Какво е основното оръжие на японските пехотинци

Howa Type 89 е автоматът, на който разчита Страната на изгряващото Слънце

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руснаците като спрат метали и химиа и свърши ДРВВЗ , ща прайм само "гърмешки" от тръба Ст3 и димиен барут!

Япони си има много добро оръжие и то се нарича - икономика.

Щампована стомана, Брех.. има щампи на Версаче ли..?

Статията е посветена на японската карабина. Тези, които имат способността да видят втория план на нещата, разбират, че всъщност статията е затова, как Япония погазва разпоредбите на собствената си конституция. А какво виждат тези, които са неизлечимо болни от тежкото психическо разтройство, наречено русофобия.? В тази статия, която няма нищо общо с Русия, те виждат прекрасен повод да излеят омразата си и да направят ярка демонстрация на комплексите си.

добре,че такива болни дебилни русофилистици вече са пътници та България ще се освободи напълно и от руското робство скоро

неадекватен си

КГБ

Вие, сте един автобус продажни соросоиди, но братска Русия отново ще ни освободи от вас, за трети път.

Значи вие безбройните пишман-ватни момци имате нужда някой да ви освождава от 'автобус продажни соросоиди' .. Вие физически инвалиди ли сте, освен умствени ? :)

И добре е, че ги погазва, защото крадците няма да върнат Сахалин без бой

Оръжията не убиват хората. Хората убиват хора.

От къде разбрахте че е добра? От 11 и 14-та картинка ли? Карабина, докато не участва в реални бойни действия и не мине задължителното одобрение на цивилния пазар, не ми я хвалете. Типичен пример - немската G36, която след всички хвалби, за малко не я пенсионираха след издънките в Афганистан.

кой ти я хвали ?

Ех колко са лоши тия американци, хвърлиха атомни бомби в Япония, но въпреки това "Япония поддържа изключително тесни взаимоотношения със САЩ". И знаем днес къде е Япония къде е голямата алкохолизирана държава победителка в същата тази втора световна война.

На Японска територия все още има американски военни, които правят каквото си искат... ето къде е Япония.

в Русия няма американски военни да рушат икономиката и, ама на вижте колко е изостанала!

Знаете ли наистина? И бихте ли ни казали колко е дългът на Япония? Също добре облечени японци уринират ли /напредналите японци/ по тротоарите? Ей така, просто спират, вадят го, уринират, прибират го и си продължават все едно кихаш? Защо има страшно много бедни, бездомни и алкохолици?

така е,и ходят пияни с шишета кока кола в ръка като х'американците…….ей,селски идиот не ислизал от селото си,знаеш ли изобщо къде е тази страна и как изглежда?

КГБ

Ще поддържат я, Япония все още е окупирана от американците държава

Както и Германия.

Живи да ги ожалиш - и офшорни олигарси нямат и живеят по 80-90 години..

Един завоалиран начин да се каже, че Томпсънът е пълен боклук - "Howa Type 89 започва да се разработва през 80-те години на миналия век. Японците са изследвали опита на американците във Виетнам, разбирайки, че имат нуждата не просто от точна, лека и удобна пушка, но и от такава, която има достатъчно високо ниво на надеждност."

Абе неграмотник, Томпсън е едно, а М-16 съвсем друго. Колкото до надежността на пушката на Стоунър има достатъчно тестове заснети и публикувани в ЮТюб, които категорично доказват, че М-16 и производните му са в пъти по-надеждни от прехваленото тенеке на Калашников, което всъщност е измислено от Хуго Шмайзер.

прехваленото тенеке всъщност са около 20-тина модела тенекета със всякакви калибри и екстри.

АК47 ( Калашников ) е пък Штурмвафенгевере -то на Уго Шмайзер

Няма значение кой , кога и как го е измислил. Оръжието се създава с една единствена цел - да убива хора, без значение дали са деца, жени, войници или други. Оръжието сее смърт, това е.

Гогов, стига оръжия, бе, човек! Какво технологично има в средства за избиване на хора, че е в тази секция?

Явно г-н Гогов още носи детското влечение към оръжията

A то поне да разбираше нещо. Да го цитираме малко "Японската карабина има три режима на стрелба - автоматичен, единичен и с 3 поредни откоса. Тъй като калибърът е 5.56×45 мм, то откатът е малък. " Само две изречения. 1) 3 поредни откоса..... това е високо вдигната летва дори и за гогов. Но всеки ден той той се старае. Друг въпрос е, че не знае какво е откос, но това са подробности. гогов не читател , он писател !!!! А е правилно е да се каже, че единият от режимите на стрелба е : къси серии по три патрона. То и във вики от където е преписвал си го пише Three-Round Burst. Ама е сложно за превод. 2)Калибърът на оръжието е 5.56 а патронът който се използва е 5.56×45 мм. Но и това са дребни пдорбоности. Но пък интересно е да се наблюдава, че въпреки огромният брой ИТ материали посветени на въоражението неграмотника гогов си остава абсолютно бос и несведущ по най-базови въпроси и няма представа от елементарна терминология свързана с оръжието. Личи си кой не е ходил в казарма.

Е какво сте го захапали , гогов та гогов. IT ли е майти ли е. И на мен ми е смешен , ама поне ми е забавен , а може и някога да ги научи военните тънкости...

E за това му ги пишем тези работи, току виж се е научил. Но изглежда, че напоследък изобщо не чете коментартие. Преди явно ги четеше, и отбелязваше прогрес - след многократни забележки се научи, че цените са високи и ниски а не скъпи и евтини. ( е все още бърка понякога )

Как и да го гледам какво и да го гледам си е чисто копие на АК47 да го ева.

Както е рекъл шопа, по-убау от калашник, и по-православно от руски талибан нема. Е, па нема!