Кометата Неоуайз се видя в небето над столицата (снимки)

Явлението е уникално от 20 г. насам, идва от покрайнините на Слънчевата система, от Кайперови пояс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О , комета Идва мрачния лорд от ада

Това е знамение! Краят на шайката!

Това е лоша вест за апокалипсиса на София. Очаквайте повече заразени от болести като СПИН и сифилис, защото се пазите от дяволския Коронавирус, а от друга страна се отдавате на сатанистки вакханалии в Гърция. Стойте си вкъщи и не гледайте към небето, за да не ви сполети зла участ. Чакайте благата дума на най-великия вожд, Бойко Борисов, когато ни съобщи за победата над коронавирус, след като прибере 30 милиарда евро.

Колко действащи астрономи има в България - че ни уведомявате за тези неща? Евреинът Мъск дори да донапълни небето над главите ни с шпионски спътници (както е почнал усилено) - пак никой няма да вдигне глава и да забележи.

Пак не сте разбрали както винаги. Това е куфарчето с парите от Брюксел, дето иде със страшна сила и дано първо не се блъсне някъде и да се разпилеят.

Кво искате повече ве, царя слънце и комета ви изстреля на небето

"Последният път, когато това се случи, беше преди 20 години, когато се появи небесното тяло "Хейл-Боп" през 1997 година." Ъ-ъ, а коя година сме сега!?!

А бе това да не е някаква посестрима на Пениуайз ..

Език мой... Като прочетох заглавието си помислих, че само столичани са го гледали, а то какво се оказа - цялото северно полукълбо на планетата. Не знаех, че всички са софиянци... Но така излиза!

баба казваше,че като дойде опашатата звезда......?

Пепел ти на езика пу пу пу !

... да си приготвяш вазелина.

Комета над София! .... НОВО НАЧАЛО!!!!!!!.......