17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че нещо, ама комшиите в турция също правят копие на американския изтребител.

Tо има ли самолет който да не може да направи Кобрата? Това че повечето намират тая маневра за безсмислена не означава ,че не може да я направят. Тя е неприложима в съвременният въздушен бой, където се свалят от десетки километри.

Тя е неприложима в съвременният въздушен бой, където се свалят от десетки километри..Разбира ти главата какво е приложимо, и какво не! Те и лудите говеда са викали това през 60 години във Виетнам, преди оръдейните МиГ-17 и МиГ-19 да започнат да разпарят търбусите със свойте 23мм и 30 мм оръдия, на бремените крави Ф-4 Фантом, въоръжени само с ракети! То сигур и затова, след като почват да падат като круши, сваляни от виетнамските МиГове, на Ф-4 фантом краварите почват да слагат оръдейни контейнери с 20мм ротационно оръдие Вулкан, а после почват да го вграждат в фюзелажа! Повечето краварски и еврогейски изтребители при опит да направят кобрата на Пугачов просто се разпадат! А като не знаеш за какво служи този вид маневра, просто не сери на сайта!

Тъпанар

Егати глупостите си написал, честно!

Не е лоша машинката, но че е "стъпил" на израелския Лави...е меко казано смешно!!! Китайците купуват цялата техническа документация на Лави, който е юдейския вариант на Ф-16....Но понеже лобитата в Краварника настъпват усраелците да не го пройзвеждат Лави ада купуват Ф-16, затова и юдите решават проблема по еврейски начин...Просто продават разработките си на китайците, за да минимализират направените вложения и да покрият загубите. А това че ползва руски двигател...и че 'новия' китайски двигател е копие на руския..си е отделен въпрос. Колко е и китайски WZ-10, който си е разработенм от конструктурското бюро на Камов, а за основни детайли са използвани Еврокоптер Делфин..Коет си е истина, си е истина.

Китай от производство на колела и механични часовници с пружина в 80-е години, сега след 40 години произвежда и разработва цялата битова електроника за света. В началото крадеш, копираш, в последствие имаш свой кадър и сам измисляш и произвеждаш. Подобно е и със самолета, всичко произведено в Китай освен двигателя, след години ще усвоят технологията сами да го произвеждат, един момент сами ще измислят нови технологии.

Ама в НАТО с руски двигател, май няма да е добре))))

Китайски е двигателя в последния вариант.

petrovito

Цената на машината и логистичния пакет каква е?

Я като Опел-ите са! По старите са "А" а по-новите "В". Дизели има ли?

Да купим от тези ама няма далавера за нашите ненаситни крадци.Щом Турция закупи доста бройки от тях значи наистина са по-добри от Ф-16,а са десет пъти по-евтини,горят по-малко и съответно подръжката ще е много по-евтина!

'Турция закупи доста бройки от тях' - кога?

Тук е мястото да споменем Стогодишният Маратон на Майкъл Пилсбъри...

Ама Китайска ?!

Само глупаците подценяват Китай и ще си платят подобаващо скоро

Смучат им газа на безценица и им секат горите на поразия..

Аз съм за да си купим 30 броя от този, вместо 8 ф16 или Грипен

30 броя втора употреба и 8 нови за части. Тънкана.