Каква ще е "новата нормалност" на работното място?

HR съюз подготвя мерките, дистанцията ще остане дълго време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новите мерки като в Юхан. Ако си мисли някой че махнаха карантината защото няма или пък и а вирус много се лъже. Махнаха я защото вече на никой не му пукаше и не им пукаше даже и от полицията. То тази ненормалност се трае донякъде, ама по-нататък вече се вижда че е пълна глупост. Социална дистанция... Абе идеален метод да забраниш хората да не протестират. Да не говорим че се налага все повече мнението че точно "лекуването" на болестта съгласно СЗО е причината за тежкото и протичане особенно при диабетици.

Clickbite заглавие, колкото да привлече разглеждания. В статията нищо по което да можем да разберем тенденциите в "новото нормално" в работното място.

Сууупер безполезна статия с интересно заглавие. Така и не се разбира някой знае ли каква ще е "новата нормалност" на раб.място. Поредното доказателство за капацитета на HR компаниите от списъка и не само.

Мерка / тек и все мек !

Is the best office!

Както се казва. "какво прави HR-a когато не работи"? - Пак нищо.

Ха ха ха, трябва да сме луди да се върнем в офисите и да си пренесем тоя нов вирус у дома. Този експеримент със здртавето и живота на хората просто трябва да спре.

Тук не става въпрос само за офисите. Има спрени цели производства. Скоро ще се усетят липсите на някои продукти.

Аз не видях ни една предложена мярка, предполагам ще ги патентоват и ще искат кинти каквото и да решат правителствата...

Аман от HR-ски агенции !