Корабът "Союз" с трима космонавти се приземи в Казахстан

Тримата членове на екипажа на МКС прекараха повече от 190 дни в станцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

некадърно написана статия. Имате ли изобщо редактори? Вече съм почти сигурна, че пестите и такава длъжност няма...

Тримата прекараха повече от 190 дни в станцията, извършвайки експерименти, които биха били невъзможни на Земята......копи...копи...пейст...четете какво пишете

след седмица ще почнат обвиненията след като доказателствата изгоряха в атмосферата.

Ще арестуват ли кенефната саботьорка с дрелката или вече са я спазарили за Бутина?

длъжност има, ама този който я заема не става.

Те пък щото писачите стават. Нивото на статиите в Дир-а тази година падна много надолу. Смислови, пуктуационни, правописни грешки, неправилно построени изречения, писане в "сензационен" стил, тип Блиц, Шок и други парцали. Тия, с купените дипломи май вече са на пазара на труда.....

Браво! добре дошли обратно вкъщи и благодарим за труда, всеотдайноста и саможертвата на тези които дръзнат да се качат "горе" ... присоса им към технологичното развитие на нашата цивилизацния е огромен!

...поздравления за успешната мисия ...

на гугъл преводача са му необходими още подобрения

Мисията на кравароската с дрелката приключи. Не заслужаваше да се завърне на земята, а да я оставят горе в капсула с малка дупчица... На онези, които им благодарят за извършените многобройни експерименти искам да им задам само един конкретен въпрос - знаете ли въобще какъв "специалист" е кравароската Серина Ауньон-Чанселър?! М? В каква област е точно високоорганизиран специалист? Да ви кажа, да не се мъчите да търсите - в никоя! Научили са я само да си служи с дребка. Това е.

stankow

Бакалавърска степен по електротехника, доктор по медицина, магистър по здравеопазване. Доцент по прифилактическа медицина и авиолекар. Има си я квалификацията.

Альо-о-оооо станкоф, тая не е практикувала медицина откакто е станала е приета на "служба" в наса да я поготвят за касманафт бе! А с това "авиолекар"... напра "ми усмихна деня", както обичат да се изразяват платените шорошомолки и еврогейтаци. От 2009 е официално в селекцията на наса за обучение на астронафти. Реално е постъпила на работа 17 мес след "M.P.H. degree from the University of Texas Medical Branch (UTMB) in 2006". Това и цялата биография. И разбира се новата специалност "космически дрелкаджия" първи клас!

С 3 космонавти и чисто новите неубиваеми бактерии, които бяха открити на международната станция...

А ти що си толкова тъп и агресивен? Няма ли къде другаде да избиваш комплексите се за малоценност?

Аз само да попитам, "Союз" е кораб на коя американска ултранапреднала агенция или корпорация? НАСрА? СпейСекс? Блу Огриш? Юнайтед Анaлc?

Абе руските системи действат, макар и малко поостарели но бачкат безотказно. На другата страна са банда мошеници точещи държавни принтирани пари и правещи нищо особенно, само обещания за марс и други подобни глупости. Къде са мъск, англичанина брансън, зукерчето и гоогле/фбр - кво направиха и откриха те? Засега джеф безос ги слага всичките в джеба си, ако нещо се промени очаквам ода е от блу ориджин а не от Мъск дето само дига шум и пуска партенки срещу дебели контракти с НАСА

Дада, микрофона е твой. Ко ше кажеш ся? Топлата вода май пак НАСА я бяха открили ако не се лъжа?