Кибератака от руски и български хакери блокира италианските железници

Поискан е откуп от 5 милиона долара в биткойни, който трябва да бъде платен до 72 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българи, ама друг път руснаци, живеещи в България с лопата да ги ринеш

Добре, ама ударете америка, тогава ще ви кажа евала!

Подлеците които удрят скрито не са хора и не заслужават симпатия, дано ги намери Божието правосъдие. Ако човек е талантлив и способен той си изкарва парите честно о почтено и тези момчета сигурно печелят много добре, но са алчни и зли и в момента вредят на обиконовени хора случайно попаднали в мрежите им. Няма да свършат добре, сигурно в някой американски затворо или в ковчег, така става с тарикатите.

Гледай ти, какви чудеса творят нашите и братските руски хакери!... Поне в нещо и ние да сме добри! ;-)

Ние отдавна сме известни че в престъпелнията сме добри, а и руснаците също. Откога престъпници са ви братя.

Смърт за руснаците!

Защо не предприемете хакерска атака срещу хакерите? Тъпо до не нам къде си! Само, че не възможно да се воюва срещу невидим враг, нали? Защо тогава ни представяте пораженията на украински територии като успех на руски окупатори като успехи на окупатора?

Па мене оти тава требва да ма валнува? Я со трен се не кретам.

Ето започва се. Танто за кукуригу.

следва челния севернокорейски опит, за набавяне на валута чрез интернет пиратство

Хакерите са педераси, както и всички путинолюбци.

https://www.trenitalia.com/it.html sayta si raboti , sigurni li ste ?

Платено е вече

Ех... Ако мисирките бяха написали, че е от руски хакери-войници, от окопите в Украйна....Такава "новина" щеше да е!!! А то една миризлива такава. ДДОС атака от български проксита? Тва ping-а голема работа. Можеш да пингваш и ставаш лош хакер!

БРАВО !!! Сега блокирайте Кирчо и Кокорчо , щеипия 100 грама ракия за ваше здраве , макар че ми е забранено ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

По време на коронакризата, когато никой не искаше да доближава Италия, само Русия изпрати самолети с помощ. Италия "благодари" със санкции.

Абе за теб няма ли разлика между тези две събития? Или викаш няма значение - едното е спасяване на животи, а другото отнемане на животи, но трябва де се върне жеста. Много плоско, не ставаш за пропагандатор.

А сега като Русия убива и гори в Украйна, Италия трябва да и пляска ли? Я на х@й..

А докато убиваше Украйна 9 години етническите руснаци, никой нищо не каза! Пълна икономическа блокада над Донбас...спираха им електричеството и водата.. никой не го видя...а сега Русия лоша...

Украйна била убивала в Донецк. А какво според теб правеха там сепаратистите? Седянки, фестивали или паради. И от къде тези сепаратисти имаха оръжия? Да си прочел че Путин 10 пъти отказа да пусне международни наблюдатели там?

Ако се беше поинтересувал малко, вместо да бълваш глупости, щеше да намериш филми направени от западни журналисти за буквално "геноцида" наложен от батаьона Азов през 2013-2014 на хора с руско самосъзнание, убивайки деца и жени. Всички протестиращи и налагайки санкции срещу Русия не се замислят, защо се случва това. Много е лесно да кажеш Путин е луд.

И преди компютрите се продаваха билети на гише или от кондуктора. И сега какво-хакерите ще станат кондуктори за да си вземат парите ли. Толкова тъпа атака отдавна не е имало. Това показва само едно - безсилие. А то е началото на края.

Димчу, тъпа или не работи за плоската пропаганда. Ай ся с пълно гърло Слава Ук.....

Само така, бой по западната сган!

Без т.н. западна сган няма да има месо за кремвиршите, които ядеш. 90% от месото в България идва от там. Факт!

Знаят кои са, знаят къде са, знаят как действат... и още не са ги спрели?! Абе, шменти-капели... или приказки под шипковия храст от поредния набеден IT специалист;)

Руски хакери, които се представят за българи, мътят водата! Русия се държи, като враг, какво очаква да и купим вафли и бонбони ли, а?!

Това нищо не променя за другите, а само ти живееш в измислица и ако го осъзнаеш ше се травмираш от глупоста си.

Ако има българи, действали от Бг ще го отнесат като куцо пиле домат.

Цапа и мирише. Ако ги хванат може, ама те действат от Русия и там не важат Евро законите.

Пожелавам им да им обръснат задниците, преди да ги пуснат на мароканците и африканците в затвора в Сицилия.

Как точно ще ги хванат като са в Русия? Бръмбара дето се шири в кухата ти тиква те бие по интелект.

Каквото изкодило, такова компилирало