Китайска компания успя да приземи ракета

LinkSpace е поредната китайска компания, вървяща по стъпките на SpaceX

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

муск не е ли предявил все още птенции за авторство на идеята и лицензии по патента?

Гепиха първи американските тайни, изпревариха даже ГРУ...браво, молодцй

Видимо имат потенциала да го докарат, кацането е големият зор. Имат още много работа, къде са 300 метра къде е извеждане на майната си горе и връщане на първата степен но явно са тествали стабилизирането и кацането. Е и кацането им е на твърда основа все още, Мъск видя - още вижда - големия зор с клатушкащите се платформи в морето.

Някой спомня ли си къде бяха китайците по времето на Мао? А сега къде са? Не американците, а китайците да стигнем ще сме по- добре, но не сме минали през своя Мао май.

Що бе, то и тук имаше кретени, които съсипаха икономиката и стопанството... само че ония жълтури си отвориха очите и го удариха на капитализъм под диктатура... който краде, получава куршум. Тук кретените го удариха на див капитализъм и ограбиха собствения си народ... малка ама съществена разлика...

Никакъв див капитализъм не е а имитация на такъв. Масата "олигарси" са обикновени лайнар-ченгета на които им е зачислено всичко, което се води тяхна "собственост". Така оперира съветската агентурна мафия, подготвяли са го тоя "преход" десетина години преди 89-а.

А къде е видеото! Или май и това е фейк...? Подобно на мъск лъжите... и измишльотиите!!!!

Все по-зелено ще става гроздето и все по-горчиво. Разни Индии и Бразилии ще почнат да ви задминават вече. Ако се питаш кой е виновен- кара Урал с кош съседна статийка (поредната му комплексарска изцепка).

Тц,тц,тц...Викаш затова лудите говеда и до ден днешен десет години по-късно се качват в космоса САМО И ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСНАЦИТЕ А?:) Маххахахахахаахахахха

А ти, другарю тролски, сещаш ли се, че Роскосмос съществува все още именно заради тези таксита. Когато им резнат кранчето, ще погинат моментално поради липса на други клиенти, които да им плащат във валута... тия ракети дето ги изстрелват не са без пари...

Абе вие руснаците никога не сте имали мозък... :)))

Нещо ново и различно няма ли да изнамерят ... Пък и всеки знае кой финансира такива "частни" начинания в тази държава.

В Краварника кой финансира Мъски а? Не бяха ли НАСА и Путкагона а? Уж 'частника' Мъски го финансира държавата!

BajMihal

Абе пендел, колко пъти да ви се повтори, че Мъск се финансира от ПОЛЕТИ, взети от любимата ви Роскомикс? Частни полети НЯМАЩИ НИШО ОБЩО с НАСА, Пентагона или други държавни учреждения. Това, че НАСА и Пентагона са му клиенти, ми да се напъне роскомикс с по-тънки цени, може и да вземе част от полетите, ама нъц (по-скоро пръц).

Мъск е южно африканец :D Ти си бетер от Тръмп !

е,и?

само русснаците още са на въглища

летят че даже и кравари качват из космоса,па нека са на кюмюр

Ракета и суборбитален полет - ами не се връзва. Такова излитане и кацане го може всеки вертикално излитащ самолет!

Ама и ние ги приземяваме ... еее откога ги приземяваме дишате ни прахта оня ден в Северодвинск дори успехме да спрем двигател без ракетата да е излетяла е 15 убити и малко радиация ама страна голяма душа широка вперъод ребята

а па аз надувам балони гърмящи като аномалии

Е да де! Руснаците загинали 5 човека при експеримент с нови технологии...А В ГОВЕДАРНИКА ИАЗБИТИ 4 ПЪТИ ПОВЕЧЕ 20 ЧОВЕКА И НЯКОЛКО СТОТИН РЯАНЕНИ ОТ НЯКАКВА ОТКАЧЕНА ДЕБИЛНА ЛУДА КРАВА!!! ЕХХХ ДРУГО СИ Е КОЧИНАТА КРАВАРИСТАН!! СТРАНАТА НА СВОБОДНО ОТСТРЕЛВАНИТЕ ЛУДИ КРАВИ !!!!

и въпреки това мераклиите да ходят да ги стрелят в САЩ са в пъти повече от тея дето драпат да "благоденстват" в Русия. Що така бе, пич?

Ми да ходят ве! Да ходят! Като гледам как европейците са се юрнали да тичат към хамерика, не е истина! В хамерика тичат само неграта от Африка, арабески, ислямитата, пакитата, всякви жълтури, мангали индийци и прочие паплач която бяга от свойте страни! Пък в русия последния път когато проверявах искаха да се изнесат и към 100 000 бури фермери от ЮАР, заради гоненията. Странно защо ли не искаха в Краварника, сигур щот не искат пак при паплачта и неграта а>?!

Да "китайски"... колко да са китайски, тея "проучвания"...

BajMihal

Квото са успели да гепят, толкова. Сега обаче има още доста докато ги подкарат за реални полети и кацане от орбита.

от мъск

половината преподаватели в университетите са им китайци бе

Дето никога няма да се върнат в Китай.