Кацнаха космонавтите от МКС (снимки)

На кораба е станала авария с горивната система

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Космонавт с астронавтка в една капсула....как става този номер?

Следващата експедиция ще се отправи към МКС ....... с кораб "Союз МС-13" къде са на Мъск летящите метли?

Живи и здрави !Браво !

Браво! Още много успешни мисии да има!

"По време на кацането е възникнала авария в горивните резервоари на космическия кораб, но резервната система сработва и кацането става успешно". За период от около една година виждаме за втори път руска капсула с екипаж да разчита на аварийна/резервна система и за втори път екипажът е невредим. Като вземем предвид случката с Crew Dragon, бързо стигаме до извода, че планът на Спей-секс е ракети за многократна употреба, но астронавти - за еднократна.

Големият въпрос е защо предстартовите тестове не са хванали въпросния проблем, та се е стигнало до опасност за екипажа - както винаги впрочем

Космическия кораб не е ракета. Crew Dragon е предвиден за еднократна употреба. В случая решиха да тестват кораб приземил се в солената вода на океана след нагряване. Случката с Crew Dragon дори е предимство, защото дава допълнителна информация за бъдещето. Та не се напъвай, ще се изпуснеш.

Хахахахаха! Че и "предимство"! ХАХАХАХАХААААА!

Поклон пред делото Ви, Вие градите бъдещето.

как по-точно? Като харчат милиарди, за да се реят в безтегловност в космоса и да правят безсмислени тестове? А ние тук продължаваме да си унищожаваме планетата с мисълта, че един ден ще можем да се пренесем на друга планета? Дано да гръмне тая МКС и да се приключва с тая глупост.

Байчо

Предложи някоя иновативна идея за бъдещето на човечество. Малоумник!