17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 22 век на мавзолея на Ленин говори китаец.Народът и партията са единни. Явно това бъдеще го знаеха руснаците още преди 50 години

Какво е JARI???

Какво е "флотиия"? Пак ли сте взели цигани да Ви пишат статийките?

Северозападен Китай е пустиня, я пак с посоките и евтината статия за много проекти

_stankow

Китай има два самолетоносача. Строи още един, в момента. И планира да има общо 6 броя. В 10 бази по света. Дроновете са така, за пушилка.

За пореден път доказваш тролската си същност. Добре че ни информира за Китайския флот... Въобще не знаехме ма въобще... Малееее... Самолетоносач имали. Канк забрави подводниците и дроновете подводници. И атомните им бомби...

_stankow

Изобщо не съм се старал да ви "информирам". Коментирах новината. Която според мен няма за цел да ни информира, а да ни отвлече вниманието от съществените процеси. Колко е голям китайският флот, какви задачи има да решава, как се изгражда, какви са плановете за в бъдеще. Безекипажните кораби са последното нещо в един флот. По-добре е да ни информират как върви строителството на техният трети, първи изцяло китайски, с атомна двигателна установка самолетоносач. Какви самолети се предвиждат за него. Каква конструкция са избрали - с трамплин или катапулта и т.н. Това е интересно. Дроновете - това е занимавка за деца, корабомоделизъм. И още нещо - dir ако искат да пишат за оръжия, да отделят рубриката от IT.

няма за цел да ни информира, а да ни отвлече вниманието от съществените процеси Верно ли това са съществените процеси? А стига бе... хич не си искал да правиш реклама на братушките-жълтушките. А мое малко наивно дете - БЕЗ ЕКИПАЖЕН и БЕЗ ПИЛОТЕН са 2 КОРЕННО РАЗЛИЧНИ НЕЩА. За пореден път доказваш колко си гол и бос в този форум. Миличкия искал да знае до къде бил самолетоносача им с атомни двигатели... от колко атома са двигателите им бе? Просто чупиш тъпомера всеки ден в мерака си да възхвалиш евразогейците.

Що без пилоти бре?Не им стигат хора ли?

С колко каюти са безпилотните кораби? :)))

СЪЗДАВА, ЩЕ СЪЗДАВА, В ПРОЦЕС НА РАЗРАБОТКА....

Китай защо не дава на тайванците да си живеят живота? Хората са си антикомунисти, отцепили са се. Тея китайски комунисти защо искат всичко да стане червено.

Ами влече ги.

Защо да не се обединят под управлянието на Тайван.

мани ги тайванците, хич не ми пука за тях. И на тайванците не им пука за нас, взаимно е