Каква ще е "новата нормалност" на работното място?

HR съюз подготвя мерките, дистанцията ще остане дълго време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от HR-ски агенции !

Аз не видях ни една предложена мярка, предполагам ще ги патентоват и ще искат кинти каквото и да решат правителствата...

Ха ха ха, трябва да сме луди да се върнем в офисите и да си пренесем тоя нов вирус у дома. Този експеримент със здртавето и живота на хората просто трябва да спре.

Както се казва. "какво прави HR-a когато не работи"? - Пак нищо.

Is the best office!

Мерка / тек и все мек !

Сууупер безполезна статия с интересно заглавие. Така и не се разбира някой знае ли каква ще е "новата нормалност" на раб.място. Поредното доказателство за капацитета на HR компаниите от списъка и не само.

Clickbite заглавие, колкото да привлече разглеждания. В статията нищо по което да можем да разберем тенденциите в "новото нормално" в работното място.

Тук не става въпрос само за офисите. Има спрени цели производства. Скоро ще се усетят липсите на някои продукти.

Новите мерки като в Юхан. Ако си мисли някой че махнаха карантината защото няма или пък и а вирус много се лъже. Махнаха я защото вече на никой не му пукаше и не им пукаше даже и от полицията. То тази ненормалност се трае донякъде, ама по-нататък вече се вижда че е пълна глупост. Социална дистанция... Абе идеален метод да забраниш хората да не протестират. Да не говорим че се налага все повече мнението че точно "лекуването" на болестта съгласно СЗО е причината за тежкото и протичане особенно при диабетици.