17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За това го пуснаха тоя вирус, за да се оправдаят и да не ходят на луната.

:D :D Не е зле, но не знам дали си даваш сметка, че тук публиката е свикнала на огромни количества подобни неща във вид на напълно сериозно предложени конспиративни теории та не е ясно колко ще видят шегата... не че не е очевидна разбира се.

режисьора отказал да снима в пустинята при такава ситуация

Пак са оплескали заглавието. Сложили са в кавички "удари" вместо "връщането".

Не се наврещя ей. Айде мирясвай, всички повярваха, че успяваш да имитираш различни стилове, даа. За "писател" с не повече от начално образование си много вреслив.

Хамериканци на луната..... още малко и .... швепс!!!

До DP, за последно: Келеш неграмотен. Не може да различи петдесет абсолютно различни човека по начина им на писане - седнал да раздава присъди. Присъдата ти сам си си я написал, боклук. Провален в живота, вманичаен луд дъртак. Във всеки нормален форум отдавна да си баннат и изритан за спам, флейм и тролене. Да не говорим за прокситата, с които бомбиш минусите. Но тук екскременти като теб ги търпят, щото кво друго им остава. Ако още веднъж адресираш с името ми (Аполо) някой друг, гърчът досега ще ти се види песен. Досега нито аз съм се подписвал с друго име, нито друг ми го е вземал. Нали трябва да знаете кой ви гърчи, нещастници? Защо да го сменям? Отделно всеки грамотен и нормален човек - ти си много далеч и от двете - може да различи кой пише по особеностите на речта, пунктуацията, тона, речника, грамотността и т. н. Моите например веднага издават, че съм много над общото ниво (чували ли сте за професионални писатели?) и никой тук не би могъл да имитира изказа ми дори и да иска.

Вече и "професионален писател", мале мила. Младежът който преди 20 години бил предвиждал това или онова, LOL. Що не си гледаш лечението на деменцията и съпътстващите я долуспоменати разстройства а се вреш да врякаш и сред активната част от хората. Я си погледни постовете дето си ги нашляпал от "различни" автори, баси нещастието.

А в Сирия що загубиха воината?А във Виетнам? А Втората Световна? Квото хванали всичко осрали.

Сега пък това им пречи. На крив... пенис всичко му пречи

А тези, които могат да мислят знаят за какво говоря!!!!

Аз знам за какво говориш, ама не си прав! :)

Преди 20 години казах , че беляне няма да има и няма и няма да има място за крадене на големи пари!!! Не съм пророк , гледах експерт , който знаеше какво говори и явно беше прав!!!! От три години разбрах, че българската история няма нищо общо с това , което ни учат ама НИЩО!!!!! После разбрах , че НАСА( холивуд) никога не са стъпвали на луната, пърдом не са летяли и в космоса!!!! Така и с Роскосмос!!!! Това е самата чиста и гола истина!!! Гагарин измислен герой, пропил се и убили за да некаже истината!!! Амстронг същия артист умря тъжен и нещастен!!! Сега ще ме заобиждате, но няма лошо не съм очаквал друго!!! Чакайте новия Кубрик и дотогава гледайте Гравитация и Междузвездни войни!!!! А тези могат да мислят знаят за какво говоря!!!! Роскосмос и Наса един грипен вирус ги победи за 20 години напред!!!! А какви по страшни неща ги чака в космоса!!! Леле...

Стига вряка а се връщай в клиниката, обсесивно-компулсивно разстройство, дисоциативното разстройство на личността - Иван, Питагор, аполо петнайсе и т.н., и ти не можеш ги изброи камо ли аз, трагична е работата. Или поне излез от анонимност да може човек да се обади да те приберат обратно на лечение. Едва ли ти липсва и мания за преследване та сигурно няма да го направиш но да опитам да помогна с каквото мога в случая ти.

Не си пророк, неграмотен си. "БелЯне"? Ей не го научихте този български бе. Селски парчета неграмотни.

Връщане на луната??????????? Ма то първо трябва да се иде ди там, че да се говори после за връщане.

Поне е добре, че НАСА не се доверяват на такива като Мъск и си правят ракетата сами.

Едното не пречи на другото, Мъск има добър продукт за товари догоре и мисля, че го ползват и НАСА. Ако докара толкова добър продукт и да вози хора що да не го ползват. Но ако ще ходят 2024-а на луната - което ми изглеждаше прекалено смело преди кризата с вируса, камо ли сега - шансът им е да действат както по времето на фон Браун, навярно са намерили някого когото считат за способен да свърши работата, де да видим. Ще се радвам ако успеят навреме, ще се радвам и ако успе

ят с 2-3 години закъснение (съжалявам за прекъснатия пост, калвиатурата чу CR който не знам как съм натиснал ама...).

Те за това не летят никъде.

До засегнатия насаджия по-долу, който мисли (че аз мисля), че Земята е плоска: Не, пич, аз съм точно Питагор, който е знаел, че Земята е кръгла и всичко останало - защото се вижда с просто око, ако не си тъп като тухла или заслепен от комплекси. Докато около него по-низшите "мъже" още са си бъркали по дупките и са вярвали в боговете, за да се изкарат нещо повече от каквото са. Та същото и сега: най-любезно ти казвам да си завреш НАСА, Мъск и всички останали лъжци някъде, и да спреш да вярваш във фалшиви богове, за да си вдигнеш увехналото самочувствие. Няма Богове! Когато човек сам заслужи - може и да стигне до Космоса. Но отвратителните лъжи на американците, които политизират и унищожават всичко, до което се докоснат - само ви отдалечват от този момент. Помни ми думата.

Никой не твърди, че ти си мислиш че Земята е плоска. Просто си личи че си малоумник и то на 100%. Примера беше че навремето е имало подобни на теб отрепки които си мислели разни щуротии и се опитвали да ги налагат и на другите. И въпреки хъса им( и твоя), подхранен от простотия, злоба, завист, истината си остава истина. Всичко е толкова просто... И внимавах със жлъчката... хем да не се задавиш или пък да не ти докара някок корона бацил ....

Вече си и Питагор? Мале мила, до неотдавна беше само с обсесивно-компулсивно разстройство. Тия дето са те пуснали да избягаш от клиниката са за затвора.

И ето, пак раздуват за "2024"-та с цялата си наглост. :) Не че простите овце дето им вярват не го заслужават. С вирус или без вирус, сложете една единичка, ето така: "2124"-та - и тогава вече може да говорим по-сериозно. ;) Човекът е толкова надменно, арогантно и тъпо животно. Гола маймуна, а се има за нещо повече. Нищо съществено не е направил за толкова време, освен единия интернет - осра си и цялата планета - а щял да ходи в Космоса, да осира и там. ЛОЛ, смешници. Никога няма да напуснете Земята, не ви е по силите келяви. Не ви е писано - нито е нужно! Появили сте се тук, защото само тук можете да вирете. Шансът е едно на трилион изобщо за такава среда и такъв невероятен шанс. Не го пропилявайте. Колкото нееволюираща риба може да живее извън водата - толкова човек може да живее извън Земята. Космосът не е място за жалка органична материя с претенции. ^^ Четете и се учете.

"Четете и се учете." А ти що не четеши се учиш, ами само спамиш? Не ти ли омръзна да ставаш за смях?

То е за плач а не за смях, човекът е болен и здравната ни система го подминава.

Плиткоумниците и малоумниците като теб, навремето са тръбели че Земята е плоска, че Слънцето обикаля около Земята, че тук е центърът на Вселената.... Но истината си е истинам и никоя отрепка колкото силно да реве и колкото много пяна да капе от устата му, не може да я опровергае. Такива отрепки като теб най-много да се задавят от собствената си жлъчка. Жалко е че със зловонния си дъх мърсиш въздуха на на Земята.

На мен ли говориш бе, охлюв? Не, пич, аз съм точно Питагор, който е знаел, че Земята е кръгла и всичко останало - защото се вижда с просто око, ако не си тъп като тухла или заслепен от комплекси. Докато около него по-низшите "мъже" още са си бъркали по дупките и са вярвали в боговете, за да се изкарат нещо повече от каквото са. "Истината", в която сляпо вярваш, е точно най-гнусната лъжа. И точно начина, по който бясно я защитаваш, показва що за изрод и нацист си. :) Няма нищо по-жалко от човек, който защитава фалшивия си бог.

Всеки си е пригоден за средата. Хората са за тази отгоре на Земята при атмосферата. С много мъка пригаждат някаква среда. Но колонизация би създала сумати проблеми. Включително морални, трябва ли да осираме друга планета? Но ще почнат проблем след проблем. Дори в затвор трябва условията да са стотици пъти по-добри от това което ги очаква извън нашата среда. Такива неща като по филми са възможни, след може дори векове пригаждане. Цената ще е огромна, а смисълът спорен.

те пък както са се забързали тия от НАСА да се върнат на Луната , където никога не са били ... Направо не е истина ! И така се забързали че бързат вече близо 60 години!!!

холивуд са спрели продукциите

Твоят Холивуд на 4-и километър много те тресе ей.

ама наса пак ли няма да идът на луната

А ти пак няма да научиш правописа!

и надувай балоните че наса пак няма да стъпи на луната,а правописа го остави за даскалите,щото тебе не са те доучили че си балон

Балончо, ти ли си бе?!? Пак пишеш под различни самоличности! Май лечението не ти е подействало! Все нови и нови самоличности се появяват. Но манията ти по балоните си остава обща за всичките!

още едно доказателство , че земята е плоска !!! Измислиха вирОЗ, защото не могат да направят нова филмува продукция как ще кацнат на луната под купола !!!

Земята не е плоска, кьорав тъпак. Излез нашироко и погледни хоризонта, ако от друго не разбираш. Но за НАСА-трол си учудващо прав - никой никога не се е и доближавал до Луната.

Това е като приказката за лисицата е гроздетп. Космоса е далеч и недостъпен за НАСА, затова го обявяват за кисело, т.е. виновна е корона вируса.

Хохохохохохо, сам си търсят причина и оправдание за неспособността си да създадат една проста ракета. Ако и на Мъск полета през май бъде отложен, ние православните славяни ще трябва да сме много много щастливи че го има този вирус. Реално коронавируса играе ролята на славянския бог на отмъщението...

Радвай се, ако вирусът затрие Америка преди нас. За друго не виждам какво има да се радваш: НАСА и Мъск и без това никъде не можеха да отидат.

То и на луната ли има корона, аз си мислех че в космоса е най вероятно да няма корона :))

Просто чарковете от Китай закъсняха... и пуснаха работниците в принудителен отпуск че и парите са на свършване.

И нека меренето ...... започне сега. Дада срещу АК47

Кои са тия ве? :)