Китайският роувър на далечната страна на Луната работи нормално

Успешно е осъществена връзка със спътник, който праща информация до Пекин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новина от китайците дали флага на хамерика още се вее нормално

фейк нюз, луната е плоска картинка върху купола, който покрива плоската земя

закрива и задника на нинова

Сега остава и винетките да пуснем, и ще стигнем китайците.

Спъкник някакъв китайски термин ли е?

Как ми се иска сега да съм на Луната и да гледам как работи този робот.

Умни са китайците. Ако бяха изпратили ровъра от тази страна на Луната, щеше да се разбере, че американец там не е стъпвал и Дон Тръмп веднага ще прати носачи да демократизират Китай.

на Нинова задника е малък но на боико дебелия задника е голям и се вижда от всички че е гол

Китайци само повтарят това което било направено от Русия още преди 60 години! Първа посадка на Луна била осуществена през 1959 год. от руска межпланетна станция Луна-2. Също през 1959 год. руска межпланетна станция направила първи снимки на обратна страна на Луна.

на боко задника баш когато пръдна

ВръзСката била добра , ехааа

толкова ли са скапани руските телескопи че не могат да видят на 300 000 км? ба си допотопната нация.

по света без краварските съобщават за кацането на китайците,само от наса няма коментар,или сега се чудят как да се оправдаят за флага в мохаве

сега и китайците разкриха че няма вятър на луната

от китайския ровър ще разпънат китайския флаг за да се разбере дали ще се вее гордо като краварския в мохаве

баси малоумника да верваш че са стъпили на луната. също като кацането на хамериканците всичко е холивуд, бе руско тролче

кажи пръц и бегай на кино

Stan Stan

Обаче снимката била много"постна" :)

Само алкашите с ватенки гледат от Сибир , пият СТЕКЛОМОЙ и цъкат с език за загиналия им батут на рогозин...

защо не ги духна лунния ветър

няма вятър на луната,а в мохаве духа яко

Само гладните чиракопитеци гледате от калната евронива към Луната и виете на гладно.!.мбухахаха

за сър Стенли КУбрик че даде толкова много,а сега нкакви китайци да му разбият сценария

даже притащили Луну к Земле по приказу товарища Сталина....Готовили ее к заселению, чтобы построит комунизм и в Космосе...Но так каккомунизм русские так и не построили, этим занялись китайцы. Не так ли, незнакомая русская?

къде са верните защитници на кацането на краварите на луната сега,явно нещо като бълхи ги сърби

Китайската космическа агенция оповести, че са в изправност всички системи на космическия апарат "Чанъе-4" и роувъра луноход "Юйту-2" ("Нефритен заек-2"), които кацнаха на БЕЗ ВЕТРЕНАТА страна на Луната, предаде Асошиейтед прес и БТА.

Ти май не си дежурният Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър но видимо си с неговата диагноза, марш при доктора.

Марш обратно в леглото бе, санитарите пак ще те накажат.

Стенли Кубрик от 4-и километър, даа. Айде мирувай да не те усмиряват с риза пак.

Ти се пази от вятъра в коридора на болницата, тия на луната ще се оправят и без тебе.

В мохаве на 4-и километър, да. Слушай доктора и не дразни санитарите че нали си знаеш.

LOL, Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и киломтър днес не просто са го изтървали а е успял да докопа и одеколона на някоя от сестрите, толкова хиперактивен отдавна не е бил. Хем ще отнесе наказанието хем ще го боли глава утре горкия. Може дори да му се обезцвети червеният бутон дето се оказва натиснат като чуе за мисиите до луната и да се подобри за ден-два. А дано, в момента видимо е моторно възбуден.

"връзска със спъкник"

"...Успешно е осъществена връзска със спъкник, който праща информация до Пекин..." Десиславке мама - ама ти си по-зле и от Гогов! Или дирниците така ви подбират - по неграмотност?

като ви пускат отпуска от карлукова се подразбира че би трябвало да си пиете хапчетата,за да не се налага да ви надеват усмирителна риза и да седите на тъмно и влажно в очакване за коричка хлебец

Чувам духал силен южен вятър, а? Дада, я обясни как наса си разбиха совалката чалънджър заради един лед във Флорида и щото не искаха да отлагат представлението? А що пратиха по късно един телескоп с атлантис за 1.5 милярда, дето даже не му бяха тествали елекрониката и после го поправиха за още 1 милярд? А накрая си спряха и совалките, щото правеха прекалено много човешки грешки в подготовката? И накрая кво каза от Наса? Трябвало да се шуми много около тия неща за да не спрат финансирането. Сега тоя шарлатан Мъск прави същото и обещава неща(марс) дето всеки знае че няма как да станат, само и само да не му спрат държавния чек - щото спрат ли го и теслата ще я купуват на килограм за да и претопят литиевите батерии. Навремето така претапяха и наште електрокари, та мъск се превърна в мошеник на 100% сега само гледа как да гребне с лъжицата от кацата с мангите. Тръмп с тия пари да беше дигнал две огради с мексиго и сите реднеци щяха да ликуват

"Постната" снимка!? Кво значи "постната"!? На български се казва ПУБЛИКУВАНА! Тъпаци!

Браво, Дир! Друго си е да осъществиш "връзСка със спъКник"...

Флага не е там.

"На сайта на агенцията е постната снимка" -> На страницата на агнецията е публикувана снимка.

БАН са създали повече технологии от САЩ и Русия взети заедно та да не говорим за китайски играчки на Луната. А ти какво предлагаш - технологични решения или акъл а може би пари за тях ? И всичките пари на сета да имаш неможеш да се доближиш до постиженията на мъск и да не говорим пък за НАСА. Седи дома и тръпи байко :)

На Луната има много интересни неща аз вярвам в това което казва Ванга за мисията Аполо 11 “аз бях с космонавтите заедно и те не ви казаха и колкото оризово зрънце от това което се случи там” Мисля че китайците ще имат троблеми с мисиите си до Луната.