17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е съветски "кукурузник" бе, дираджии, дет навремето се ползваше предимно за пръскане в България. Поне напишете правилно откъде произхожда модела. Съветски Ан-2. А останалото по новината е мижи да те лажем!

Голям смях ! Китайците ще бият американците с Ан-2 ! Аз имам един в хангара на село ! Забогатях изведнъж ! Сега ще си купя от Али експрес за 10 евро, автопилот !

tonk11

Или тава е грешна снимка или тези са сложили автопилот на баба Ана. Вероятно второто щото и цитираните характеристики са за антоновка. Китайците имат около 450 антоновки и даже голяма част от тях са на въоръжение. Даже скоро някъде четох, че другите държави даже ги приемат много сериозно щото това чудо натъпкано с 1.5 тона взрив и с този безпилотен режим и доста сериозна бомба. Ниската му скорост и способността му да лети на 5 метра над земята го правят много трудно откриваем.

За поща и всякакви малки товари е идеално. Освен това....... програмата като я отработят на тази играчка, после може и на нещо по-сериозно да я сложат.

другари. ТОВА е Ан-2, чиито първи полет е бил в недалечна 1947. По-точно на 31.08.1947. От него има произведени "само" около 18 хил. машини. Направили сте го да може да лети без пилот? Това Вернер Браун го е постигнал още през 1943... Вярно, неговото V-1 не е можело да каца (не му е и трябвало), но пък за сметка на това е било с реактивен двигател...

Саше, така де, Гогофф, IT секция ли е това или цп. Криле ? Поне ударението в статията да беше върху системата за управление, ама чукча копировател, не проучвател.

Пилота е скрит в двигателя.

за какво му е на безпилотен самолет да има предно стъкло?

А къде ще се размазват мухите?

+++++++++++++++++++ ха ха ха.. това беше добро :)))

Тоз аероплан не е ли дрон на Али Експерес - пише си го даже на фюзелажа.

Какая красата!!

Дръпнатите откриха биплана - поклон пред техническата им нация!

"Първият полет е бил успешен" - самолетът се разбил но пилотът оцелял.

Не е зле и ние да се въоръжим с безмоторници, ъъ.. безпилотници "Вейхуй 98"

На снимката: Вариант на Ан-2, т.нар. "кукурузник". Конструиран (ако не се лъжа) 1936-та. Стабилен самальот.

Не, този кукурузник е конструиран 10 години по-късно от Олег Антонов. А онзи, старият "кукурузник" е (У-2) По-2, конструиран от Николай Поликарпов през .........1927г.

АН-2 с дистанционно

Съдейки по китайската космическа станция, ще е радио- непуравляем.

Има ли пилот в самальота?

Това не е ли Руския (Съветски) Ан-2, или поне някаква не/лицензирана версия.

Това е украинско-съветски АН-2.

Абсолютно точно Ан-2. Само че версията е лицензна Y-5.

kitai proisweshda po lizens na An 2.

По нашия край на това му викат АН-2 (модел 1947г.)

Това като го гледам си е чист клонинг на Ан-2 ;)