Китай с редовни космически полети до 2045 година

Пекин смята да изпревари Русия и САЩ в следващите 10 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Близо час откак са пуснали новината а наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър се спотайва в хосписа.... Айде бе, да не си умрял. Стига спа, ставай да ни забавляваш.

Докато в САЩ частници правят интернет мрежа в орбита, тия порцеланчовци треперят пред анимационното Мечо Пух и мечтаят за звездите.

И валчер няма. Донеси ми цигари и валчер.

Ще ни стигне ако спрем. Но ние не мислим да спираме.

А така, какво си се успал. Давай, това дотук нищо не е. И не повече от 5 (пет) поста за да не се олигавиш пак.

2045-та няма да има САЩ, така че това, че китайците ще са начело никаква новина не е - даже още отсега.

абеее ще поживеем ще видим аз лично залагам на жълтун запада е в упадък

Ето че можеш и да не се олигавиш а да постнеш някоя-друга глупост и толкова. Браво - и за старанието и за успеха дотук.

педераша няма да има със сигурност

това е едно нещо за което ние хората в западния свят има много да се учим от източния. която и да е западна държава дори САЩ, излезе с изявление "ще направим нещо си след 25 г ...", единственото което може да предизвика е смях. Конкретно за САЩ догодина са избори, един бог знае на къде ще тръгнат нещата отта нататък, пък какво да говорим за след 25 г., това са избори 6 пъти ... в такава политическа реалност звучи абсурдно решение/посока начертана днес да бъде взимана на сериозно 25 г. В случая с Тръмп дори ден за ден не се знае какво ще му щукне. Виж Китай, Япония, Корея ... чертаят планове не само за мандат напред, а за десетилетия напред. И по-интересното наследниците обикновено се съобразяват с тези планове.

Дира, що не пишете на английски и имената на ракетите бе? Избдерете си ЕДИН стандарт и карайте по него. бахти неграмотните жълтописачи сте. ".. Чайна аероспейс сайънс енд текнолъджи (China Aerospace Science and Technology Corp.) .." " .. ракети за многократна употреба като Лонг марч 8 и 9 ..."