Китай ще предлага стаи за геймъри с модерно оборудване в над 20 000 хотела в цялата страна

Статистиката сочи, че все повече туристи и пътуващи по работа хора правят резервация за точно такава услуга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо като стаи (затвор, психиатрия) за откачалки, да не пречат на нормалните хора да живеят. Днес за геймери, утре за либерали.

Много настоящи геймъри на над 30 год са програмисти. Читави хора, програмират, играят игри, плащат си данъците и пътуват по екскурзии. Карат нови коли. И на тези ли им казахте "глупаци"?

Билета до Москва е има няма 300 лева. Що се мъчиш в тая Европа не знам

Ако заложбата на хардуера бързо или ще се амортизира или ще остарее морално. Пък и геймъра обикновено си иска неговото оборудване.

По - евтино и успешно щеше да бъде да направят хотели с нормален неограничен достъп до Интернет. Да могат да достъпят Google Maps или Fаcebook например , да е достъпно за обикновения китаец, ама не може. Те геймърски бюра и компютри в хотели и пак за чужденци, кой китаец ще може да плати или достъпи, никой?

Пич, в Китай всеки, който се интересува от това, какво става извън него си има VPN! Пълно е с китайски доставчици на такъв. А и не само. Имаш ли представа от това, колко се печели от VPN-а в Китай? Милиарди!!! С'я, светна ли ти лампата? Ай гледай си CNN-на и не пиши глупости!