17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терористи нанесоха терористична атака, защотот тероРоссия е обявена за терористична държава.

и тия мръсничета-мужичета ще отговарят наред с лидерите си-садисти и убийци! На каторга в Аризона сред гърмящите змии.Или...чакай...направо тук у нас, на заплата и пенсия от НОИ, да видят те какво е да си на кайма тип всенароден с изтекъл срок ако успееш да я свариш.......и по 25 стотинки до 31 декември. После - на кракомобил и самоходки. Знам, че е жестоко наказанието, но си го заслужават. Тук е мястото за изтърпяване на доживотните присъди. Масово.

На тебе тия ли са ти идолите? Китайското посолство публикува списък на държави, които са били бомбардирани от САЩ след Втората световна война: • Корея и Китай 1950-53 (Корейска война) • Гватемала 1954г • Индонезия (1958) • Куба (1959-1961) • Гватемала (1960) • Конго (1964) • Лаос (1964-1973) • Виетнам (1961-1973) • Камбоджа (1969-1970) • Гватемала (1967-1969) • Гренада (1983) • Ливан (1983, 1984) (поразяване на цели на териториите на Ливан и Сирия) • Либия (1986) • Салвадор (1980) • Никарагуа (1980) • Иран (1987) • Панама (1989) • Ирак (1991) (война в Персийския залив) • Кувейт (1991) • Сомалия (1993) • Босна (1994, 1995) • Судан (1998) • Афганистан (1998) • Югославия (1999) • Йемен (2002) • Ирак (1991-2003) (съвместни войски на САЩ и Великобритания) • Ирак (2003-2015) • Афганистан (2001-2015) • Пакистан (2007-2015) • Сомалия (2007-2008, 2011) • Йемен (2009, 2011) • Либия (2011, 2015) • Сирия (2014-2015) В списъка има повече от 20 държави. Китай призова "никога да не забравяме кой е истинската заплаха за света". А, краволизче? Приличате ми на някаква секта малоумници-илитерати...

Ако включат Русия в списък трябва да включат и страни от ЕС и Америка. Те много пъти са влизали в страни и са изззтрепали мирни граждани. Югославия хвърляха бомби и ракети дори и тук падаха. В Ирак Либия. Също загинаха милион. Трябва другия път като падат самолети в Америка да са по точни.

Ами да.САЩ също трябва да са в такъв списък.Колко държави само съсипаха.

Кака Аннджелинка призоваваше халето от всички страни обединявайте се.... Европарламента зове педали от вси страни обединявайте се..... Да бе жив Хитлер.... Да видиш на какви душове щеше да прати националният им отбор

Това са им най-големите IT постижения на ватите. Да правят вируси и да рушат каквото други хора са създали. Нищо друго не могат да направят. Социалните им мрежи - крадено от facebook, онлайн плащане с МИР - крадено от Visa и Paypal.

А ти какво създаде, освен г0вната в клозета сутринта, некадърник?

Осигурил ти храната, дебил неблагодарен :)

Руззиа е недоносче терорист, Прогресс на регреса,

На някои мнение (специфи1ни) кликането на плюсче се отразява в минус, браво.

Това могат руслямците. Да претоварят сайт за 20 минути. Толкова. Ако американците пожелаят, руските мърши ще останат без връзка със света. Както вече останаха без сървъри, софтуер и процесори.

Рус и Америка взимат от Китай извор бездънен. Скоро Американци ще работят за Китай само те ще ги оправят.

А бе подлоги тъпи на късокракия гном,45г. лаехте тук как капитализЪмЪ ще умре и колко е велико ссср-то а то взе,че гушна букета и сега като се разбра колко пък е велика русия започнахте да лаете за китайците :)))))))) КО стана с великата ви "спецназ" бе блядки смотани,май нещо останаха под Киев завинаги и сега само чеченци,затворници мародери и наемниците на 'готвача" на гнома ви останаха но и те ще заминат до другите посрани дебилни подлоги!!!

Нищо такова няма да стане пиле Руснаците отадвна тестваха варианта да се изключат от нета и нямаше никакви проблеми а твоя работодател много се страхува от тази опция защото ще спре да бълва простотия писана от такива амеби като тебе. А за софтуеъра както виждаме на рашките им е през всичко си работи и нямат никакви проблеми та...

Сайта си работи вече, а руслямските лузъри са все така бедни и прокълнати да стоят в Раша Говняша :) Смешни напъни на пълни леваци!

Спонсор на тероризма споерд мен значи да доставяш оръжия на други държави и те да вършат терористични действия.Не виждам Русия да дава оръжия на други държава.Тя самата може да е терорист,но не и спонсор!!!!

Америка е НАЙ ГОЛЕМИЯ СПОНСОР НА ТЕРОРИЗМА ПО СВЕТА.

Действие на една терористична държава за каквато правилно я определят.

Европа е Спонсор на тероризма! Всички оръжия изпратени за война са спонсорство! А САЩ е просто "професионален спонсор"! Те нямат конкуренция! Сега просто включиха Русия в тяхната лига, макар руснаците да са "ниска класа"! Просто, слабо търгуват с терористите от другите държави!

Копейкин ти ли си?

Шилo

Ударили? Верно ли? DDoS атака може да направи всеки, който знае на кого да даде едни 150-200 долара. Сайтът не е пострадал, а "атаката" няма как да продължи вечно. Общо взето, кокошкарска работа.

"Евродепутатите приеха с 494 гласа „ЗА“, 58 ПРОТИВ и 44 „ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ“ резолюция, в която Русия се обявява за спонсор на тероризма." От общо 705 членове на ЕП НАД 100 евродепутати НЕ СА ПОДКРЕПИЛИ Резолюцията. ЕВРО РАЗЕДИНЕНИЕЕЕ...

Миншевики скъпа , аслъ като русоробите у нас :)))

Ех да имаха право и на ВЕТО, както за Шенген правят на нас!

Европа е Спонсор на тероризма! Всички оръжия изпратени за война са спонсорство! А САЩ е просто "професионален спонсор"! Те нямат конкуренция! Сега просто включиха Русия в тяхната лига, макар руснаците да са "ниска класа"! Просто, слабо търгуват с терористите от другите държави!

Повече пари и оръжие за Украина тогава, много повече, в пъти повече и нека се давят в злобата си.

те вече си дадоха оръжието че се разделиха с високия си стандарт на живот, кое е следващото с което са готови да се разделят? -- Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Жозеп Борел, на среща с посланиците на ЕС: "Our prosperity has been based on cheap energy coming from Russia. Russian gas – cheap and supposedly affordable, secure, and stable. It has been proved not [to be] the case. And the access to the big China market, for exports and imports, for technological transfers, for investments, for having cheap goods. I think that the Chinese workers with their low salaries have done much better and much more to contain inflation than all the Central Banks together. So, our prosperity was based on China and Russia – energy and market" има го на официалния сайт на ЕС: https://www.eeas.europa.eu/eeas/eu-ambassadors-annual-conference-2022-opening-speech-high-representative-josep-borrell_en

Само да ви напомня комунистите чакаха капитализма да се срине и да дойде тяхното време. Това не се случи, не бъдете и вие свръх оптомист че без Русия и Китай не може.

Леле какъв удар какво нещо е този DDoS. Аматьорска работа :)

Руските хакери се намират на българска територия ,покровителствани от Р Радев и парламент.

Укри са налазилу коментарите , ужас

По спокойно президента и парламента са проруски.

Я дайте една статистика -колко писещения има този сайт? Щото има едни съмнения ,че никой не го посещава. Кой атакува сайт с нула посещения ?

Взели са се насериозно.

Бог с Вами Руские....

Такава дивотия Левси ни би изрекъл, ни би написал. Мужишка ти работа. Как всегда.

Ама те в еро парламента наистина са педерунгели!

Уважаемите руснаци от Кремъл също така целенасочено вкарват наркотици в Европейският съюз . Това не са хора , а престъпна банда . Кремълската банда е негативен пример за прогрес .

"Килнет официално признава Европейския парламент като спонсор на хомосексуализма" След ДУДА-та и ЕП стана ЗА СМЯХ. :)

с това потвърдиха, че Русия е терористична държава или държава, подкрепяща тероризма. Когато на кремълския олигофрен не му изнася, тогава почва да хвърля бомби и да развързва кучетата. В случая истината боли и товарищите смятат, че с тези си простотии ще стреснат ЕК и тя ще им се извини. Алкохолизирани получовеци - ей това ми е мнението за тези друзя. Дерзайте, товарищи, копайте още по-надолу... да се закопаете ще е най-добре! Съвременния свят няма нужда от такива като вас!

Изгълта ли си дневната доза американско производство? Двуличното копеле седнало да говори за Русия докато прибира парите на другите убийци за да ги възхвалява. Ти си по гнусен и от САЩ и Русия взети заедно.

100+

Нема да те разберат на територията. Акъла на получовеците населяващи тия земи е съвсем изпит от любовта по ботуша на големия брат. Нема спасение за тая "държава", нема и да има.

Как само всички еврокопелета го заповтаряха този фашистски поздрав "Слава Украини".

Ама трябва да ги накарат да дивършат поздрава. Слава украине в составе Росийской федерации

по-големи спонсори на тероризма от ФАЩ и гейсъюза няма!

ако Русия е проводник на тероризъм заради нахлуването в усрайна то тогава не знам как трябва да третират америка дето нахлу и бомбардира куп държави включително и в Европа..

Ами те са ефтини улични моми за малко пари...

Спонсор на тероризма първо трябва да обявят американския ФЕД, след това да търсят други. Европейски дебили!

Русия се провали военно Русия се провали дипломатически Русия се провали икономически Русия се провали идеологически Русия загуби подкрепата на милиони украинци с руски произход завинаги Русия се провали стратегически Ревете колкото искате русо дебили Матушка замина …

ХЕ хе за РУСИЯ незнам дали се е провалила но ти със сигурност си изперкал и е време да смениш дилъра....

Ти ли новият трол на Кутев! ТЪП като гъз! :)

др майор, преуморен си... време е да зимаш хапчетата и да си легаш

Не е бил достъпен.Малее няма Европа вече след тази атака

Да напускаме ЕС веднага! Съюз от педали и лезбийки, който унищожава България, Българските традиции и семейни ценности!

Си путинокретенясал идиот както и всички които подкрепят Путя.Много сте прости.Вие сте вредител

Интересни са превратностите на историята. Когато територията на САЩ беше под крилото на Короната в Англия считаха за терористи американците. После американците считаха за терористи талибаните, които въоръжаваха преди това срещу руснаците. Сега децата на "дъгата"решиха да заклеймят Русия дето не ще да им клекне. Изобщо знаят ли какво правят в Брюксел тези дебили? Страните им се превръщат в гета, а те тръгнали Украйна да спсяват.

Мнооого, ама много си неподготвен по история- явно други неща са ти били интересни. А дали западните държави се превръщат в гета - хммм, още не съм виждал тук външна тоалетна както на повечето места в любимата ти руzия така че…

ХАКЕРИТЕ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ НА КАСПЕРСКИ ! НЯМА КОЙ ДРУГ ! САМИЯТ КАСАП ИМА ЧИН ОТ КГБ ! ДЕФАКТО ВСЕКИ КОМПЮТЪР, ИМАЩ КАСПЕРСКИ, СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ БЕЗ СОБСТВЕНИКА ДА ЗНАЕ В ЧАСТ ОТ ТАЗИ ДДОС-АТАКА ! КОЙ ТИ Е СЛОЖИЛ ШИБАНИЯТ КАСПЕРСКИ И ТОТАЛЕН ИДИОТ ! ЦЯЛАТА МУ МАШИНА Е ПОД ПЪЛЕН КОНТРОЛ И НАБЛЮДЕНИЕ ОТ БУНКЕРА И ДАЖЕ ПРИ ДЕИСТАЛАЦИЯ, КАСАПА ОСТАВЯ СКРИТИ ФАЙЛОВЕ "БЕК-ДОРИ" КОИТО ОТВАРЯТ ТАЕН ПОРТОВЕ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ !

Ма казвай ги тия работи по-рано бре... Бегам да махам Касперския от GPS-a на ЗАЗ-ката...

Добри са много да добри... Надявам се на самия край да разберат че обикновеният българин няма нищо против Русия и някоя атомна гъба да ни заобиколи.....

тъпак си пич, гушвай атомната гъба и право в гомняшката рашка.....!!!

Е его е истинското тъпо американофилче.... Днес дават лубриканта безплатно в САЩ посолство и лубрикант за орал..... Хващай Кирчо и идете за прочистване на канали..... И госпожо знам че сте ефтина ама аз улични превъСходни не харесвам...

+++++++++

Орките само в резетрват, без интернет. Да си направят своя собствена мрежа РОсМосИнтернет или вкисно просто или там каквото беше и да си публикуват обяви за използвани перални...

Ти си забравил кой беше.

И така потвърдиха резолюцията на ЕП.

Браво дебилния ЕС е готов

имам само един процедурен въпрос. е ли температурата в сградата и залата на еп под 17 градуса? защото инак решенията на марионетките, които гласуват там са изцяло срещу ценностите, които тези сами изповядват. според борел и ек. температурата трябва да е под 17 градуса за да сте в крак с новото време и ценностите, от които всеки самоуважаващ се диктатор трябва да черпи с пълни шепи, кофи, бидони... абе, с каквот намери за добре, за да си запълни празнотите по инквизиционните, средновековни наказания, които измислат ежедневно от ек, еп и зелените талибани за своите поданици. Бог с нас

Която обучава и подкрепя терористи е Фащ, не Русия

Русия - спонсор на тероразма, а сащ и израел - на демокрацията! Вицът на годината!

На всеки, който критикува сатанистите от САЩ и Еврогейския съюз коментара се изтрива от слугинските сайтове. Много, ама много сте жалки.

Забелязах го и аз тва. Тоя селтак “Бай Ганьо” е оставен да @сира всички новини, заедно с оня от Плевен…

Поредната руска терористичная атака. И какво общо има Нета и тази атака с денацификацията?

По вероятно да са усраинци маскирани като руски хакери. Усаринския режим е терористичен и го даказа до сега с атаките си срещу АЕЦ-ове,с атентатът си срещу Даря Дугина,с взирва на кримския мост, с обстрелите на жилищни квартали и мирни граждани.

Голяма работа направили руските говненца. Претоварили сайта на Европарламента и той се сринал за 2 минути. А в Говняшка никога и за 2 минути няма да са със стандарта в Европа. Скъсани лузъри!

Се бори с всичка сила с огромното либерално чудовище, което иска да я затрие.

Когато човек е прост, обикновено всички му пречат, при това цял живот.

Се чудите, естествен отговор на фалшивите европейски продажници

Да вземе да се килне, тоест да иде нах@й

ДООО 2022-11-23 19:42:25 Заедно (нерегистриран) Слава Америки!!! България е братска държава с Америка! Българите и американците сме един народ и сме братя и сестри! Историята си дойде на думата и ще сме заедно завинаги! Доброто ще победи злото! Слава Америки!!! Като сте братя и сестри защо ви искат визи.Дащо не ви пускат при вашите братя.Те знаят ли че имат братя и сестри у нас.Изобщо ебават ли ви за слива.

Престъпната държава на диваците, не може да преглътне, че вече не са фактор. Когато ползват иконмически шантаж, ядрени заплахи и убиват невинни украинци, какво очаквате скапани рашки?