Канада ще наложи нови санкции и ще забрани износа на технологии към Русия

Отава има намерение да наложи и санкциите на лица и организации, свързани с руската пропаганда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Канада е треторазрядна работническа фабрика за американците. Половината им министри са манговци, начело с министъра на отбраната Трюдо е супер тъпо парче. Белите са на изчезване в канада. Една перачка на пари от китай и индия и задна вратичка на китайците да внасят стомана в америка и да подбиват цените. Нямя място в Г7 освен ако не значи гейй7 - тогава си е на мястото

Трюдо е бивш учител по литература на половин работен ден Финансовия министър е учител по славянски езици от украйна До тук с канада

освен да им спрат белите мечки не виждам какво друго може да направи това колониално джудже канада.Смеееехх

Какво произвеждаха тея пичове че не мога да се досетя?

За русия ли говориш? Ами нищо съществено...

В Канада има цяла колония от бившите белогвардейци. Произвеждат омраза към Русия.

От клен за палачинки.

Тея канадски гейчета и те се напъват наред с мъжете.

Да има правилни домати и правилен бензин! Какво ли друго следва може би итн знаят?!

Че едва само след100 г. еврейският болшевизъм, цензура и демагогия плъзнаха по света и стигнаха дори до една кротка Северна страна, като Канада.

Канада и технологии... пф-ф-ффффф...

Вий пък кви технологии прайти скъсаняци!

Имат, в минното дело, макар и да са на опшката иначе. Добри са и в демагогията особено талмудистката-бандеровка Кристия Фрийланд.

Кой може да ремонтира турбините на РФ за газовите потоци? КАНАДА Защо не могат да ги ремонтират руските алкаши? Защото са тъпи и прости и защото нямат канадските технологии Сега разбра ли за какви технологии става въпрос, скъсаняк?

вземи се скрий с дърварската ти пропаганда!

турбините са Siemens, и за да ги пратят в Канадско е неква далавера, явно

_stankow

Турбините са на Сименс. В Канада Сименс има завод. В този завод е пратена турбина за ремонт. И сега канадците не дават немската турбина от немския завод да отиде в компресорната станция на газопровода, който захранва Германия. От което доставките за Германия са намалели наполовина. Под риск е запълването на газохранилището. Ей такива "съюзнически" номера и автосанкции :)

Сега вече спря войната. Руснаците от смях не могат да уцелят нито една от целите.

Путлеристите са упорити и прости, ще изгорят чергата си. Но няма да си признаят. Тъй че си ни ясен

А ти къв си бе льольо?! Купуваш газ на тройна цена само да не е руска!? Какво стана с втория танкер? Май не е пристигнал в Турция и затова канадска обелка летя вчера спешно до Анкара да моли падишаха да му даде малко от неговия.

Упорити ме съгласи. За прости може доста да поспорим, но няма смисъл. За горенето може да погледнеш какво е станало с Наполеон, след като си запалиха столицата.