Китай посреща 2020 година с "изкуствено слънце"

Пекин имa aмбициятa нaй-ceтнe дa пoлучи нeoгрaничeн изтoчник нa eкoлoгичнo чиcтa eнeргия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй никога няма да произведе енергия .

таман да си помисля, че са гръмнали водородна бомба и лъсна новината за китайското техническо постижение. Апропо какво стана с подводницата дето щяла да се движи в океана със свръхзвукова скорост?

даа ванга го е предрекла и е публикувано в луска вестник преди години -създамане на изкуствено слънце от другата страна на земята тоест през нощта съко ще има светлина-имам го преснимано като изрезка от вестник на руски по годино кога какво ще се открие създаде и случи до 3 000 година

Още едно руско изобретение, създадено от руснаците а не като лудите говедари да копират и крадат от другите..както в случая с нацито фон Браун, който ако не им беше направил ракетите, и до днес щяха да виждат космоса през крив макарон..не че сега не го виждат, защото летят с руските космически кораби Съюз, а не си скачат с краварски батут като дебилни тиуземци.

Още едно руско изобретение, дето не вирее в Русия а се разработва в други държави... що така? Къде е руският реактор? Що след оня през 60-те, няма повече напредък... досущ, като ракетите....

Твоето съществуване е безсмислено. Използването на думата "говедар" задейства режим на игнориране. Подбирай думите с повече въображение платени писачо.

АК-47 що стоиш тук , бягай в новината за падналият Су-57 да ръсиш мъдрости....... после се върни да отговориш на следните въпроси : 1/ Русия ще разработва ли ракети със степени за многократна употреба ? 2/ Су-57 кога ще влезе на въоръжение 3/ като спрете скоро да сте космическо такси , Роскосмос ще го закривате ли ? 4/ ГЛОНАСС ще изпревари ли GPS 5/ Yotaphone в България - кога ? 6/ Кузя ще го правите ли "на скрап" или пак ще го мъчите с ремонти 7/ докога ще лети Т-50 - докато се разбият всички летящи образци ли ?

Според ясновидката Ванга, петролът ще загуби значението си и производството му ще спре с времето

Да! И това го чуваме вече десетилетия наред...Ако вече не и столетия.

Все по близо е краха на ватната бензоколонка, където приходите от нефт и газ са 90%. Няма ли продажби на нефт и газ - Путлер Капут...

До българския кретен. Случайно дампрочете чемтова е изобретено в Русия от руски учени? Или козяшките дебили не четат, само пишат глупости.

Нафакано факи! ТОВА Е ИЗОБРЕТЕНО ОТ РУСНАЦИ МАЛОУМНО ФАКИ! ДОРИ СИ ГО ПИШЕ В СТАТИЯТА ПЕДИК! А НЕ ОТ ДЕБИЛНИТЕ ЛУДИ ГОИВЕДАРИ, КОИТО ДОРИ ЙОННИЯ ДВИГАТЕЛ КОПИРАХА ОТ РУСНАЦИТЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ХИПЕРЗВУКОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ЛАЗЕРИТЕ,А СЕ ХВАЛЯТ СЕГА СЪС СВОЙТЕ ПРЪЦКИ С ЛУК!

Гогов, да снаеш кога е китайската Нова година.

Малко е заблуждаващо , защото няма дума най-големият проблем на тези реактори - че няма в момента в света термоядрен реактор , които да произвежда повече енергия от колко използва за стартирането на реакцията и да може да работи повече от няколко минути на ден . / И не се очаква да има в следващатите 30 години - дори европейският ITER реактор за които става дума в статията няма да е ./

Температурата на Слънцето е неточна и не само тя.

Ай хафтее....

Вечно циганско лято, без кюмбета!

Тия изброените държави участват в изграждането на първия мащабен реално действащ такъв реактор! Май в Франция го строят, заедно. Сумите и инженерния потенциал са колосални за пускането му в действие. Разни детски играчки за тестове може да има тук-там, но общия е пълномащабен проект. Трябваше вече да е заработил, но се отложи за сега за около 2025. Не са радиоактивни и нищо няма да повишат ако стане фал.

Ако Елохим благоволят да ни разрешат !? Тесла още преди век постигна чрез етера достъп до Енергията ,че дори испя нееднократно да разпространява електричеството дистанционно, без кабели Но беше спрян

големият филм навлиза в следващата фаза. има надежда, говеда. има.

Скоро и в Алиекспрес.

Ако я упущат тая плазма с тая температура колко бързо ще вдигнем температурата на земята с повече от това да прекрачим тънката червена линия от която няма връщане назад ?

Това е най-голямата глупост, която съм чел. Запозна се с принципите на ядрения синтез и как са устроени тези реактори.

Спокойно, другарите от Северна корея ще пратят тайконавта да оправи положението. Само че той има опит в ходенето до Слънцето само през ноща, с изкуственото не знам как ще се справи.

Говори се как облъчват с пропаганда Северна Корея. А като виждам тая простотия, която си написал и беше лансирана от Южна Корея и САЩ, явно пропагандата работи сред хора под средното ниво.

За да постигнат такава температура са вложили енергия добивана стандартно (AEЦ, ТЕЦ, ВЕЦ, ВЕИ и т.н) Колкото и да е тя - енергията, едва ли е повече от тази произведена от един 1000 МВт-ов генератор . Ако смяташ, че с 1000 МВт може съществено да се променят нещата, само ще посоча, че производствените мощности в света са с мощност около 2 500 000 МВт. А сега вече си представи, ако стане нещо, как това би се отразило на планетата

Как, как, Дада и подобни малоумници ще изчезнат, както и всички козяшки тролове.