Колко атомни бомби са избухнали на територията на САЩ

Заради тестовете всеки американец, роден след 50-те години на ХХ век е изпитал ефектите на радиацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от обеднения уран има няколко села в сръбско, където 90% от населението има ракови истории . даже и нашите населени места близо до границата имат. главно ставни и костни проблеми .

американски воеени с пъти по-малко поражения (защото не живеят там постоянно), обаче успяха да си осъдят държавата си и се пенсионираха с по няколко стотин хиляди

За сметка на това в СсСр не е имало ядрени опити и плюс това сАвеЦкият атом е полезен, нали дрОгарю Гогов! От сАвеЦкият атом на жените им растат ....! На мужете тоже! :))))

У СССР-то е имало ядрени опити естествено, но ги бухаха основно на полигона Семипалатинск, който е у братски Казахстан.

Правилния въпрос е не колко атомни бомби са избухнали досега на територията на САЩ, а колко биха избухнали "утре" в случай на конфликт с Русия, независимо в коя част на света!

Отговорът е: Нито една. Смяташ ли че руслямските управляващи ще стрелят по имотите и децата си?

Такова и на изток -на кой му пука за населението

Животът на човека е висша ценност в западния свят. Никога западни политици и корпоративни акули не са подлагали на опасност обикновените хора, ами напротив, грижат се за тях по всевъзможен начин.

Я сега разкажи и за източния свят!

Наистина! Велики са! втора година се радваме на великата грижа КОВИД! И още доста години ще мре народа който им повярва!

радиацията води до мутации в живите организми. при някои видове това води до положително развитие, като поява на трета ръка, втора глава, а при други до деградация на мозъка. тогава са продавали дори радиационни хапчета, които "помагали", а хората си ги купували най-доверчиво и ги пиели по предписание. както и доста преди това са пиели сапунена вода за отслабване, защото са вярвали, че сапунът разтварял мазнините в тялото и го прочиствал изотвътре. така е и с днешните "ваксини" - вярата в "науката" е непогасима. е, поне до определено време. днес е много смешно да се гледат пропагандните филми от онова време, когато са показвали на хората как да се крият при ядрена атака. под масите с ръце на главите или да легнеш пред някой бордюр на улицата. криенето е само от вражите атомни бомби! на нашите можеш да се порадваш съвсем отблизо без дори да си сложиш слънчеви очила, разбира се. единственото е, че после трябва да идеш на фризьор, защото само перчема ще ти е раздухан. знаем още, че и бил гейс е роден през 1955г, т.е. правен всред букета от атомни бомби. това напълно обяснява факта, че мозъкът му е деградирал напълно.

Ама нали знаеш, че му ползваш Бил софтуера. Бегай се скрий, че ей сега ще те издаде на психиатрията.

Я ми кажи кой софтуеър му ползвам, че като че ли съм го пропуснал този урок!

... и накрая: "така е и с днешните "ваксини" - вярата в "науката" е непогасима" ... абе пич, тебе като малък и преди казармата не са ли те ваксали бе?? Благодарение на ваксините изчезнаха детския паралич, едрата шарка и тн.

"Атомен туризъм Търговската камара на Лас Вегас издава календар за туристите, изброяващ планираните часове на детонациите на бомбите и най-добрите места за разглеждането им. Sky Room в Desert Inn, предлагаща панорамна гледка към хоризонта на Невада, беше любимо място за наблюдение на туристите, както и близкият връх Чарлстън. Много туристи опаковаха „обяди с атомна кутия“ и си правеха пикници толкова близо до нулата, колкото позволяваха правителствените ограничения. В навечерието на детонациите много фирми в Лас Вегас проведоха „партита с бомби в зората“. Започвайки в полунощ, гостите пиеха и пееха, докато светкавицата на бомбата освети нощното небе." На всеки три седмици бомба... и парите от туризма валят ли, валят.

Недостатъчно.

Колко водородни могат да избухнат пак там, ако еврейският им мениджмънт продължава с простотиите си?

Отговор: Николко!

Колкото и да са избухнали, явно не са им били достатъчни.

Дано скоро избухнат три пъти по толкова!

И да избухнат и да изчезне Америка за 2 секунди без следа целия континент! Твоята матушка пак ще си остане 3 свят. Колко много бели държави има преди нея даваш ли си сметка че и не бели!!!!