17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Серизоно? Ама Луната и обратна страна ли има?! А аз си мислех, че е само декор..

Руснаците ще го гледат по БНТ

сега разбирам, отиват на обратната страна на Луната, за да не ги виждат от Земята ... умно

- Г-н президент, руснаците са на Луната и я боядисват червена! - Оставете ги да боядисват и ми кажете като свършат. - Г-н президент руснаците приключиха и цялата Луна е червена! - Чудесно, сложете отгоре надпис Coca-cola. --------- А сега китайците ще добавят под надписа "Made in China" .

Не е ли малко тъмничко там? Ще трябва да си носи газени ламби...

Че аз оня ден бях на обратната страна на Луната.

Скоро ще опънат един канап, може и тел за по-здраво и всеки по него ще може да си ходи на Луната и да си се връща, когато си поиска. Между другото, виждал съм извънземни, но не вярвам в тях.

Браво на Китай !!!!

С какво ли ще ни изненада този китайски апарат? От предния научихме ИСТИНСКИЯ цвят на лунната повърхост - по-скоро кафeникава, с едва загатнати жълто-зелени отенъци. Нищо общо със стерилната черно-бяла сивота на иначе цветните снимки от 6-те "мисии" Аполо, разпръснати по цялата повърхост на спътника.

Нали не си мислите, че след "кацанията" не са останали назаличими следи? Нали не си мислите, че руснаците не са проверили и ако нямаше следи, нямаше да нададат вой до небесата, най-малкото за да разобличат "противника" в най-дивите години на Студената война? Все пак за Русия разходката до Луната е като разходка до кварталния Супермаркет. Мислете с главите си. Ако можете.

китайците си падат малко далтонисти... и апаратите им - също. Та за това така го виждат... Няма по-сиво сиво от хамерикаснкото сиво!

През 2072ра година Русия ще провери това. Обещаваме.

Нека на връщане качът и Галеви, знаем, че се крият там ;)

сондата има товароносимост 2 кг. За Галеви ще трябва един рояк сонди...

Не е нужен цял рояк сонди... Може новият боен лазер "пересвет" малко да им попресветне на "братята" щом са там . Тук те вече не са ни нужни!

Далечната страна на Луната е с много по-стара и дебела кора от близката, с повече и по-дълбоки кратери. Още едно доказателство, че Луната е с изкуствен произход и една от функциите й е да предпазва Земята от попадения на астероиди.

При положение, че обратната страна на Луната е обърната постоянно към открития Космос, къде да удрят метеорите? Освен това Земята е плоска, а кухата Луна е прожектирана от рептилите върху купола, който ни пази въздуха! Има филми в Тубата. Можеш да се убедиш сам. Щом е в Интернет, всички трябва да му вярваме.

Ако се опитам да ударя шамар по всяка от двете ти бузи и ти си държиш ръката пред лявата, а пред дясната няма нищо, коя е по-вероятно да ударя? Толкова с "доказателството".

Още едно доказателство, че няма доказателства за изкуствения произход на Луната.

Да им пожелаем успех, въпреки че това е китайска продукция и вероятността за такъв е сравнително малка.

има евтино китайски и истинско китайско. Зависи колко си готов да платиш за него.

Китай си гръмнаха спътник с лазер за да докажат на якните технологии. Този "експеримент" донесе "глобално замърсяване" на околоземината орбита. Т.е. на Китай не му дреме какво ще кажат "големите братя". Преди дни Китай обяви успешно раждане на генномодифицирани деца и после за секрети програмата. Китай показа отново научни мускули далеч пред "големите бпатя". Без знанието на Партията в Китай никой нищо не прави. Дори собственика на Алибаба "пожела" и стана партиен член.

чудя се дали не искат да дразнят чичко Тръмп?

Няма и да могат да осъществят връзка - извънземните са там и ще му резнат жиците

Да бе! Те нарочно казват, че ще кацнат там за да не видим, че не са кацнали. Като са толкова ербап, що не кацнат направилната страна на Луната? А?

Може би защото не им пука за мнението ти по въпроса?

BajMihal

Може би защото и ти с телескоп можеш да провериш тъпако. Все пак е на "отсамната" страна, демек се вижда с телескоп. Аман от смотани руски тролове!

Тъпака в случая си ти. Няма никакъв шанс апаратите на лунната повърхност да се видят с телескоп от Земята, включително и Хъбъл - законите на физиката не го позволяват. Именно затова американските кацания на Луната все още се водят спорни, а не разобличени.

BajMihal

Ко речи? Хабъл да се вижда на Луната? Я пак! Или не знаеш какво е Хабъл или си толкова прост, че не можеш да направиш разлика межу летящ телескоп и лунна мисия. На Луната има монтирано огледало (в една от мисиите), което и госпшодарите ти, които ти плащат копейки ползват за да мерят разстоянеито до там с лазер. Аре сега кажи, че това огледало не се вижда. Аман от прости тролове!