17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирин или Кипин???? Редакторите са класа.

На всяка маджа по 3 Хуавея. Тия вече стават досадни ! Преди имаше китайски фенерчета с телефон, сега вече минаха на камерки с телефон ! Скоро ще казваме: - Жена, дай камерата да звънна един телефон. Защо постоянно ми се хвалят с много мегапиксели, да си гледам аберациите на обективчето с висока резолюция ли. Само реклами. Защо нищо не се споменава за динамичен диапазон ?

Китайските ментаци виреят само в по бедните държави с по нисък стандарт на живот Се едно да избереш корейски боклук кола пред японска или немска, я бягай от тук с тия боклуци Аз лично не бих пипнал китайски телефон даже да ми дават с него 500$ Китай много дръпна технологично, но основно като копира вече готови технологии и ги доразвива да станат по масови и по ефтини. Все още са много далеч от европейския/американския мозък и иновативност Трябват им още 20 на години да ги настигнат, ама интелекта не съм сигурен дали мигат да го изкопират Засега бледоликите са номер едно по интелект, надявам се да останат номер 1

Отде ви изравят бе.

Взимай един iPhone на кредит и бъди гъзар.

Хуауей наливат здраво пари в реклама през българските сайтове. Дира и калдата са добри примери за това. Даже в калдата единя тип се опитва да обясни как с доста усилия можело да се инсталират гугъл сървисис на новият P40. Аз самият имам техен топ модел от преди няколко години. Да телефона е много добър и камерата също, но високата цена на новите модели е абсолютно неоправдана. Няма гугъл плей на него и липсват страшно много апликации. Колкото и да не понасям Тръмп и политиката му, няма да си купя Хуауей без гугъл апс. Рекламирайте ги колкото искате. Алтернативите с добри камери, за момента са шаоми и уан плюс. Самсунг не купувам повече.

Не само в БГ. По едно време тая година физиономията на Джаки Чан (не актьорът, тоя дето е собственик на хуауей, ако и да са еднакви....:) не слизаше от заглавната страница на сайта на BBC.

Кой туй Kipin 1020?

Секунди за Риклама !

Ползвате ли си "иновативните" хуявей,ксиоуами, байуйй и Сие? ползвайте си ги! Хората излислили Ес Класата, Сони и айФоня а ментака Вируса!

Не минава ден без безброй реклами на китайските разбойници от Хуявей...

А не е ли по-лесно на професионален фотоапарат да се сложат микрофон и говорител и направо да си говориш с него?

Бече е направено. Модерните DSLR-и имат микрофон и говорител. Само слот за СИМ карта им трябва :-)

Не се събира в джоба, това е единственото с което телефонните камери бият истинските. И пак това е което прави обективите и малките сензори по телефоните физически ограничени - дори само дифракция да е проблемът. Затова и все още има пазар за истински фотоапарати.

Samsung Galaxy K Zoom

бла, бла, бла. супер, хипер, дупер.. аман от платени съобщения. за хуявей. китайски боклук с отрязани приложения от чичко гугъл.

Точно пък приложенията на гоооооооглето никак не ми липсват.

Нa тебе не, на нормалните клиенти - със сигурност. Затова продажбите им здраво хлътнаха и сега досаждат с безкрайните си реклами.

така сАм се смял на твоята глупост, че не е истина :D

Иновация от китай не може да има, само copy/paste Затова са и доста по назад от айфона, само панелките не го разбраха щото не са помирисвали Апъл

Не се наврещя ей.

Още по-гадно е, че издухаха огризката от пазара.

Oт махленския ти пазар ли бе душко?

Може и да има, а може и да няма. Агресивната реклама на тия е супер досадна