Китай изгражда язовир с роботи и изкуствен интелект

По трасето се движат автономни камиони, а 3D принтер излива бетон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че беше Мао ! Каква начална подготовка им даде?

Затова се изтребват хората на Планетата с вируси, зарази, ваксини, химически храни, отровни лекарства и прочие, защото предстои замяната им с роботи, изкуствен интелект.

Разбирате ли защо САЩ искат да сдържат Китай. Защото ще ги занулят, а и има за какво да си връщат.

Когато видите цели градчета и големи квартали на американци в Китай тогава ми ги хвалете китайският комунизъм. А дано сте ме разбрали другари бг-комунисти.

Ей това ви причиняват компютрите и интернет! Търсята се земеделци, овчари и чалга фенове! Стипедии се осигуряват от фондация - Тиква на годината. За млади семейства и новодомци по 50 тухли за външна тоалетна.

Бях преди няколко години на едни курсове в Германия. Имахме една китайка, инженер по образование. Тя беше силно изненадана колко е немодерна и технологично изостанала Европа ( беше живяла преди това и в Швейцария), в сравнение с родния Китай.

Евала...

Китай е просто в друго измерение!

Евала бе! Аш косъм!

Немат ора!

имат, но са заключени да не заразят шефа с Ковид :)

Кога ще ги стигнем Китойците

Това е поредната китайска пропаганда... Тя е като руската - нагла и много, много лъжлива...

"Прав " си чичо СРАМ.

Китай освен, че стана 1-ва икономика в света, се превъръща в най-технолодичната държава. Имат и най силната сухопътна армия. С населението което имат вече е ясно, че епохата на доминирането на САЩ в света си отива. Май Маркс и Енгелс ще се окажат прави...

И сега какво правим с любимата на нашите "бизнисмени" крилата фраза "Работа има за целият китайски народ!"

При толкова много китайци, това си е чисто разхищение на роботи.

"Язовирът се намира в северен Тибет, а предвидената ВЕЦ ще генерира близо 5 милиарда киловатчаса електроенергия всяка година." Дир, я ли съм прост или вие се ушашавихте, тия 5 милярда киловата годишно са равни на 13,70 гигавата на ден. За сравнение съвременните ядрени реактори произвеждат по има - нема 3,5 гигавата... А ся ми обяснете къ един ВЕЦ ще произвежда колко една АЕЦ с 4 блока (реактора)?

Си я направил а лесната не си, реактора е с мощност 1гв за 3.5 часа на ден прави 3.5гвч енергия , Китай в момента строи язовир с 16 турбини по 1гв всяка, няколко от тях вече работят, нашия Чаира е с мощност 860 мв, но той пък е спрян от аварии след ремонт, така че ВЕЦ не са маломощни стига да работят

Абе, Иване......Построили комунизъма.....Че то си е чист капитализъм с управление на комунисти. Един ден балонът ще се спука. Върви да работиш в Китай. Ще ти пръснат бг -задните части от работа. Ще спиш до машините, др.работник,за да може ККпартия да процъфтява.

Само едно ме притеснява. Много станаха тези, които трябва да стигнем. Имам усещането, че бягаме в обратната посока

Стоим на едно място и се оглеждаме като пръднал заек в люцерна. С тази канадска мурва нищо добо не ни чака.

Надявай се пак да се върне Бацко, който ни върна назад 10 години. Или може да си фен на изродената партия Израждане?

Да бе на ще ви вярвам.... Нали бяха задръстени кумонисти без възможности.... Ния сме къде къде по демократично напреднали от тях.

Калпава ралта. Нямат си такъв хидроинжинерен гений като Аамет Дуан... Не могат ни стигна нивгаж. Не.

Тези са построили комунизма. Машините работят, хората си почиват и се наслаждават на живота.

По скоро: Собственика на фирмата лежи и се наслаждава на живота. Хората без работа мизерстват

Бе то това ясно, но като цяло какво говори това за бъдещето на хората! Милиярди хора а роботи вършат работата! Това означава милиарди без прехрана! Е най-вероятно тез милиарди просто ще умрът след няколко месеца без храна! Може би това е и целта де кой знае! Но като цяло нещата на там вървят май май!

Така са говорили с изобретяването на парната машина. Както и с първите механични тъкачни станове и машини. Даже работниците са нахлували във фабриките и са ги чупили. Пък гледам човечеството се удвои от тогава.

А сега човечеството ще се учетвори направо...

Съгласен съм! Така са говорили и за тези изобретения да! Но я сега си представи AI т.е. нещо което е толкова различно от парната машина колкото човека от камъка! Това просто няма как да се сравняваш с него! То е по-добро от който и да е човек раждал се някога и е по добро и по можещо от всичките хора взети заедно! Така, че за разлика от парната машина, един изкуствен интелект който е бъдещете явно ще може не само да ни измести но ще може да ни замести! Това за изкуствения интелект! Но вече се вижда, че все повече хора се заместват от машини! Във всеки един аспект на коя да е работа! Това е добре, но до кога ще е добре!?

Не е това проблемът. Ясно е, че храна (произвеждана от роботи) ще има за всички. Притеснителното е какво ще правят хората без работа - как се приспособят към новите условия.?Безделието е много опасно. Води до липса на морални задръжки - това е опасността, освен ако хората не се поддат на това. Има различни пътища - дори и добро за човечеството.

И Баце построи магистрали. Кво се фукате.

Не какви да е магистрали, а 500 000 километра магистрали.

И китайците станаха еврогейове. Вместо да хванат кирките и лопатите използват роботи. Не са мъжествени, като руските селяндури. Можеха да се обадят на Путкин, да изстреля няколко ракети и да им оформи язовира.

спират и не стига, където е стигала? Природата ще се справи по-добре без човек да ѝ помага парвейки еко-изгъзици going green. Това че природата още не е отговорила някъде локално или пък глобално, не значи че няма да го направи. Колото повече се забави, толкова по впечатляващ ще е отговорът.

Природата, глупако, не е самоцел! Водата не съществува ей така..просто да я има! Тя е там и който може да е ползва е ползва, който не може..това си е за негова сметка. Стига с тея педерастки мисления че природата и планетите са някакви неща които трябва ей така да съществуват. След милиарди години ВСИЧКО ще изчезне БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ дали ти си пил вода или не! Пука й на Вселената че Печно от Каспичан е тръгнал да я "спасява". Бати Вселената ако чака на едни микроби да се грижат за нея!

Я ни светини как ще работи това чудо, като се спре водата. Водата спира докато се напълни язовира. След това продължава да си тече. Единствено водните обитатели не могат да минат.