Китай изстреля космически апарат към обратната страна на Луната

Никога досега космически апарат не е кацал на обратната страна на Луната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А руснаците направиха нов модел на калашник

Хапчетата взе ли?

крушките на прожектора ли ще сменят или искат да проверят какво има одзад на холограма? :-) хахах

От скоро им разрешиха на китайчетата да слушат Флойд и е какъв е резултата. Представям си какво ще е ако им пуснат Металика и нейният "Сик енд дистрой"....

луната влияе на приливите на земята, на ...месечния цикъл на жените, и на развинтената ти фантазия

китайците са си китайци! от как скъсаха с марксизмоленинтизма и се приобщиха към запада, надминаха российските си "учители" с ..... ми с 11 000 000 000 000 $ годишно

А също и на нетрадиционата ти сексуална ориентация

А пък американският държавен секретар бил много тъп.

като кажат че на луната нема ветър кво прайме с клатенето на флагове

скъсаха... или го прочетоха правилно?! 04.05.2018 Китайският президент Си Дзинпин определи Карл Маркс като "най-великия мислител на съвремието ни", допълвайки, че неговите теории са инструментът за Китай "да спечели бъдещето". Речта на Си, произнесена в Голямата зала на народа в Пекин, е част от поредицата събития, с които в Китай се отбелязва 200-годишнината от рождението на Маркс на 5 май 1818 година в Германия.

Каква е температурата на повърхността на обратната страна на луната?

с пръстче и виж сам

Гледай сега паразит, ти най -вероятно работиш за дира, когато има негативни коментари върху твойта шкура, всичко се изтрива, не са виновни Дир, виновен си ти педал, понеже си внедрен

не е педал,милиционер на перон е,тоест обикновен педерас на захранка с помия

ти пък в кой век живееш бе умрял саксо фонист, ходил ли си в Китай, или в харема сте на интерсексуални връзки

Вече всички пращат мисии в космоса.

Ние до обратната страна на факултето не можем да стигнем ...

Only USA can step on the Moon

Доста време преди него ВВС (не "Красная звезда" или "Работническо дело") обяви Маркс за мислител на хилядолетието. Практически всичко, което е написал за капитализма е вярно. За съжаление, тези след него доста оплескаха и теорията и практиката, Оказа се, че нито на практика нито на теория може да се живее така както ни обясняваха. А и повечето хора не искаха.

"There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark.", "Eclipse", The Dark Side of the Moon 1973

в съответното филмово студио, :)

И този няма да кацне , защото няма виза за там !

ние всичките сме от обратната страна на луната

тя и теорията и практиката я мътят още от Новия завет... комунистите са преписали своята идейна основа от Деянията на Апостолите, но нито страха от бога нито страха от партийния секретар могат да променят човешката природа... а Маркс е един от многото които казват че щом не можеш да промениш едно нещо най-добре е да го изучиш за да го използваш правилно;)

stankow

Браво на китайците ! Успех за цялото човечество !

stankow

Обратна е само по отношение на Земята. Иначе тя също се обръща към слънцето или е затъмнена. Когато е осветена до +123°C, Когато е затъмнена до -153

Аха....! Искат да видят македонските пионери там от миналия век.....

Дада

Че само тъпите путлерасти не знаят, че на Луната няма вятър и чакат някой да им го каже. А клатенето на флагове си е клатене и няма нищо общо с какъвто и да е вятър

Дада

Трябва да правиш разлика между маркизмо-ленинизма и Маркс инак ще си останеш тъп и прост завинаги.

говедото Дада от перона дето духа лунния мохавски ветър

Дада

То е ясно, че от Роскомикс нищо нямада стане, та поне китайците да свършат някаква работа в Космоса, че инак НАСА остана като единствен състезател в космическата надпревара. Обаче като знам кви боклуци са китайските ментета се притеснявам много. Дано са изпипали нещата.

да се притесняваш,щото може да се разбере защо се клатят флаговете на краварите,а тогава позора на вас подлогите ще е безкраен

Друго нещо си е комунизма завладява постепенно цял свят сега и луната .А ние се отказахме от него сега щяхме да сме като малък Китай в европа с тия заводи и фабрики които затриха а специалистите избягаха

Дада

То отдавна се знае защо се клатят и само тъпаците още не са го разбрали и плямпат простотии за някакъв вятър, който явно профучава единствено между двете им уши.

Заводи и фабрики чиято продукция неможеше да покрие разходите за суровини па камоли труда и някаква печалба?

Ти си щракай с пръстета на чалгичката и не умувай много от маалата! Довечера мажи дупарата с вазелин и оди да изкараш нещо на околоврстното да те у нововремския мангал хомосексуалист!

А китай защо покриват и като идеш да си вземеш нещо от китай те питат колко бройки значи може.Нашите заводи бяха по лицензи Бош за инструментите например а сега са по лиценз на Китай а можеше ние да им даваме лицензи обаче стигна се до там че незаменими хора няма останаха заменимите ,а незаменимите отидоха в чужбина.Сега кой и да сложиш само и само да слушка нищо че не може е най добрия независимо че не е специалист.Може една стругарка да стане министър на првосъдието защо не един физкултурник да е в Европол абе мани .

Къв комунизъм в Китай те гони бе болшевишка чутуро ? В Китай само диктатурата е комунистическа, долу си е чист, див капитализъм със западни капитали и технологии. Като искаш да видиш чист комунизъм гледай СК, Венецуела, Куба (все още донякъде)

Дада

Китай са частници с робовладелки отношения, крадат и продават без натоварване на цената с разработката. А предприятията са им с много по-нови машини основно след 2000 година. Да сравнява тези неща със соц заводите със стругове от 30-те години на 20 век е тотална смешка. Докато в Китай има вътрешен пазар за боклуци, тука няма никакъв.

И китайците изстреляха кораби към луната а алкашите с ватенки пият стекломой и цъкат с език, подскачайки на батута на рогизин, и крещят партийни лозунги, че това не е вярно и всичко е фалшификация.

Ватенките нямат на този етап нито мощна ракета, нито космически кораб, за да стигнат до Луната, тяхното желание се изразява в дежурните безпомощни думи : Ще, Ще… и простаците в БГ – кремълски ботове, които са безумно тъпи и необразовани.

Голяма е мъката на русофилистика в тази област.6 пъти гледаха на горе. 12 американеца стъпиха на луната. ТАСС мълчеше като посран всеки път след като кацнеха вместо да се разговори за "големия провал" на американците. Само конспиративните теории им останаха на горките чебурашки и голямата мъка.

Ватенките летят със същите стари ракети, които бяха по времето на Гагарин (R-7 и Proton) и нищо ново не могат да направи. Първият полет на R-7 беше преди 60 години, първият полет на протона преди повече от 50 години. И нищо ново просто няма в Рашка. И имаше опит да се направи "Буран" - тя беше покрита с меден пшокрив и ползата от Буран беше нула

Комунизма трябва да победи за да бъдем и ние в страните с космонавти както бяхме по времето на Тошо.Връщане на народа незаконно заграбеното и сриване на всичко незаконно построено за да се построят заводите и фабриките които бяха затрити от кафявата чума.

Алкашите ватенки - бяха държава космическа, но благодарение на некадърния гном путьо - станаха държава комична. Старши вицепрезидент SpaceX заяви, че компанията е завършила 2013 г. с 10% от пазара (Русия - 60%, ЕС-20), а през 2017 г. делът му ще достигне 45% (ЕС ще има около 40% - само 15). Плановете за следващата година - 60% от световния пазар на търговски пускания (ЕС - 30%, Русия - по-малко от 10). И скоро Раша капут будет

В русия върлува нова неизличима смъртоносна болест: Путинизм головного мозга...Да си русофил значи да подкрепяш отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

stankow

Успехите на Space X, разбира се, радват. Но има много път от началото, до завладяването на един пазар. И тепърва им предстоят разочарования. Пилотиран полет нямат дори един ... Руснаците имат големи традиции и са много напред. Едва ли могат да бъдат преборени просто с появата на един нов конкурент. Ето например как вървят нещата в последните години: 2005 Русия - 26 успешни, 3 неуспешни САЩ - 11 успешни, неуспешни няма 2006 Русия - 25 успешни, 2 неуспешни САЩ - 18 успешни, 1 неуспешен 2007 Русия - 26 успешни, 1 неуспешен САЩ - 18 успешни, 2 неуспешен 2008 Русия - 27 успешни, 1 неуспешен САЩ - 15 успешни, 1 неуспешни 2009 Русия - 32 успешни, неуспешни няма САЩ - 24 успешни, 1 неуспешен 2010 Русия - 30 успешни, 1 неуспешен САЩ - 16 успешни, неуспешни няма Всичко за 6 години (2004-2010): Русия - 166 успешни, 8 неуспешни САЩ - 102 успешни, 5 неуспешни 2015 Русия 26 САЩ 20 Кирай 19 2016 Русия 19 САЩ 22 Китай 22 2017 САЩ 27 пуска Русия 16 пуска Китай 14 пуак И т.н. Та "скоро" няма да стане ...

stankow

Ами първият старт на американската "Делта" беше през 1960-та. Още лети. Американската ракета-носител Атлас е от 1959-та година. Още лети и никой не смята да го спира.

Докато САЩ, Европа, Япония и Китай постоянно успешно изпращат сонди на Луната, планети и астероиди в Слънчевата система, алконавтите от РОСКОМИКС правят анимации на оръжия! :)))))

Замислете се, кой има полза от тази лъжа?