Кибератаките ще са решаващи при война между САЩ и Китай

Двама военни ветерани описват смъртоносен сценарий в книга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е краварите да поизтрезнеят и да разберат, че в един евентуален глобален конфликт, предизвикан от тях, на самите тях няма да им се размине... Така, след като им се поохладят страстите и напрежението ще спадне. Като начало е подходящо да си съберат и да си приберат военните контингенти, разхвърляни по цялата Земя и да престанат да се бъркат и да си врат гагата навсякъде! А, за информация на всички американски подлоги, които веднага ще наскачат, заявявам, че никога не съм бил русофил, но определено вече съм убеден американофоб! Защото наглостта на САЩ вече преминава всякакви граници на поносимост!

МЕЖДУНАРОДНАТА ДИПЛОМАЦИЯ Е МЪРТВА И НЕОБЕКТИВНА ТОЕСТ..... ПОЛИТКОРЕКТНА КЪМ РЕПТИЛОИДИТЕ-СИРОСИФЛИСТИЦИ-КАБАЛИСТИ САТАНИСТИ....ОТ ЕС, НАТО, ООН..... ОБЕДИНЕНИ ОТ СЛАВЯНОФОБИЯ И ОМРАЗА КЪМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДИТЕ И КАКТО И КЪМ ПАРТНЬОРИТЕ И КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ...... А АРМИИ БЕЗ ТЕХНОЛОГИИ И РЕСУРСИ КАТО НАШЕТА ДОРИ И ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА НЕ МОГАТ ДА ВОДЯТ....... ЗАХРАНКА ЗА АКУЛИ И КОСАТКИ.....

Чий го търсят в Южно китайско море американците ли? Ами имат интереси и ако не им удовлетворят интересите ..... санкции до ДУПКА.... Те и в Черно море имат интереси докато ние ......... НЯМАМЕ. Ама май ще ги ошамарят с тези техни ..... ИНТЕРЕСИ НА МАЙНАТА СИ.

А какво правят американски военни кораби в Южнокитайско море? Да не би край Флорида да има китайски военни кораби?

Ако американците се кротнат, светът ще стане по-спокойно и приветливо място.

Американците са кротки защото са свръхбогати. Буйни са руснаците и китайците поради прекомерна бедност.

Богата е Америка, да. Никой няма колкото нея. Двайсет и девет трилиона са това, гонят трийсе. Обаче руслямските комундели викат, че нещо май били дългове...

Как няма да са богати? Като точат от целия свят...

Ако не са американците, тъпако, светът ще се спука от войни. Китай ще нападне Тайван, Виетнам, Южна Корея, Япония и кой ли още не. Руслямска държава ще нападне всичките си съседи. Навсякъде ще има локални конфликти и масово изтребление. Само страхът от САЩ спира изродите да почват войни.

Толкова успешно са ти промили мозъка, че всичкото ти сиво вещество вече е бяло.

Ха ти от кога не беше писал простотии :D

ей го тоя тъпак пак пише смехотворни коментари, аве ти изобщо имаш ли връзка д мозъка? ако изобщо имаш мозък