Калифорния може да легализира човешкото компостиране

Законопроект предвижда по-зелена алтернатива на погребенията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо преди бяхте писали за някакви ,,калифорнийски червеи'' които изработвали компост за градини и саксии,и бил много модерен и доходоносен бизнес.Тази новина има ли нещо общо с това?

С трактора извършвам Зелено компосиране.

“... болестта да се предава от мъртвите трупове.” А от живите трупове предава ли се?

Тия напълно откачиха. Четох до спестеният метричен тон емисии...

Гнусната крайно-лява комунистическа секта превърна Калифорния от Рай във Ад. Калифорния прилича на Южна Африка. Л.А. се превърна в гето, там можеш да видиш ПОКЪРТИТЕЛНИ неща. Банди чернокожи (подобно на Южна Африка) обикалят и грабят нощем частната собственост на хората. Всички консервативни бели хора (тези, които построиха Америка, каквато я помните) се изнасят от родния си щат, където са родени, отраснали и живяли. Няма никаква демокрация, консервативните хора са преследвани и срещу тях всякакъв тормоз е разрешен и легален. Ютуб е пълен с видеа на хора, които се изнасят от този щат със сълзи на очи и целите си семейства, сякаш са бежанци от Афганистан. Комунистическата партия, упс, пардон - Демократическата партия финансира крайно леви екстремистки групи като Антифа (болшевики) БЛМ (болшевики), като им разрешава да извършват всякакви безобразия безнаказано.

Вярно ли бе тролче? И като се събуди какво стана? Не забравяй, че някои наистина живеем там... На тия глупости могат да ти се вържат само разни полуграмотни селяци....

най накрая, че ОНИЯ ОТ ЛОЖИТЕ са тотално луди! Успеят ли да ви набият иглите, утре ще ви внушат да се изяждате един друг. Даже и умрели по ако искат да ви използват - като тор върху като да си отгледат "райската ябълка'

Няма свети неща за западняците. Ще си разрушат обществото. Нищо не помага, щом разрушиш най-светите ценности, традиции, табута дори !

"...избягва болезнени, ненужни финансови затруднения за семействата, когато изпращат близък човек". Типично по американски, важноо е да наследим цялото наследство и да не се охарчваме ненужно. Залужавате си всички движения като Ме Тоо, BLM и зелено погребение на прчета в компоста зад къщата.

WTF !!! ДИР-а, наистина ли това е IT тема, та сте я сложили в този раздел ? Моля ви за пореден път, преименувайте рубриката в нещо друго: "Лакърдии", "Разни-безобразни", "Кошчето" и т.н., но моля ви, спрете да обявявате статии, които нямат нищо общо с IT сферата, като такива.

Всичко което не е политика и спорт е IT

Пак стигнахме до правенето на сапун,е сега разбрахте ли кой създаде Хитлер..

Funeral - Погребение. Размествайки буквите се получава -> Real Fun - Истинско забавление / Веселба :) Погребенията са невероятно нелепи ритуали, на които уж зрели хора целуват гримирани студени кукли и вият като хиени, което е меко казано плиткоумно и емоционално инфантилно, драматично фрийк шоу. Ако сравним човешкото тяло с кола, а шофьорът със съзнанието, което управлява колата, тогава ще си дадем сметка колко нелепо е да се идентифицира човекът с тялото. Защо не спираме до всяка паркирана кола, в която няма шофьор и не започваме да плачем за нея? Или при автомобилна катастрофа, вследствие на която колата е тотално увредена, а шофьорът невредим - да се съберат хора и да започнат да плачат за колата (не че и това не се случва...). В ерата на технологиите които ползваме ежедневно (независими от формите), да се фиксираме толкова зловещо върху физическите тела е повече от инфантилно. Когато счупите/необратимо увредите смартфона, лаптопа, таблета или телевизора си, не събирате приятели и роднини за да плачете и ридаете, а просто взимате ново устройство и инсталирате профилите си (съзнанието) в "новото тяло" - информацията (снимки, приложения, контакти, пароли, чатове, спомени, цялата ви история на виртуалната ви активност) е на облачните сървъри (Clouds) и това, което е увредено е просто физическата форма. Човешката раса развива технологии, които са обезпечени в случай на тотална повреда/смърт на физическата им форма. Тогава как можем да доуснем, че ние, като техен създател, сме нещо по-несъвършено от тях и смъртта на физическото ни тяло е краят на съществуването ни. Нима човекът е способен да създава безсмъртие, а самият той е толкова крехък и несъвършен? Нима интелектът зад творението, наречено Човек е по-низш от самия човек, след като човекът е съумял да създаде безсмъртие, а самият той е смъртен?

Поздрав! https://www.youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHEE

пожелавам ти да целуваш студените кукли на близките ти.

_stankow

Преписали сте едно достатъчно цинично изявление. С цел да потролите публиката. Не се получава. Никой няма дори да говори с вас за тези съкровени неща. А вие също ще се върнете към тях, но с друг поглед. Смъртта на близки посещава всеки. Да не дава господ !

Муахахахаха.......доста глупости..отдавна не бях се смял така....човекът не познава дори и 1 % от вселената....има мнооого неща които ограниченият човешки мозък не може да разбере...твоя пък абсолютно невъзможно да ги възприеме.... вземи се образовай малко...човешкото тяло е много по сложно отколкото си мислиш и сравнението е доста тъпо и елементарно...а все още никой не знае как работи човешкият мозък.... Всичко в тая вселена се подчинява на закони...човешките общества също и когато една цивилизация започва да пренебрегва основните закони и правила нейния край е предизвестен.....примери много... А това че кремирането влияе на глобалното затопляне си е един много добър виц....според мен и при компостирането се отделя СО2, а като пърдят се отделя метан, а като дишате също....тотално изтрешяване на всички лгбт джендъри, грети дъмпберги...всичко им предизвиква глобално затопляне....ами връщайте се в пещерите бе...ама да не палите огън че той отделя СО2...или по добре пакетирайте си багажа и с мъскито на МАРС...там няма СО2

Следващата стъпка на погребалните агенции - от компоста към менюто в ресторанта. Така ще се затвори изцяло цикъла.

Подкрепям! На костно брашно. Първоначално само в скъпите ресторанти - за гурмани. След като всички подпишат декларация за съгласие (ще се популяризира от НПО и медии като дир.бг, с активното участие на троловете) и в ресторантите на простолюдието. Продажният Свети синод по традиция ще благослови новата инициатива.

Животът се храни със смърт - пържолата, салатката и картофките - всички те са убити/мъртви животински или растителни организми - вторични продукти, чрез които утоляваме животинските си инстинкти и нуждите на физическото си тяло. Автомобилите, автобусите и другите превозни средства също се движат със смърт - "Нефтът и природният газ са образувани чрез анаеробна декомпозиция (разлагане при отсъствие на въздух) на остатъци от организми..." Wikipedia Така че тази новина не би трябвало да ни шокира, стига да си дадем сметка благодарение на какво съществуваме във физическата си форма, наречена тяло. За да го има живота във физическа форма, е нужна масова смърт с която да се поддържа. Така че, като се споминат баба и дядо на село, вместо да ги заравяме в гробищата, защо да не наторим градината с тях :)

Земята е населявана от доста повече мъртъвци отколкото живи хора - ако се поинтересува човек колко хора са починали от така нареченото начало на човешат раса и са погребани в недрата на земята, ще си даде сметка, че живеем в гробище. От деня на раждането си с всяка измината секунда все повече се доближаваме до смъртта и да не се говори за нея или да се споменава със страх е наистина инфантилно. Все пак всички ние сме плод на смъртоносна болест, която се предава по полов път и се нарича Живот, а всеки живот си има край и най-разумното би било да се опитаме да погледнем цялостната картина, а не само едната страна на монетата.

бъркаш и то много. Населението на земята в момента от хора расте геометрично. В момента живите хора са okolo 20% oт общия брой хора който някога се е родили и умрели. Твърде много сме

Според официалната статистика съотношението на живите в момента спрямо броят на всички, които са живяли на Земята, към момента е: Брой на всички хора родени до днес на Земята: 116,761,402,413 Брой на живите хора, населяващи Земята към средата на 2020г - 7,772,850,162 Процентно изражение на живеещите днес, спрямо общия брой на родените в историята на човечеството - 6.7% Тоест, към днешна дата, населението на Земята е около 7% от общо живелите хора на планетата.

Асфалтът също се прави основно от нефт - така че освен горивото и пътищата по които се движим с превозните си средства са изградени от смърт - въпрос на гледна точка.

TheAgnostic

Ами то елементите от които сме изградени са изковани в сърцето на други звезди. Звездите е трябвало да умрат /избухнат като супернови/ и да изхвърлят въглерода, желязото и т.н. в космоса, за да може живота да съществува във сегашния си вид. Смъртта на звезда е предпоставка за живот.