Камерата на Huawei P50 Pro оглави класацията на DXOMARK

От сайта посочват, че сред силните страни на устройството са ниските нива на шум и широкия динамичен диапазон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Xiaomi, на светлинни години назад като софтуер спрямо Huawei :) Дори да станат първи софтуерът ще продължава да им куца :) Имам пряк опит и от двете марки :)

Какво имаш предвид? Хуауей даже няма андроид. За какъв софтуер говориш?

И IOS е софтуер, нали? Просто го сравнявам, а отделно все още повечето модели са на Андроид при Huawei, като се прави грешката Андроид=GMS, което въобще не е вярно! Harmony използва отворения код на Андроид с доста промени!

Малко смело да сравняваш Хармони с Айоес и Андроид. Ма щом казваш…Отново не разбрах кво му е назад в софтуера на Ксиоми, което няма проблем с обновления до последен андроид.

Никой не оспорва, че има последните ъпдейти, но аз сравнявам EMUI и MIUI, като за мен втората изостава, включително и като оптимизация на работата :)

И защо да не сравнявам Harmony, която си е подобрен EMUI, а той, знаете е на базата на Андроид :)

Телевизора ми също има “софтуер”, но не го сравнявам…Твое право си е да го сравняваш - прав си. Имам един ксиоми да си играя тука, европейски вариант на mi 10t pro - няма никакви проблеми с мултитаскинга, с ъпдейтите, всичко работи на 200-та. През ТВ работи като хромбука ми от работа ако не и по-бързо. Не знам с какво имаш опит ти, ама имам чувството че е от китайските варианти с изкачащите реклами. ПС. Ксиоми направиха щанд дори в Хародс, ако знаеш кво е тва де…

Имам опит от MiMax 3,с европейска версия и проблемът въобще не е дали ще има реклами или не! Е да кажеш, че Harmony не е софтуер? Казах ти връзката Harmony-EMUI-Android, означава, че и Андроид не е О? ! Просто цялостното преживяване, включително и като дизайн при флагманите на Xiaomi не ми харесва! Щом ти харесва със здраве да го окзваш :) Например считам, че откъм оптимизация EMUI е много по-напред от MIUI! Отделно, че Xiaomi се опитват да впечатлят с числа при хардуера, но например 108 МР работи много по-добре при Самсунг, отколкото при тях! Това имам предвид :)

Тва е последния хуауей с лайка, после….бял шум…Ксиоми са 1000 пъти по-добри - ниска цена и качество. Единствено те могат да се изправят срещу Апъл в бъдеще. Ще почакаме и ще видим. Аз за себе си съм казал, когато има телефон по-добър от Апъл аз ще съм първият да си го купя.

От както Хамериканците полазиха Хуаей, те не са ни телефон ни камера , нито нищо. Няма какво да ги хвалят... сега силата са Xiomi

Всъщност, не става ясно какви са останалите параметри на телефона. Аз си имам камери Canon и 10-тина обектива към тях. С телефон качествена снимка не може да се направи заради законите на физиката. Дайте информация за самия телефон. Никой професионален фотограф не снима с телефон освен ако е в абсолютно крайна нужда. Всъщност нали това е телефон а не камерка с телефон ?

Преимущество на телефона е, че може да снима на момента, за което с десетте обектива не сте готов:) А, и може да се говори, а през Вашия Канон не може :)

Тая корумпирана класация беше актуална около 2005-та, после който дава парите, той е на първо място. Ама от dir-ниците нали са жълти ибрикчии и трябва да го споменат тоя труп Ху-ямивей, хахаха!

Стига за ЛАЙКАТА. Нея я знаем. Кажете за ХУЙВЕЯ камерата в Р50 БЕЗ ПРО.

Самопохвалили се на платената си платформа - какво 'постижение' само!