им се случва и чистачката баш техните контролни антидопингови проби бутна и се изпочупиха пластмасовите контейнери.

Верно трябва да си дебил, за да вярваш, че тези проби стоят на място, където могат толкова лесно да бъдат счупени!!! Това изобщо не се е случвало. Поредната глупост на Путин.

трябва да си дебил, за да повярваш, че 'случайно' са обърнали етажерките с пробите на мериканцте, пардон, че случайно са унищожили всички оригинали на филми от Луната... (факт!)

Това Сатурн-5 ли беше, който ръждясваше в салона? Нали знаете как ръждясват космическите апарати - никога.

адмирации за всичко и всички теглещи напред прогреса! доста от програмите за космоса са прекратени само заради големите военни бюджети.

Рев на русофилки. Добре!

единствения шум е в главата ти, а рева си е лично твой... и руснаци и американци имат огромен принос за цивилизацията, а такива като теб я теглят назад..

Що не се скриеш, посредстен глупако? Американците наистина имат огромен принос, но приносът на руснаците е минимален. Направили са много повече зло. Както го правят и в момента. А специално за България, точно русофилите спирате развитиено на страната ни от деситилетия. А и сте толкова нагли, да раздавате присъди!

Човеко - джендъроафроамериканецо , осъзнай се! Хамериката е родината на маркетинга - най-наглия клон на икономиката. Много ясно , че дори и нова емблема да направят на космическите си идеи, дълго и напоително ще обясняват на целия свят колко много са направили. Там партньорствата са публично частни и всеки голям играч там трябва да се рекламира , за да може да вземе още от новите баници. При руснаците не е така , там всичко е държавно и няма нужда от реклами да пеят по всички медии. затова си в такава изолация. Понякога трябва и да мислиш ;-)

От където минат братушките чичо Сам и дедо Иван, деиният добър, а другият лош, според предпочитанията, после там трябва не расте, ама много дълго на расте. Жесток принос имат и към генофонда на планетата, с лека помощ от стана на Англия, Франсетата и напоследък от Китай. Зер радиацията катализира мутации и тепърва има да става интересно. Понеже Фукошима и Чернобил, за които се вдигна толкова много шум, са нищо на радиационния фон от всякакви военни и научни експерименти! А то да беше само радиацията - да махнеш с ръка!

А в това време в Расия са измислили как се пие шампоан за вана и спирт с компот.

АХ тези сащисани холивудски фантазьори !!!Добре че ги имча да разсмиват публиката в Африка И

Е те и до луната почти пратиха.

Както и Гагарин полета изкара в кръчмата

не знам, чел съм докладите на амриканските разузнавачи, които с мноого зор са разбили част от системата за кодиране (не криптиране) на руското видео и са извадили кадри. на тях се вижда човека как се мести и говори. та, на теб ли да вярвам, или на американските спецслужби?

Айде стига с тия американци.

До Венера Милоска ли?

„Друга особеност на мисията била, че над резервоара щяло да има адаптер, но космическият кораб Apollo щял да е разположен с лице, а не с гръб към този адаптер.“ Ко ?

не

Stan Stan

Журналист го е писал, не му се връзвайте ! :D

Американците и НАСА пращат хора до Венера, а пияните с боярищник ватенки, ушанки, блядове, мужици и вся осталая и до Луната не могат. Те всъщност и до Земята не могат - взривилата им се подводница я вадиха норвежци а куп народ от селата им не може да излезе от тях заради калните им пътища.

Та кога, казваш, американците отидоха на Венера? Или вие, не знам как да ви квалифицирам, като прочетете заглавието и ви се включва сигналната система за плюене на Русия! Бедни, бедни кученца на Павлов!

Чакай първо да отидат на Луната. После до Венера. Има си ред тая работа

Но уви, пожар в павилион №13 тръгнал от гримьорната сложи край на тези планове.

Май получих отговор на по долу зададения от мен въпрос. Благодаря!

Защото според модератора той не съответства на правилната атлантическа линия на сайта.

Режисьора ли ви напусна, декорите ли не направиха, та не се осъществи полета до Венера?

почти пратиха кво е, нещо като бременна девственица ли?