Капсулата на Джеф Безос отведе 6-има в Космоса, сред тях и 74-годишната дъщеря на първия астронавт

Капсулата на Блу ориджин бе изстреляна с ракета-носител в 09:01 ч. северноамериканско време от щата Тексас

Обратно в новината

Коментари - Капсулата на Джеф Безос отведе 6-има в Космоса, сред тях и 74-годишната дъщеря на първия астронавт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вашата мама хейтърски,опитайте и вие нещо да постигнете ,вместо да злобеете срещу тоя и оня.вие сте от онези,които предричахте,че бащата и синът,които тръгнаха с малка лодка през Атлантика,ще загинат.а те стигнах въпреки тъпите ви прогнози

Скоро всичко ще му конфискуват. Иначе няма как да тръгне новата нормалност и зануляването. А тези дето му се кефят че е бъкан с кинти, пак ще са си същите смешници.

Ами американска работа шоу и пари да има

Значи, качването на няколко актьора на МКС от руснаците, да снимали две, три сцени за някакъв си там филм, е единствено и само в полза на прогреса и науката? Ти да видиш...

За ракетата колко е добре вътре не знам ама външния дизайн кърти.

нека да помислят зелените педофили какъв скок е това слабоумно спразване на дебили. 74 годишната дъщеря се изсрала в "космоса"! бзос, ми ти си педераст бе! а байдън сере в космоса всеки ден! с пластмасовото си черво! безос е антихрист и неверник! а с неверниците ще им ги стегаме гащите около врато!

тежки дни ги очакват меките китки! ще има извиване на вратове, стягане на вратовръзки около вратове, тухлички в зъбките на урсулата и неверниците пак ще изгубят! както винаги е било! лузъри жалки! ще ви съдим за милиарди, държавите на педофилите! .

а зелените и грета мълчат, като бити педерасти. пари, пари, пари на кир михалаки... всички ще ги пратим на сатурн. за да видят какво е космос и как галактиките се били пръкнали от големия урагански взрив! бай-дан ще се моли на колене с провлачено, дебело черво... защо ли? защото така е балансирано и честно! тяака е написано да сторим с антихристите, като започнем от тези в австрия, австралия и банана републик дойчланд и ще свършим с тези в америката на неверниците!

Няма северно- южно американско време! Средно е по- просто за простите ви тикви! Бойкови изтърсаци!

Кой да обясни на мисирките, че часа в София съвпада с този в Кейптаун, но не и стози в Скопие!

Находчиво момче е Джеф, преди време пръв се сети да продава книжки онлайн и натрупа милиарди, сега е открил далаверата да вози баби до ръба на космоса за седемцифрени суми - хвала на който го може!

Прилича на огромен, летящ Х0Й!

хахахахаахах БЕДЕН ГАНьО СЕ ЖАЛВА ХАХАХАХАХАХ

Няма такова. В Северна Америка има 6 часови зони

Кой да обясни на мисирките, че часа в София съвпада с този в Кейптаун, но не и стози в Скопие!

Бабата дали не е била заспала последните 10-ина минути от полета? Тази "суборбиталана" глупост е голяма тъпотия и говори много красноречиво за възможностите на Безос - само с кинти и с адвокати не става... трябват още иновации, кураж и посветеност... Само цапат въздуха с тая бръмчилка.

Безос е Пич...а много тука са глупаци

Атмосферата стига до доста високо. Един апарат да е в орбита не значи че непременно е извън атмосферата Орбитата на МКС е например изцяло в слоя на термосферата (тя е от 80 до 700 км височина). Над тази височина от 700 км е екзосферата (от 700 до 10 000 км.) За космическо пространство повечето държави (но не всички, САЩ например приемат 80 км) приемат пространството над т. нар. граница на фон Карман, 100 км. Теодор фон Карман е американски физик от унгарски произход. Има наречен на него кратер на Луната

Стига писахте глупости излагатесе вече. Не разбрах те ли, че до космоса не могат да стигнат. Това, че са в бестегловност за няколко секунди не означава, че са в космоса!

Хаби ресурсите на планетата само. Колко въглерод отделя, колко кислород изгаря и какъв е смисълът на тоя боклук във въздуха. Милиардерчета с малки щщщ и галеми комплекси.

какъф въглерод бе сульо?

Дори от НАСА се светнаха и уточниха, че "астронавт" важи за човек, дето освен всичко останало свързано с полета, е допринесъл за развитието на науката. Нещо, което не важи за пътниците на Безос, които буквално само се издигат на 100 км и падат на няколкостотин км от стартовата площадка.

Голем успех на американската космонавтика, нема що.

С тоя кукурезен силоз доникъде няма да стигнат. Най-много да почнат да падат пуканки от небето.

Ти дори и не подозираш какъв глупак си....

Рогозин и туй не може- най-много 2 полета в годината до МКС. За по далече денег нет.

Пено, Пено, "играчката" ти полетя в космоса!

Тия американци съвсем ни взеха за мезе. Пълни алабализми и глупости, Дайте тия пари на африканците дето умират от глад бе боклуци!

Мисля, че този въпрос може да се зададе и на гадните руснаци...

Разправят, че чули преди време Безос да твърди, че ако иска може да прати и К*Р в космоса...

Всъщност не е извел никого в Космоса, защото тази височина е в рамките на атмосферата. Както пише по долу, това е един подскок на височина 100 км, т.е. в долната част на екзосферата.

Това кой го казва? Ти в Роскомикс ли работиш? То и МКС е в долните пластове на екзосферата. При това положение какво значение има дали е подскок или по орбита?

Безос е гнусен педал, направил си е макет на ракетката си и си я ръга в гъза всеки ден.

Доста завиждам … дано в бъдеще стане достъпно за повече хора !

пак дотам, дори по-близо

Дъщерята на Шепърд не е на първия астронавт. Първият астронавт е Джон Глен. Кратките суборбитални подскоци не са космос.

А кое е космос, бе тъпак? Ти ли определяш? Дали е "подскок" или по орбита ли опредвля кое е космос.

Тапак си ти! Прост и тъп по рождение

Дали Лора Шепърд се е насрала???? Значи след 60 години пак полет на суборбитална орбита ??? Ебаси некадърниците !!!!! След 60 години и внучето на суборбитална им пожелавам!!! Тази пералня дето я дават , ме лети е пълна измамамама…

Аполо, ти ли си бе, мръшляк ?

Не, леля е тук! Пак ли се насра да ти сменя килотките

Защо в днешно време се дава възможност на хора които са ...... (по-добре да не казвам), да преписват, превеждат, и пишат идиотщини. НЯМА "СЕВЕРНОАМЕРИКАНСКО ВРЕМЕ". Може би "средноамериканско". А и Тексас е най-южния щат. Часовите пояси са по меридианите, а не по паралелите, но Дирбегейците няма как да разберат последното изречение.

Взе ми думите. За момент помислих, че са променили оста на въртене на земята и часовите зони вече са по паралели

Кой да обясни на мисирките, че часа в София съвпада с този в Кейптаун, но не и стози в Скопие!

Десетки полето в Космоса и нито едно видео от Космоса. Да бяха показали Земята . Много интересно е за тези 11 минути Земята не се е въртяла и не е в орбита. Земята е неподвижна докато полета се изпълнява. Уж Земята е със 100 000 км в час около Слънцето.

Ти идиот ли си, или се бъзикаш?

Е много по-прозаична ! - правата за снимките и видеото са изкупени предварително от разни стрийминг платформи, които ще правят филми с тях. За пари, нали се сещаш.

Иначе полетът на Алън Шепард беше на 5 май 1961 г. и продължи 15 минути. Той бе осъществен 23 дни сред историческия полет на съветския космонавт Юрий Гагарин, който беше първият човек полетял в космоса... И къде е космоса без орбита поне??? 60км. височина, и прелетял 800км. Примат изстрелян с балистична ракета..

Какъв е тоя хвърчащ х*у с глава на снимката?

с каква форма ще е орбиталната станция построена от Безос..