17-11-2017 20-11-2018

Коментари

видя баба си?

Няма извънземни ! Разочарован съм ! Другият път искам да видя базата на извънземните !

Това е първият ЧАСТЕН полет до Луната. Камерите направени от Петко Динев са работили безотказно.

Дуда, къде си да изкараш малко статистика

Виж да не е с майка ти..

Явно не е бил kosher сателита

Не е ли видяла краварското знаме да се вее на луннив вятър?

Това ще го установи руската сонда - Полнъй Шит, която сега се проектира на компютри Ковровец. Парите за нея обаче вече са хванали офшорна дестинация..

щеше да се казва Берекет-шит!

е отишла (да бере шит) - това е и направила...

Налис е сещате че няма как камерата да е лента, която после се промива. Така за разбирачите по-долу ще подсетя, че доскоро камерата представляваше електролъчева тръба, като тези за кинескопите. И имаше големината на багажник за кола. А такова нещо като HD нямаше, камо ли Full HD или пък Ultra HD, 8K и т.н

доста повече снимки от "летенето" на Гагарин в космоса.

Какво им говориш на путлерастите. Гагарин кой знае с каква допотопна безаналогова техника е бил. Нали уж ние сме правили компютрите. Смях. Правец в космоса. Това въобще как е хвръкнало.

Поне не са били на windows, че да блокира компа и да трябва да рестартира като берешита :D Ей, големи сте разбирачи и двамата, няма що.

Не са двама, все същият щатен трол е в напън да събере повече коментари/цъкания.

Стига, бе! Верно ли снимачната техника се е развила през последните 58 години?!? Ти остави това, ами се носят слухове, че и космическите технологии са се развили през тия години! Е, трябва само да игнорираме и 17 Ноември 1970г, когато Луноход 1 каца на повърхността на Луната, без да се разбие, след това изминава 10,5км и прави над 20,000 снимки, които предава към Земята. Преди едни никакви си 49 години ...

Много скъпи ще са излезли тези три снимки...

Кажи каква е твоята оферта след като коментираш нечия цена майсторе.

Да,скъпи са,но ти случайно да знаеш друг,по-лесен начин на изучаване на света ,а и изобщо на развитието на науката?Не само техника ,а и човешки животи са погубвани докато човечеството се развива и усъвършенства. Загубата и поражението също са безценен урок,особено в науката.

бере ШИТ. На луната има ли ШИТОВЕ ЗА БРАНЕ

и английски знаеш и израелски.. мамин сладък. и ги комбинираш и се имаш за умИн.

Като видях снимките веднага се сетих че камерата е правена от българин. Много им личи. Ако и останалото е било със същото качество е цяло чудо че изобщо са стигнали до там.

Камерата май е единствения уред, който все пак е свършил нещо и поне е нащракал снимки преди да се изджаса.

А да не искаш от турци и цигани да е правена. Правена е от хора, не от орки.

Може ли да има толкова прости хора като теб се чудя! Виждам че форума е пълен с Фоби и Фили ама сега установявам че има и Българомарзци заради такива като теб сме на това дередже заради смотаното ти мислене. Само за твоя информация троле смотан има поне 2 ма Българи на който имената им се знаят в НАСА и не само там. Сега ще оставя на теб да прочетеш колко много са дали на световните космически програми.

М даааа, а когато се установи , че цялата библия е само митове? Добре че има милиарди вярващи в историята на Исус. Точно това, че с някой се е карал, по подразбиране доказва, че е имало еврейски народ и се започва вяра в историята желана за проекта Израел. Ако няма Исус КОЙ ще го бие, преследва, разпъва? Като падне мита за Исус се готват с втрои вариант - Мохамед. Той пък ще е се е карал с лошите неверници евреи. Иначе израелците са симпатяги и мислещи хора. Но са прекаленно надменни и нетолерани.

независимо кой е победил. Божи Син - ДиОнИсиус има и той е на хиляди тракийски изображения, когато още е нямало мулатската семитска подраса от Судан и Етиопия. Трагедията днес е, че 90% от евреите не са африкански мулати а азиатски метиси - ашкенази. Монголоиди с 80% подобрена кръв от славяните. Втория брат на Тимуджин(Чингизхан) се казва Хазар. До днес чистите хазари живеят в Монголия и имат фейсбук страница. Уникален народ съхранил традициите си. Нямащ днес нищо общо с русофицираните им съплеменници ашкенази. В Свищов раби Йосеф Каро създава днешния юдаизъм чрез компилация книгите на испанските и хазарски юдеи по религия. Минората е юдейския символ. Има я на колоната на имп. Тит. Носят я войниците на Тракийския Легион. А символа на снимката от лунния апарат не е юдейски а БЪЛГАРСКИ. Има го на всяка българска носия в неявен или явен вид. Има го като символ на женската украса на някои региони в България - бял(мъжки от сребро) триъгълник нагоре със син камък в центъра - Бог Отец, златен( червен женски) триъгълник надолу с червен камък в центъра - Богородица. Връзката между тях образуват единството между Отца и Богородица, между плътското и духовното, между земното и небесното чийто резултат е Синът - Свастиката(Слънцето в своя годишен кръг). Цялата тази Първохристиянска символика е на НЕСЕБЪРСКАТА ЧЕРКВА, превърната в магазин....защото днешното юдославие не я припознава като своя. И има защо. От Библията само мъченията, кипата и обрязването са юдейски. Всичко друго е откраднато. Дори свещената Книга на юдеите Кабала е крадената тракийска Книга на Богинята Майка Кибела(Кубала). На гръцки до днес съществува като "Кибелион". Ако знаехте на какво духовно богатство сте наследници, щяхте да сте най-щастливият човек на този свят. Човечеството не е създало по-съвършенна представа ,за света и мястото на човека в него, от предците ни. В (Аз съм Бог )на латински (Ego sum Deus) само его е на елински, другата част е на български. Единственно в българският и латинския има глагол СЪМ и той се спряга по един и същ начин. Оттук трябва мислене... Динко, Динка, Денчо, Денка са единственно български имена.

Досега български апарат не се е разбивал при кацане на месечината. Да смятаме ли, че сме по-напред от Израел?

ха ... не са видяли Нази базата :)

Според мене е видяла палестинска ПРО.

Ако са решили да го прилунят в близост до "мястото където трябва да е лунния модул на САЩ" естествено е да се разбие. Ще вземе да заснеме липсващите части на програмата АПОЛО

Митко, прекалил си с обедната ракия.

Ще видиш, че съм прав

Умно Мите!Много умно!

Айде пак те изтърваха санитарите. Я да мируваш бе, не ти ли писна да врещиш.

Бере Шит е видял нацистките бази на Луната, малко преди да се разбие, свален от опитният ас на нацистката летяща чиния.

И евреите вече не са това, което бяха.

Господ за пореден път ги наказа, за това че разпнаха Синя му!!

може би са го разпнали някакви римски легиони, а не народа ... защо вярваш на римската пропаганда, да не си католик

запознай се с историческите факти - за Цар Ирод и 65 000 момченца до 2 годишна възраст заклани по негона заповед във Витлаем, чувал ли си? Ирод и той ли не е юдейн? Та първият опит да убият Месията е още като бебе!!

когато се завладява една малка страна обикновено военните и консулите са невинни във всичко, а поробените са виновните, така действа пропагандата

Запознах се с историческите факти. 1. Ирод не е от еврейски произход, а от идумейски. Смятан е от евреите за чужденец и узурпатор. 2. Митът за избиването на новородените е създаден много по-късно и не се споменава никъде другаде и най-вече липсва в хрониките на Йосиф, който е съвременник на цар Ирод и много подробно описва живота му. 3. Исус е евреин.

Евреите и до днес не признават Исус за син божи, дори не и за пророк.