Канадски астронавт ще извърши обиколка около Луната

Той ще участва във втория полет, който ще се състои през 2023 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Нанайси ще обикаля апартамента и няма да излиза навън, че ще се изпържи от слънчевата радиация...

Ще обиколи околовръстното за мустакати лунни извънземни с тирове

Що? Ти каталяса ли вече?

обикаляш

Само се изненадвам, че знаеш какво има на околовръстното. Опита си е опит. ;)

_stankow

След като китайската сонда се завъръща с успех от Луната, редно е за това да се съобщи в 5 реда. И веднага след това, същия ден, да се обясни на 5 страници за бъдещите планове на американците след 5 г. Които няма как да станат, след като от искания за целта бюджет от 2.5 милиарда им отпуснаха само 1 милиард. С който при техните цени и система за доставки евентуално могат да си купят телескоп, за да гледат луната отдалече :)

Хахахаха - бинго. Точно така правят. А най-наглото е и че се говорят пълни НЕВЪЗМОЖНИ лъжи: за орбитални станции, градове на Марс и т н Овцете обаче ИМАТ НУЖДА да вярват в това - или в каквото и да е. За тях три години напред в бъдещето - са същото като ТРИСТА години. Не е важно кога ще стане - важното е, че ще стане. А щом ЩЕ стане - значи все едно вече е станало, преди ТРИ години (както бяха обещали от НАСА). Е такъв безмозъчен добитък са ми те... :)

Ти не отстъпваш по тъпота на тъпака Нанайси. 2,5 милиарда поискааха за спускаемия модуля а им отпуснаха 1 милиард. За сметка на това им отпуснаха над 3 милиарда за ракетата СЛС. Ама де путлераст да прочете и разбере какво пише! В случая се говоти за канадец, за след 2 (две) години и само за обиколка на Луната, а не за кацане. И двете новини са с еднаква дължина. Къде видя 5 реда и 5 страници или по навик си лъжеш нагло.

Дуду, ти си баси тъпакът. Абсолютно неспясяем - или платена мърша. Значи приемаш, че световна сила може да лъже за Комсоса, така ли? Явно да. Щото на НАСА-зомбитата единственият! им довод против Аполо-измамата е - че не било възможно някой да лъже на толкова високо ниво, лол. Та - щом едните могат да лъжат за някакви дребни неща (лайки, майки и т. н.) - сериозно ли твърдиш, че другите НЕ могат да лъжат - и то за сто пъти по-големи и поначало НЕВЪЗМОЖНИ постижения (Аполо)? Нещастник залюхан...

Дада, виж как си го начука сам, нещастник! Типично фен-зомби с изплакнат "мозък", за когото едните винаги са прави - а другите никога. Като че ли има някаква разлика между едните и другите от една страна - и скапаните овце като теб, от друга. Боклук келяв.

Приемам фактите бе боклук нещастен. Руслямците единствени доказано са излъгали съвсем официално цял свят неколкократно. А са излъгали, защото е било непроверимо. В последствие обаче по един или друг начин си признаха, защото една лъжа, в която са замесени много хора трудно може да се прикрие. НАСА не е излъгала за нишо, което е направила или не и няма как да излъже за нещо, което оставя следи и артефакти като доказателства и е лесно проверимо. Това че си долна гнида смръдлива и си фантазира маолумни идиотщини е съвсем отделен въпрося който е за психиатрията, а не за Космоса.

А НАСА признали ли са, че руснаците са излъгали?? Покажи ми ЧЕРНО НА БЯЛО, мършо - иначе гориш! Защото единственият довод на НАСА-зомбитата за Аполо е, че РУСНАЦИТЕ НИЩО НЕ БИЛИ КАЗАЛИ! Жалкар скапан. Заврях те в кучи г*з - и още зееш. Маниаци като теб - крайни фашизирани елементи, които само повтарят партийната си линия като Ал Кайда - трябва да им е забранено да пишат.

Разбира се, че са признали. Това е световноизвестен факт, бе гнидо смрадлива: smithsonianmag.com/smithsonian-institution/sad-story-laika-space-dog-and-her-one-way-trip-orbit-1-180968728/ During and after the flight, the Soviet Union kept up the fiction that Laika survived for several days. “The official documents were falsified,”...Soviet broadcasts claimed that Laika was alive until November 12. Това е за Лайка, за Гагарин: telegraph.co.uk/news/science/space/8416561/Soviet-Union-lied-about-1961-Yuri-Gagarin-space-mission.html Самите руслямци го твърдят, как да не го признае който и да било. Сега излез от кучия гъз в който си наврян и си направи харакири.

Щом Бащицата каза че са летяли значи са летяли и то не 1 а 6 пъти.

Чао, чао Роскомикс Китай вече изпревари Руслямска държава в космоса. Изостава много от САЩ, но вече е втори.

_stankow

И как изостава, след като на 14.12, онзи ден, полетя тежката Ангара ? И изведе 2.5 тона на геостационарна орбита ? Щом не го казват, значи е сериозен успех !

Нищо не извела Ангара, а е тежка, колкото тежката китайска и по немощна от Фалкьн 9. Да не говорим За Делта 4 Хеви и Фалкън Хеви

тоя на инспекция ли ще обикаля? може да пратим нашия инспектор, хем е специалист по обиколки, хем 2023 ще има много време

Леле, акъл нанайси пас се изпуснал ... :)

Нема ли да кацне там бе,нали тая мисия е за това,аман от шамански номера

алоууу, козарите...къде сте влезнали да коментирате вие напредналите страни бе. От кво разбирате вие освен пиене на ракия и ебня на кози

бе,аман от клефари

Съдя по плитките ви мозъци

Ще, ЩЕ - ама няма! Пълни глупости пак е целия фейк-релийз. Щял да лети до Лунната орбитална станция, АХАХАХАХАХХАХАХХАХ... :)

абе скрий се бе.

Ейш, смешник... я погледни тука - в окото - фъркат ли Аполота около Луната, хахаха?

Не можеш да четеш, нали? Някой ти чете през ред и какво зпомниш, какво и почвааш да си измисляш. Типичен боклук. Единствените доказано неколкократно, че са излъгали за космоса са руслямците. ДОКАЗАНО И ПРИЗНАТО: 1. Лъгаха за кучето Лайка седмици наред цял свят съвсем официално - доказано 2. Лъгаха за Гагарин цял свят съвсем официално - доказано 3. Лъгаха за Буран - още не е доказано официално, но набързо унищожиха предполагаемия летял Буран.

Ти си баси тъпакът. Абсолютно неспясяем - или платена мърша. Значи приемаш, че световна сила може да лъже за Комсоса, така ли? Явно да. Щото на НАСА-зомбитата единственият! им довод е - че не било възможно някой да лъже на толкова високо ниво, лол. Та - щом едните могат да лъжат за някакви дребни неща - сериозно ли твърдиш, че другите НЕ могат да лъжат - и ти за сто пъти по-големи и поначало НЕВЪЗМОЖНИ постижения? Нещастник...

_stankow

Е, сега не ви лъжат. Само премълчават. Например че онзи ден, на 14.12 полетя тежката Ангара. Изведе 2.5 на геостационарна орбита. Не ви го казват ? Що така ? Нали лошите руснаци мълчали по една седмица ? А сегашните добри пропагандисти по колко мълчат ? Или изобщо не говорят ? В едно сте прав - премълчаната истина си е истинска лъжа ! :)

Да ти дам линка за Ангарата тук в дира, тъпако лъжлив? it.dir.bg/tehnologii/raketite-angara-kosmicheskoto-satrudnichestvo-i-problemite-na-roskosmos Това ли е премълчаване. А къде е в дира или в България новината за излетялата и кацнала ракета Фалкьн 9 за 7 път и качила товар 7 тона на клиент за по 5000 долара на килограм?