Конструираха малки раци-роботи

Микророботите могат да се използват например за ремонт или сглобяване на малки структури, както и при операции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на учените ! А сега да видим какво военно приложение можем да имаме ...

Мдаааа едните измислят нещо в полза на хората, другите гърмят вакуумни бомби срещу хората. "Руски мир" ..... изроди

Викаш друго си е да изпепелиш два японски града със стотици хиляди жертви. Къде къде е по-хуманно - нали? Откъде ви изравят такива сплескани?

Хирошима и Нагасаки са най-голямата конспирация на света. Никога не е имало ядрени взривове там. Срещу участието на евреите в постановката, САЩ им разрешават да си направят държава след Втората световна война.

"*" заработи си парчето студена пица! Браво!

Звездичките, Официално си единственият по-тъп от Кирчо Ттпото!!!

Да, гръмнали са двете бомби за да спре войната започната от Япония и продължила 6 години с което спасяват живота на няколко милиона души от самата Япония. И я спират, а Япония става водеща икономическа сила. И това е било преди 70 години когато нито се е знаело точно какво правят атомните бомби, нито са били забранени, като жертвите са по-малко от от конвенционална бомбардировка - примерно при бомбардировката на Токио загиват повече. Ако тъпаците изобщо схващате разликата във времената. Конвенцията за конвенционалните оръжия подписана от СССР и Русия забранява употребата на: 1. Протокол II забранява използването на противопехотни мини, мини-капани и други устройства 2. Протокол III забранява използването на фосфорни бомби 3. През 2008 г. е приета конвенцията за забрана на касетъчните боеприпаси. Тук Руслямска държава не е участвала естествено за Империята на злото 4. Организацията за забрана на химическите оръжия в която участва и Русия. Всички тези забранени международно оръжия се използват от руслямците в Украйна. Химически верно само направиха лек опит за да проверят реакциите по света... За избиването на цивилни с вързани ръце изобщо няма да отварям дума... Изроди, защитавани явно от изроди