Какво знаем за свръх-тежката ракета на Китай

Азиатската страна не дава особена гласност на своите проекти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пък България в най-скоро време ще кацне на ПОЛУМЕСЕЦА

щом има четири течногоривни бустери браво ..начи кат зема едно дръво жив преводач в редакцията няма да остане

х'Американците как стигнаха до луната, като чак сега се мъчим да направим тежки ракети за такива полети? Радио Ереван: С пропаганда и облъчени слушатели! Кой каза че са стъпили на Луната, стъпили са на снимачната площадка в Холивууд.

Правилно! Щом сега правят нова, значи преди са нямали! То с всички е така. Ей го, твоите господари, сега разработват нови танкове. А по твоята логика, щом чак сега ги правят, значи преди са нямали! Техните танкове са били само в Мосфилм!

тва Стенли Кубрик го знае ама...го няма пък Асанж обаче ежив и публикува туй онуй...

Не знам как ги смятат нещата, ама тази година от 10 старта две ракети гръмнаха, което е 20% неуспешни стартове. Но миналата година го докарват.

Дирниците спряха да пускат новини за руското оръжие, но за сметка на това ни заливат с пропаганда на хуавей и Китай. Явно китайците плащат повече от братята...

А пропускат естествено днешното изстрелване на трите сателита Radarsat Constellation Mission с Фалкън 9

още не е изстрелян . в момента му изправят ламарината с дървен чук отвътре

Фактите са факти - рашките пак на опашката.

Малко се знаело за китайскат тежка ракета, че как да са знае повече, като я няма бе момчета. Що се касае до така нареченият велик поход на мао, който е попрочел история знае, че думата поход, замества думата бягство. Скинал си е цървулите мао да бяга от чан кай ши и японците, ама някак неудобно да кажеш за великото бягство, та затова похода от хиляди километри с хиляди хора, си стои с това име...походно!

След тази прочетена статия тук,спонтанно взех,че се провикнах:"Дано поне таз година Господдa"поживи",Сашо Нереза и ДрагалЪвския гърбат @й дук!"

Хейтърче, съвсем изтрещя. За разлика от тебе хиляди не оцеляха след съсипването на България от вашия Жан

ЧЕ МНОО ТЕЖИ, БАСИ!