17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече политиците определят кой софтуер ще ползваме.

сле дпокупката от Майкрософт, ще забива, ще стане по-бавно и ще има отлив на потребители ... вече има стотици примери за това.

Нали знаете, че голяма част от приложенията на Google са блокирани в Китай? Само отбелязвам. И правилата на детския футбол - собственика на топката определя кой ще играе с нея.

А идиотът Доналд Тръмп кога ще се оттегли?

Идиота си ти , бегай да си завършиш основното образование.

Каквото почукало, такова се обадило. Америка вкара Кирай в СТО и то със статут на най-привилегирована нация. Стига толкова. Сега ще видят дебелото на тоягата и - обратно в блатото.

Май вече няма разлика между Китай и САЩ, къде са пазарните принципи, къде е свободата и демокрацията? Чиста кражба на държавно ниво. Че и на световно!

Пазарната икономика си има правила. Затова е и СТО - да следи за спазване на правилата. И националната сигурност е над всичко. Китайската комунистическа партия използва ТикТок да краде данни на потребителите от цял свят за да може да ги хаква и следи когато си поиска. Хванаха ги - ще ядът тоягата. Баба Европа е инфантилна и не може да се опълчи на никой, Америка - може. На времето Рейгън казваше че с Горбачов отношенията трябва да са - "вярвай, но проверявай". Днес с Китай, Помпейо казва - "не вярвай и проверявай".

Щото американските "частни" софтуерни компании не събират лични данни за правителството, та само китайските са лоши. За всеки жител на Земята се събират и продават лични данни: притежание,телефони, имейли, посещения и пазаруване в интернет, сексуална ориентация, пароли, местонахождения, маршрути, пръстови отпечатъци, ирис и какво ли не, а сега чрез ПСР тестовете и ДНК .

Прибраха им “тировете” без увъртания и измами. Просто си взеха...

... просто ги санкционираха ...

Прорушняшките червени дебили им светнаха очичките - крадене, крадене на бизнеса, ха, ха, недейте да квакате като настъпени жаби, комундета! На това му се вика основно санкции срещу комунистически китай, заради бедствието по целият свят, заради КИТАЙСКИЯТ ВИРУС! Така им се пада, пък вие комундета може да си пищите колкото си искате!

аве умнико соросоиден я обясни защо само китайските фирми са лоши, а западните, които правят същото са добри? и няма такъв "китайски вирус", има ковид-19, освен ако и ти не си от онея заблудените демократи, които гледат анти-китайски пропагандни клипове в ютуб

Не мога да се обърна към теб с а бе умнико, отдавна си доказал, че си далече от това понятие! Като не ти уйдисва нещо, не извъртай просташки отговора и не коментирай, разбрано! Това казах, САНКЦИЯ срещу комунистически китай, заради, КИТАЙСКИЯТ ВИРУС дето натресоха на света, разбрано!?

Когато една Червена империя започне да наглее, използвайки бизнеса....я слагат на санкции. Същото стана с РУСАЛ на "руснака" Абрамович. Днес Абрамович е ИЗРАЕЛСКИ ГРАЖДАНИН с личното ходатайство на фамилия Ротшилд а акциите на РУСАЛ се контролират от....САЩ. Тик-Ток е едно малко Apps повторение на РУСАЛ.

А ти що пишеш на китайски комунистически компютър, аааа?

Китайски са само буквите Made in, иначе китайските комунисти ще направят РС кога пръдне гущера!

Пише мейд ин Чайна, щото всичко се прави в Чайна!!! Понял ?

E туй ако не е крадене на бизнес здраве му кажи.

Демокрация ама само ако им изнася на САЩ. Иначе си е чисто крадене. То беше ясно, че заплахите на Тръмп бяха за да може Майкрософт да придобие платформата за минимум пари.

И в Америка се краде бизнес

Никакъв Зоро не си, а мунчо от Столипиново

Сега е момента света да блокира Фейсбук, Майкрософт, Епъл, Гугъл и сие които доказано събират данни за АНС и за който плати !

ХАХАХАХАХА Путинский дурак! В Контакте и яндекс ли ще ползваме, кратуно червена! М!

Точна так! Как пазнал?

подлого краварска, изтрезня ли

значи сега американците вече могат да бъдат спокойни, те няма да бъдат следени от лошите китайски комунисти, а от добрите демократи от микрософт

епа те продадоха целата фалшива държавица "българия", заедно с врабците, та една китайска фирма ли няма да продадат!