Китайски стелт самолети вече изършват въздушни патрули

Южнокитайско море е от голямо значение за азиатската страна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на китайските другари ...

Още някоя и друга година и САЩ ще могат да плашат сомо страни като Куба и Венецуела.

Краварите, лека по лека ги натирят в егрека (кощара) :))))

Не ви знам защо се радвате толко от загубата на надмощие на САЩ. Това е зле за нас. Като почнат китайците да ни диктуват а не САЩ, тогава ще ни се стъжни живота на всички. Нито културата им е като нашата, нито разбирането на свобода на човек, нито нищо.

Те това са руски тролове! Плаща им се да харесват "съюзника" на бункерният откачалник!

А ти от кои тролове си? От ватенките, дето им плащат жълти копейки, за да викат на бялото черно. Прав е човека, аз съм имал китайци в нашата фирма да настройват едни техни машини. Стояха една седмица и ги видях каква стока са - еврейте ряпа да ядат пред тия. А като хора са си прасета отвякъде

Ше свикнем бре! Ние свикнахме на византийско оправяне! Свикнахме и на турско оправяне! свикнахме и на нацистко оправяне! свикнахме и на руско оправяне! сега ни се иска да свикнем и на хамериканско оправяне! така, че и на китайско оправяне ше свикнем!!! нема да се плашиш!

Във Венецуела вече има руски военен контингент и предвид агресивната политика на САЩ, руснаците рано или късно ще въоръжат този контингент с термоядрени хиперзвукови ракети. Това разбира се, ако руснаците не остъклят територията на САЩ още преди това.

аха, опря пак то великите руски хиперзвукови хиперсветлинни термобалактически ракети, дето путин ЩЕ направи. Като онова колело дето то го обещаваха че ще ти го купят ама друг път.

Орките как се радват :):) Еи тва е пичове тва са вторите в свера за сега! Ама да знаете че америка е мноооого далече и всяка една баба е с пистолет у дома .Виж на съседната граница има едни бедни орки които даже не са и в руската федерация по собствено жеание и са бедни като църковни мишки или по скоро като руски воиник с тоалена чиния. Отделно че ще стават все по бедни и местния губернатор все по безпомощен а Китай има и пари и храна и има да си връща 500 000 квадратни километра. Та тия стелтове дето много им се радвате летят пише 2 000 километра а Кравария е на поне 2001 :) А и едни японци се размърдаха едни азери и едни чеченци ама не кадировци.А танкистите много намаляха пилотите и те ....

Мда, тоя е толкова ''стелт'', колкото е ''непобедима'' армията на орките - украинците ги чОкат отвсякъде, хахаха!

водно колело :))). Защо се радваме ли? Защото ще ви боцкат, малки пишленца :)))))))

предсмъртно цвилиш, но на нас не ни е жал за теб

Що за нещастник трявба да си за да напишеш подобен коментар? Липсва ти самочувствие, интелект или и двете?

Звучиш като руски трол, може да не си ама така изглежда.

Малките пишки ще правят оверлог като иглички. Милиарди иглички в пиндостанските дупенца. Так-так-так-так.

Поне крадат технологии, а не перални :Д

Икономическата, после финансовата, а вече и военната хегемония на САЩ се пропуква и рони като мазилка в тоалетна на малка гара. А, бе, поне на заглавията пускайте нещо за проверка на правописа. Толкова ли го мразите този език, че един читав материал да не може да сглобите?!?

Още малко им остава и на китайците да им писне от тия мръсни американци ,за да ги подпукат и те !!!!!!!!!!!!Белким се отървем най после от тях, и да ги заврат в миша дупка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

аре, пак се заоплакваха краварите, но все някога ще трябва да се примирят с факта, че тяхната световна хегемония идва към логичния си край!

Даааааа путлерастските подлоги свиквате на всичко - робско съзнанийце. Сбободните хора няма как да свикнем на каквото и да е.

Всъщност е обратното. Китайците правят изкуствени островчета и местят границите си. Е не са нагли боклуци като руслямците, но са си нагли комундета

Това което виждаме е че руслямските изроди са натирени полека лека отвсякъде.

и най вече кенефни чинии, като руслямските изроди

Да да, комунягите от колко десетилетия громите гнилия капитализъм и все нещо не ви се получава. И все си седите гладни, бедни и завряни в панели. И злобеете когато някой можещ и знаещ върви напред. Било то държава, било човек.

Да не говорим, че очевидно си толкова про_ст, че не осъзнаваш, че огромна част от търговията на Китай е със запада. Ако западняците спрат да им купуват боклучавите евтини стоки колко време ще изкарат, докато тръгнат бунтове от глад? Ама не, давай да громим, понеже сме комуняги. Смешни сте. Дори жалки.

Ти си воайор-чикиджия - типичен русофил помияр.

Демократичният свят трябва да се обедини и да съсипе докрай Китай, Северна Корея и Русия. Иначе всички ще страдаме. Да живее демокрацията! Долу комунистическите режими!