Въвежда ли Канада безплатна евтаназия за бедните и какви може да са последиците?

Канада предпочита да направи евтаназията по-достъпна, спестявайки пари от здравеопазване и социални помощи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антикризисни мерки на "прогресивното човечество".

Тук в България трябва да евтаназират 80% от населението.

Запада съвсем е откачил. Харчат се милиарди за оръжие и болести, печатат се трилиони за алчните търбуси на разни фондове, а за бедните - смърт. Изроди!

Цивилизован свят, какво да го правиш...

Евроатлантически ценнности, демек чифутско-масонски. Докарват те до просешка тояга с дългове и после ти предлагат безплатна евтаназия. В България евтаназията продължава вече 33 години с любезното съдействие на комунистическите отрепки и техните чавета като ристю риформатъ, боко тикватъ, агент гоце и т.н.

Е че ваксите нали са за това.

Няма логика да ти дават да задлъжнееш и след това да те убият без да си съберат дълга.

Тук кога ще направят безплатна евтаназия за дупетатите, кметовете и общинските съветници?

Парите са плява без покритие, на сатанистите им трябва по-малко население. Те виждат бъдещето като малко "избрани" и цялата икономика и производство да е автоматизирано.

Много хуманно! Плаках... сега пия ракия.. Ех, Канадаааа...

... тази нация са пьтници..... жалко че ния вьрвим след тях..

Каква “приятна” форма на демократичен фашизъм

Явно не знаеш, че дълговете се наследяват! ... Ако няма кой, застрахователите плащат! ... Ако парите свършат, печатат си още! ... Няма логика, а?

Шефа на фазера, оня чифут от Солун, даде интревю за ново хапче с безжичен сигнал. Като го глътенш и праща сигнал, че си го глътнал на държавата. ей с тавкиа неща се занимават тия боклуци, а вие спите вместо да ги избесите по дърветата..

Либерастите всъщност са прикрити фашисти.

А доброволна ли ще е?

Без коментар!

В рашистан също е безплатно

Никога не съм вярвал на дъртите комунисти, но за Загниващия Капитализъм, уцелиха окото на комар от 2500 метра с прашка от ластик за кюлоти!

Като не си съгласен на "Новата нормалност", примерно - да те чипират и затова не ти дават достъп до никъде, направо те евтанизират.

Сатани! Анатема!

После ще стане задължителна, само да се уточнят какво означава беден. Може у МВФ да зададе критериите. А в България много хора даже са под прага на бедността?!

Всичко, което говореха за комунизма беше лъжа, а което говореха за запада се оказа истина.

Това е една словесна диария съчетаваща полуистини, откровени лъжи и неверни интерпретации. Оснивата на всяка добра пропаганда.

Ако влезеш в наще махали, трябва всички да ги евтанизират там, докато има хора, които са прекарани от живота и дори работейки живеят под линията на бедност,...

Доброзорна, колега, доброзорна. Това имах предвид преди около месец, когато в друга тема коментирах, че ни чака работа до гроб, а който е болен, слаб и немощен... Е, решението на проблема го виждаме.

Блейте овце, сиф и възпитаниците на клаус шваб ще се погрижат за излишните, първо доброволно после без да питат, ще спасят планетата от човечеството,не бе конспирация е, фейк нюз, по телевизията казват,че е за наше добро всичко, което се прави от слугите на Мамона,да пийваме бирата спокойно,

Няма човек, няма проблем! Некой да им е разрешавал да са бедни, а!

Евгениката в действие.

А ако са бедни, бездомни или без роднини, каквито има достатъчно в Канада, освен безплатна евтаназията ще е и недоброволна...

запада тотално прещеака .. същата канада, която запорира сметките ба протестиращи хора... или кабинките за самоевтанация на "великата' швейцария

Внимавайте Киро простото да не реши че и в БГ ще се евтаназират хора ако нямат сладкарница за здравословни торти или 100000000 в банката

Канада е на път да се превърне от цивилизована и либерална държава към тоталитарен социалистически отпадък.

Едно време когато живеех в англия разни българи се прибираха от канада и ревяха че там е отврат. На мен в лондон ми се струваше доста зле. Като се прибрах в софия си викам тук няма да стане като в англия. Е стана на 80 процента. Сега живея на село за сега е добре. Единствения изход е революция и поголовна сеч на евро и англо либерастите демократите и скапаните шизо наци масони. Истината е в изграждането на балансирано в развитието си общество на база на изконния морал и ценности и загърбване на непрестаното гонене на разтеж и потребление. Ама няма да стане така че ще става още по зле.

Кога ще евтанизират Сорос? Аз ще му платя процедурата.

Достигна дивата демокрация през 21 век. Трета световна вече е наложителна и необходима за света.

Последиците са една световна революция и модерна гилотина за политиците

Смърт за жидовете. 100% е преложение на някой еврейски подчовек.

да, твоето наистина е диария.

Хитлер не е убивал хора защото са бедни, а и ме е имало бедни в неговата Германия, но сега е страшно в уж развити страни.

200 милиарда за зеленски и оръжия!!!!

Разбрахме срещу какво и защо е тоталната хибридна война срещу Путин?

Канада е пълна КОЧИНА .Заради липсата на СЛЪНЦЕ и съровия дтуден климат хората са МАСОВО депресирани и компенсират сДРОГА Младото население тотално НАРКОманизирано АЗИАТСКИ банди контролират бизнеса с ДРОГА в Западната част на Британска Колумбия а убиствата м-у враждуващи банди там са всяка нощ КАНАДКИТЕ млади и стари мечтата им да заминат за о-в ЯМАЙКА където да се отдадат на секс оргии с загорели чернокожи мъже компенсирайки липсата на вит Д и слънчева светлина/основни източници на добро настроение/

Тия май ги сърби вратлето за въже?

Социализма с тъпите американски "ценности", които заляха и канада и ЕС.

Звучи вдъхновяващо и все по-демократично. Либерализмът налага такъв начин на живот, че богатите стават по-богати, а бедните - повече и по-бедни и подлежат на евтанизация. Остава само да се определи прагът на бедност. В България е най-нисък и 70% от населението подлежи на евтанизация

Ето една добра възможност за канадските граждани.

Това контролира престъпността.

Танкист, малко ти завиждам, че си на село, но и това е временно решение... На село, но като част от общност или комуна, където хората си помагат и се защитават взаимно, за мен е по-вероятното близко бъдеще, макар че и такъв вид оцеляване ще бъде обречено на унищожение рано или късно, ако глобалистите успеят в плановете си... А танка го пази, защото може да ти потрябва... :)

Взимаш 1100 долара пенсия, виждаш, че ти е скъпо, купуваш си билет за Филипините, отиваш и си живееш царски на топло. Бедните хора не мислят, затова и страдат. Те не могат да мислят стратегически, а живеят ден за ден, без да търсят начини за да изчезнат от този порочен кръг на помощи и заеми.