17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво знаем за С-500 Ами това че всеки желае да има тази система за ПВО и ПРО, или най-малкото всички които не искат да бъдат демократизирани от педокрацията на лудите говеда от кочината Америка Тъй като лудите говеда които имат вредния навик без дори да са поканени или да им е искана помощта, да разнасят по света педокрация с крилати ракети и бомби с обеднен уран! Естествено след което те загряват ресурсите на окупираните от тях страни като Ирак и Афганистан ....дали ще е Петрол или хероин е все тая важното е лудите говеда да могат да грабят!

най-новото оръжие за войната която няма да се случи

Предполагам, че затова й го правят, за да не му хрумне на някой да се пробва....

вече имате и С-500, догодина С-600 и т.н. Ама защо не ми отговорите докога вашите деца в училище тичат посред зимата към вънните тоалетни? И после момичетата стават бездетни?

Забавно е да гледаш как атлантици се гърчат от мъка, при споменаване на нещо, срещу което любимия им запад няма противодействие!

На мен ми се струва, че се гърчат от смях...

Зъбите им скърцат от злоба, а това въобще не е "смях"...

В случая е по-правилно да се говори за преодоляване, не за противодействие. Противодейства се на атака, защита се преодолява. C-500 е защитна система, не нападателна.

Съгласен съм, но имах предвид РЛС на комплекса. А по отношение на РЛС се противодейства най-вече със средства за РЕБ.

Нали Русия е мирна страна и няма да започнат война първи? Тогава защо "атлантиците" да се гърчат? Или не съм прав?

Понеже постоянно си точат зъбите за РФ!

Глупости на търкалета. Не вярвам да има нормален човек, министър или президент, който да си точи зъбите за Русия. Погледни например САЩ - та те не могат с Ирак да се справят, представяш ли си Русия? Китай - не ми се вярва. И изобщо кой иска да воюва с ядрена държава? Та дори в Северна Корея, които технологично са изостанали с 50 години, и без С500 или С1500 спират който и да е. Това за лошите дето искат да нападнат Русия са приказки от върхушката на Русия с цел сплотяване на нацията, вдигане на самочувствието и духа. Все пак народът им не е цъфнал икономически.

Какво знаем или знаеме това че никой друг света няма дори близък аналог на старите съветски С-300 които са от 80-те години на миналия век ! Та дори краварските Рatriot не могат да се доближат дори до С-300 , видяхме ги каква излагация са краварските бангии и през 1991г войната в Залива, както и миналата година в Саудитска Арабия!Ав момента руснаците приемат на въоръжение С-500 който е с почти три пъти по-голям обсег!

Един нов пласт боя и готово и едно голямо ЩЕ.

Те руснаците и моста не можеха да направят, нали? :))

Един мост ясно, а друго?

Колко трябва да е изпаднала Русия, та да я хвалиш с великото постижение "Мост"... Утре ги похвали, че са открили и топлата вода....

До az #ПоЕбеда75 Моста не го споменавайте, че холандци го направиха, не евроазиатци.

САЩ лидер в ПРО?? Те имаха само едни пейтриът за срам и подигравки дето дори на собствените им изпитания се проваляха на 80%

Ето да се образовате: Характеристики: Шасси - тягач БАЗ-69096 с колесной формулой 10 x 8; Полная масса - 54 т.; Масса ТПК с ракетами - 33 т.; Мощность двигателя - 550 л.с.; Максимальный угол подъема в гору - 30 град.; Высота поражения - 100 км.; Дальность действия - 30 - 3500 км.; Одновременное сопровождение воздушных целей - 20 шт.; Количество одновременно поражаемых баллистических сверхзвуковых целей - 10 шт.; Скорость перехватываемых ракет - 7 км/с; Максимальная дальность выдачи целеуказания для баллистических целей - 2000 км.; Максимальная дальность выдачи целеуказания для мишеней с ЭПР 4 м2 - 1300 км.; Максимальная дальность выдачи целеуказания для стратегических самолётов - 1670 км.; Ошибка целеуказания на максимальной дистанции - 2 км.; Среднеквадратичная ошибка определения точки падения БР - 15 км.; Время развертывания из походного состояния - 10 мин.

Знаеш ли, че ми дреме на кривия чеп за ТТ характеристиките на някакво си руслямско ЩЕ?

Тъни в невежеството си тогава! :)) Ти да не мислиш, че на някой в Москва му дреме за мнението ти???

е и две пари не давам за някаква си кирлива Москва. А всъщност какво е това "Москва"? Да не е прякова на някоя вървежна шлюха?

Тия Патриотите не можаха да спрат некви дрисливи дронове, когато рафинерията в Сауди беше атакувана. Леко се изложиха американците, ама от 9 дерета вода докараха за оправдание. Даже и Помпейо, бързо-бързо си завлече дебелия задник, за да се обяснява като ученичка на тия с халатите. Абе, майтап.

Пейтриътите не могат да свалят реактивни снаряди изстреляни от 20-тина километра. Както и никоя друга ПВО, кухчо.

Не така стоят нещата при Панцирите!

Ти правиш ли разлика между "реактивни снаряди" и дронове. Душа, явно си нямаш понятие от техника. Попрочети поне в Гугъла, за да разбереш що е снаряд, и има ли това понятие почва в твоята глава. Също така погледни как се казват изделията с реактивна тяга. Ти или си евтин трол, или си със три (3) класа образование.

Цитат: "САЩ остават световен лидер в сферата на противоракетната отбрана." Русия обикновено няма тези количества за ПВО, но не мога да се сетя, къде изобщо американската ПВО е сработила срещу сносни ракети? Може би срещу някакви самоделки в Израел. Нападащият има предимството на изненадата. И като цяло на ракети Русия има много голямо предимство. Да не говорим за ядрени. Типове Катюши или тежки тип Искандеи. Има предимство и на подводници. На танкове. САЩ на кораби, самолетоносачи, самолети , вероятно спътници и наблюдение. Силите и стратегиите са им различни. Русия е най-готова за ядрена Трета световна война. За конвенционално нападение основно със самолети и дронове е САЩ. Единственото сигурно е, че Русия ще направи ракети със среден обсег, така че да покрие и западна Европа. Не че нямат с далечен. Но западна Европа е виновна, че слуша САЩ, а те реално им забиха нож в гърба, с падането на тези договори.

Що руската къде е сработила? Освен на думи и на лъжи. Самоделките бяха подобрени Скъд. Те и Ирак имаха хиляди танкове...

Например в Сирия при едната атака от 100-110 ракети свалят над 70. За Панцирь С1, говореха за свалени 100% от целите. Че с 25 ракети са свалили 23 цели. Разните модификации на Скъд са толкова лоши, като иракските Ал Хюсеин, че се разпадали при полет. Правени да са по-далекобойни. Нищо че ги изстрелват от камионите на Скъд. Веднъж нацелват американска база в СА и убиват 28 американци и раняват над 100. Пейтриътите тогава се провалят тотално, при изстреляни над 40 техни ракети се спори за успеваемост 0-10%.

Това го говориха само троловете по форумите. За съжаление обаче, никой не ви повярва... освен вие самите...

Отвори Уикипедия на английски и търси THAAD. Там горе си го пише, че е разработван след опита в Персийският залив. Дипломатично казано, след провала на Пейтриътите там. После търси може на кирилица ракета Ал Хюсеин. Като не вярваш на мен, поне на някакви писали в Уикипедия. Другото е на търсене в Гугъл на "брой свалени ракети Сирия". Например първо отворено: По летище "Дювали" са изистреляни 4 ракети, всички свалени; По летище "Думейр" са изистреляни 12 ракети, всички свалени; По летище "Блей" са изистреляни 18 ракери, всички свалени; По летище "Шайрат" са изистреляни 12 ракети, всички свалени; Така че, по данни на руското министерство на отбраната, от 71-те крилати ракети, пуснати по сирийските летища, 64 са свалени – което е над 90% успеваемост за силите за ПВО – стойност, недостигана до момента никъде по света. Според първоначална информация са свалени предимно ракети Tomahawk и Storm Shadow.

Има лек напредък в новата им ракета - 3D моделът е прилично направен, но има много какво още да се желае. Виждал съм значително по-добри творби на руски аниматори. Явно пак им се е досвидяло да платят на майстори.

Вервай си!

Разбирам недоверието ви, но руснаците наистина имат добри 3D аниматори. Препоръчвам ви сайта Render.ru - 3D Художествената и 3D Архитектурната Галерии. Има някой великолепни работи. Нищо общо със слабичкия модел на С-500 от статията или жалките анимации, които демонстрира Путин.

"САЩ остават световен лидер в сферата на противоракетната отбрана". И това след събитията в последните месеци в Персийския залив

3500 км. си е доста голямо разстояние! Толкова е например от западната част на Крим до Лисабон .... предполагам отново ще се използва задхоризонтна йоносферна радиолокация.

баламурник....3500 км обсег е просто лош превод , на С-500 обсега е ок.5-600 км което пак хич не е малко , може и да сваля спътници ама чакаме да видим. Иначе още преди 12 год. САЩ имат унищожение на сателит на височина 240 км , ПРЕДИ ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ мурзилки !!! айде преведете си това и не чакайте руски медии да цитират китайски експерти за руско оръжие : It is effective against ballistic missiles with a launch range of 3,500 km (2,200 mi), the radar reaches a radius of 3,000 km (1,300 km for the EPR 0,1 square meter) Operational range 600 km (370 mi)[1]

С-500 използват няколко типа ракети! Далекобойните имат обсег 3500 км..... Първо се информирай, после обиждай, защото сам изпадаш в ролята на жалък баламурник! :))))

Недоумявам как може хора да изпадат в умиление от това, как някаква си нация създала, видиш ли, някакво модерно оръжие. Дето ще свали, разруши, срине де що има на, под или над земята. И е по-силна от друга държава. Ама другата и тя имала такова оръжие. И дай да видим сега на кой му е по-дълга ракетата. Без значение Русия ли е, САЩ или Никарагуа. Проста маса!

браво на руснаците, имат гениални учени и инженери,жалко,че амерканските скотове ги игнорират

Руссия Бейонд цитира превод на ИноСми на китайски експерт цитиран от китайско радио. Явно руслямците си нямат понятие от възможностите на С-500 и научават за тях от Китай и как ЩЕ можела нещо си в недалечно бъдеще от следващото столетие. И накрая цитирани от Дир.бг Ето това е типична руслямска ИТ новина

Нека позная, за теб също така не съществуват: 1.Кримският мост, 2.Кинжал, 3.Авангард, 4.Пересвет, 5.Сармат, 6.Посейдон, ... Освен това: 7.РФ фалира в края на 2014г., 8.Путин умря, 9.Мондиал 2018г. не се проведе в РФ, 10. САР се превърна във втори Афганистан за руснаците и накрая: 10.Крим се върна в състава на Украйна.... Познах, нали? :)))

А в америка що бият негрите, а? Смешко цитирам статията, там пише ще. Но относно глупостите които си изброил: Кинжал е въздух под налягане и е система направена в САЩ преди повече от 50 години. Авангард е също измама и анимация. Пересвет е картонен модел, който на видеото бяха ускорили многократно и хората на около щъкат като светкавицата от едноименния сериал, сармат тепърва щял да влиза на въоръжение, но е обикновена балистична ракета, каквито има от преди 60-70 години, Посейдон е тъпа лъжа със челно съпротивление по-голямо от на подводница, РФ фалира 1999 г. Путлер е жив, ама смени половината джуджета с други джуджета. РФ е аут от спортните състезания В САР бяха унищожени бая летателни апарати и то основно 0от С-400 и мега самолетоносача Димящия самоунищожител.

"САЩ остават световен лидер в сферата на противоракетната отбрана." Доста спорно твърдение! По отношение на потрошени пари за изграждане на система за ПРО то, да САЩ са номер едно! Ефективността й обача се изпари на 01.03.2018г., когато Путин обяви с какво разполагат/ще разполагат руснаците....

след като провалилия се Путин не може да предложи нищо за благоденствие на руския народ който обира ,ще предложи ракети и "защита" от врагът на който продава газ и всичките роднини на първите н Русия са във вражеския Запад..ха.ха е..... важно е ватенките да вярват..ха.ха

САЩ били лидери в противоракетната отбрана... може би преди 10 години да. От тогава руснаците имат ракети, които не летят по балистична треактория, променят си скоростта, височината на полет, могат да следват терена на ниска височина, а вече имат и свръхзвукови ракети, няма ракета прихващач, която да настихне хиперзвукова ракета. В момента не са лидер в ПВО.

Бе те нека първо направят действащ радар който да различава пътнически самолет от боен па тогаз може им повярваме че имат нещо , те и за робота дето направиха викаха че можел да говори па се оказа че има някой вътре.

Забрави да ни открехнеш за втечнения плазмен огън. Смешник.

за робота си прав ,прегряха му релетата да страпонира загорели американски дупета

а руските ха хах ха ха • 12.10.2018 Руска ракета падна, космонавтите живи….ха.ха.ха16 Май 2014-Руска ракета падна при изстрелването .Към момента няма данни за жертви или разрушения при разбиването на „Протон-М” …22 Август, 2018-: Руска ракета с ядрен двигател падна в Баренцово море…1.02.2013-Руска ракета със сателит падна в океана. Русия извърши днес неуспешен опит да изстреля в космоса от плаваща платформа сателит "Интелсат-27"..ха.ха.. 1.10.2018 г. - Двигател на ракетата носител "Союз-ФГ" с кораба "Союз МС-10" отказа ... Двигател на руска ракета отказа 2 минути след изстрелването, екипажът се приземи аварийно ..... 16.05.2015 г. -Руска ракета-носител "Протон-М", пренасяща мексикански комуникационен спътник, се е разбила след старта на излитането си от космодрума в Байконур в 05:47 по Гринуич. 28.11.2017 г. - Изстреляната във вторник от руския космодрум „Восточний“ ракета „Союз-2.1б“ най-вероятно е паднала в Атлантическия океан..ха.ха.ха 22.05.2018- Прехвалената ракета на Путин прелетяла едва 40 км преди да падне15.12.2015 г. -Руското министерство на отбраната заяви днес, че крилата ракета се е отклонила от зададената траектория при пробно изстрелване и е паднала близо до селище в северозападната част на Русия, 18 юли 2009 Поредното изпитание на прокламираната от Москва като „оръжие на бъдещето“ балистична ракета с морско базиране отново претърпя провал. Струващата 50 млн. долара ракета клас SS NX-30 „Булава“ (в превод от руски – боздуган) беше изстреляна от ядрената подводница „Дмитрий Донской“ и се унищожи едва 200 секунди по-късно. Причината е отклонение от зададената траектория, задействало системата за самоликвидиране.

В най-близко бъдеще руската система ..ха.ха.ха ЩЕ..ЩЕ .ЩЕ

Това което знаем е, че на хартия е много добра, а на практика че лесно сваля самолети... граждански. И че никой не я е виждал на живо, но скоро ще се появяи наАкан47 и ще ни обяснява колко е добра.

Той наАкания 47 пъти свързва всичко с крави и говеда , явно е отгледан в някой обор. И въпреки това се има за форумен експерт по всички въпроси свързани с русияи америка. , особенно за оръжията.