Камерата на Huawei P30 Pro става още по-добра

Флагманът и досега държеше титлата за най-добри мобилни снимки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоест сакате да ми думате за тая камера, че ставала по по най добра със софтуер :) Аз да ви попитам, като изптропате една тортичка в гората и я пръснете с ароматизатор, превръща ли се в сладолед?

От 15 статии 4 са посветени въпросния бранд(случайно). Явно много са приитеснени от свиването на продажбите, но стрщу световната конспирация дори Китай е малка.

От статията реклама става ясно, че Хуявей са правили недобри снимки със лоши цветове, сенки и още много дефекти и сега щели да са малко по-добри. Освен това разбрахме, че досега от новите им флагмани потребителите получавали главоболия заради трептенето на менте екраните. Ако някой иска сносен телефон може да изчака няколко месеца, когато фалиращата Хуявей ще пусне тези телефони на изключително ниски цени. Но ако иска върхов телефон да си купи Самсунг, Айфон, Сони, LG, Гугъл Пиксел, LeEco или OnePlus. Може и Xiaomi в краен случай

за 30 г практика още не съм видял снимка в която няма оптичен или друг дефект, без значение дали става въпрос за снимка с телефон, DSLR или SLR. понякога им викаме на тези дефекти - ефект, което всъщност не е нищо повече от контролиран дефект случил се там където го искаме. в този смисъл не съществува такова нещо като фотоапарат който да направи идеалната снимка която идеално да предаде това което окото ти вижда. във всички случаи става въпрос за някакво компромисно решение, което изглежда добре.

"Засега няма информация дали опцията ще достигне и до по-старите смартфони на Huawei" . Да няма информация за малоумните журналисти, но умните знаят че това е хардуерна промяна и няма как да засегне старите модели.

а статията чете ли? "ъпдейт с номер 9.1.0.161" (както пише в статията) и "хардуерна промяна" (както пишеш ти) според теб едно и също нещо ли са?

Опцията е възможна на база хардуер и инж.Петров е прав. Вие милиционерите по добре слушайте какво ви говорят специалистите.

ма наистина ли е възможно? също възможно е извънземните магьосници от магелановите облаци да дойдат да направят две заклинания и телефона да заснима още по-добре ... а какво реално се е случило е съвсем друг въпрос! и то, реално случилото се, няма нищо общо с "хардуерна промяна"!

то и без това новите huawei само за снимки ще може да се използват :)

Хейтъра се пукна от яд , спокойно нормално е да признаеш конкуренцията за по-добра , когато си фен на друга марка

Че за кво да го използвам друго ?! Да ме спами тъпото приложение на ютуб с новия клип на Дриско и подобни при положение че ютуб е един прост сайт за видео ....Имам си мейл клиент имам си 2-3 браузъра имам си мапс и офлайн мапс с всички карти свалени ...За какво да го ползвам друго ? Фейсбук, инстаграм и другите шити дето се чудех как да ги разкарам а те пък сами пожелаха да се разкарат хахаха