"Калашников" създаде дрон амфибия

Той е способен да излита и да се приземява на вода

Обратно в новината

Коментари - "Калашников" създаде дрон амфибия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По голям филм от америко-краварите за кацане на луната няма,чак и знамето им се вее само дето на луната няма вятър ха ха.Да живее Холивуд

като тази анимацийка на калашников...

и пътнически самолети амфибии имат. Вчера нов около Сирия

Тези от калашников вместо да се занимават с разни безаналогови глупости и мултфилми, да бяха се напънали малко, че да направят автомата си да уцелва нещо на повече от 100 метра.

на 100 метра са гръдните фигури, от 200 до 250 са движещи се прави фигури. на 300 са прави неподвижни. някой дет им се отдаваше стрелбата целеха и на 400

освен тва освен АК47 имат още поне 15 модела

Ти отброй 300 крачки и си мисли че няма да те оцели

не е изстинала новината за потъналите три ядрени ракети (последната летяла има-няма 5 секунди) и на ти - още едно гениално творение на руснаците. За радост на мужизците и местните мурзилки.

че като го погнат у въздухо да се мушне у водата...Хитро.

Блядовете са царе в създаването на разни идиотски проекти в които после се наливат купища пари и след години работа направят един прототип които отива в музея.

След като бяхме запознати с електрическия автомобил на Калашников, няма как да не сме убедени в качествата на летящата му амфибия.

ХАХАХААХАХАХАА! Поредната руска АНИМАЦИЯ за МАЛОУМНИЦИ ! И как точно се съчетават “безаналовите” дизелов самолетоносач Кузя, купчината тенекии “робот” Калашников и т.н. с тази анимация? На тезиоткровени глупости ще се вържат САМО най-простите и фанатични руснаци от провинцията и ВСИЧКИ български русофили... :))))))) ХАХАХААХАХАХАХ АМФИБИЯ :))))) Като оня спътник към Марс дето кацна междинно на дъното на океана на.... Земята! Егати малоумният натод са руснаците!

не се умориха да съчиняват лъжи , и на путя му е пораснал носа като на пинокио , свалиха им самолет над средиземно море , два дена не могат да разберат някой го бутна или сам си падна , с тея лампови компютри докато загреят то всичко мина и замина , то не бяха супер ракети и самолети ,сега дрон , ако не бяха толкова трагични щях да се посмея ама ....

лъжат за името му БЛА ...хайде кажете си истинското му име...БЛА БЛА тъй де .

Нищо чудно. Руснаците вече направиха марсианска ракета амфибия, която бяха кръстили Фобос-Грунд

А защо няма барем една 3D анимацийка? За оная ракета дето си летяла с ядрен двигател сглобиха нещо (е, смешничко беше, ама карай). Или цялата работа ще е пак "распил средств" (както казват братушките)?

Защо си мисля, че амфибия има друго значение, различно от кацането върху вода?

Ами да - думата е хидроплан, а не амфибия. Но мисля да се посмеем на нашия преводач. Той и без друго много ни разсмива с ..... странни обяснения и .... (?) преводи (от първо лице единствено число).

Se taia

Цели два часа можел да лети. Направо без аналог в света.