17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надлъгването премина в интензивна фаза...

Нямам търпение.

Няма да направят дори ракетите, с които да занесат материалите до там.

китайски комунисти на луната

корпорация Кибертрон ???

Двустайните на луната ще са по евтини от панелките в Люлин

Време е оФцете да купуват акции и да инвестират в мечти ...

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Лекарствата преди пак да се олигавиш от вряскане.

Прочети новината колкото пъти се налага преди да врякаш.

Мръсни жалки еврейски лъжци! Дори зомбитата тук вече само се смеят на все по-безумните ви, абсурдни и идиотски лъжи! :)

ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Мечтаят за полети до Луната и Марс . Мечтите са безплатни.

Кислород откъде ?

Дебищина като твоята е абсол'тно безплатна, радвай се.

За горенето трябва кислород,а горене във вакуум е невъзможно. Айнщайн го е доказал. Полети в космоса са мираж.

Тия задминаха Борисов и Сираков...лъжат като за световно...

Хахаха този 1 нлрд. ще им стигне да разработят и построят точно 1м3.

Бати Боико ще им построи трасето за кислород...

Продължава да ми изчезва коментарът, затова ще потретя. Двата модула ще летят с Фалкън Хеви и договорът вече е сключен. Станцията ще има още два модула, сторени от Европа и Япония. Засега не се знае с какво ще летят, но догодина ще има 4 нови ракети, които маг да участват - "Вулкан-Кентавър", "Ню Глен", "H3" и "Ариана 6". Ракети бол.

щом няма барем 10 милиарда за местят катуна горе! Открили са нещо горе ще копат нема да е петрол?

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Космическите технологии са се развивали най-бързо в условията на съперничество. И двете програми са международни, като някои от страните обмислят участие и в двете програми (примерно Европейската космическа агенция) . Водената от американците програма "Артемида" е по-напред с материала, но надали ще успеят за 2024, защото програмата не беше финансирана достатъчно. Така или иначе, водената от Китай програма няма как да прати човек там преди 2030.

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Катър смотан

И защо не?ТИКВАТА направи АМ до НЕПТУН за 10г. Сега ще им направи кръгово до луната.

Бе то много евтино бе! Колко ще струва едно жилище ако не е тайна тогава? Може да си купим ако е евтино! Щом цялата база е на стойност 935 милиона долара, няма начин да струва повече отколкото апартамент в София в квартал Люлин!

Ако го строят като Восточний..

МКС е струвала 60 милиярда за справка Само Втората фаза на лет8щето в дубай ще струва 32 милиярда Абе драскачите нямате лу гуугъл да сверите малко цифрички

Изчезва ти коментарът защото щатният врякалник дето врещи всички идиотизми под какви ли не подписи тук, наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър, е с административен достъп и ги трие. Моите го отказах да ги трие, архивирам ги заедно с останалите от карето (инак се беше научил да трие своя коментар между мои два за да изглежда, че отговарям на себе си) и като ги изтрие поствам пак всичко изтрито. Той току блокира IP адреси, и от това или ще се откаже или ще закрие сайта, не може да блокира цели интернет и да продължи да съществува. Или трябва да върне премодерираните коментари - което пък не може да си позволи, ще фалира. Прави като мене - той пише едни и същи глупости, пресичай го повтаряйки това, което демонстрира колко е жалък и толкова, с няколко поста на ден за 10-15 минути неутрализираш целия му ден работа против цивилизования свят.

Специалит ти да видиш ей. Не се наврещя с жалките си напъни не се.

Чекай малко деде, че ти не разбрах фобията напълно. Ако някой някак си изтрие свой коментар, който ти си коментирал с реплика, той ще изтрие с него и твоя коментар -реплика. Как тогава ще излезе , че сам си приказваш? Това може само в случай, че е реплика на реплика. Тогава те се подреждат само по време. Впрочем, ти сигурен ли си че наистина не си приказваш сам?

> 2021-07-10 21:26:26 >Вернер фон Корольов (нерегистриран) > >Чекай малко деде, че ти не разбрах фобията напълно. >Ако някой някак си изтрие свой коментар, който ти си коментирал с реплика, той ще изтрие >с него и твоя коментар -реплика. >Как тогава ще излезе , че сам си приказваш? >Това може само в случай, че е реплика на реплика. Тогава те се подреждат само по време. >Впрочем, ти сигурен ли си че наистина не си приказваш сам? Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей. Ето и сам си казваш как и кога си го правил, толкова си в пяна от яд вече. Пикай си газта по-тихо бе, че няма да работиш някога нещо по-добро от щатен врякалник вече се видя, опитай поне това да вършиш както трябва вместо да вряскаш отчаяно насреща ми.

Освен това деде, защо някой да си дава толко зор хакерски да ти трие коментарите, като може просто да те подписва и пак да излиза че си приказваш сам, което е много по- лесно. Ти си бая лудо деде.

А братушкити?КУга?

> 2021-07-10 21:54:51 >Вернер фон Корольов (нерегистриран) > >Освен това деде, защо някой да си дава толко зор хакерски да ти трие коментарите, > като може просто да те подписва и пак да излиза че си приказваш сам, което е много по- лесно. >Ти си бая лудо деде. Ненаврякал се врякалник ей. Бе по-тихо я пикай тая газ бе, толкова ли е зор да кажеш на света как се давиш от яд заради мене. Опитвал си да ме подписваш и отдавна знаеш, че не ти стига акъл да го направиш да изглежда автентично. Това е и част от причината да се гърчиш от яд както днес тук, колко пъти ми три поста само докато те отказах. Мирясай пак в гьола си, за толкова години да беше научил, че нямаш друга опция.

Мани ги тия станции, манции, кажи, цъфтят ли налъмите?

И пясъчни кули. За 2 Милиарда.

Бая лудо деде, това дето ти разправям е, че тоя или тия дето се гаврят с тебе както се вижда май те е направил (или са те направили) верно луд. Ако това му е била целта, постигнал я е. Ти непрекъснато си мислиш , че говориш с един и същ субект, въобразяваш си че той е хакер или има специални права, отговаряш на постове които си мислиш че само той пише и т.н.

До психично болния човек, който се подписва от мое име. Мисля, че изобщо не разбираш ситуацията, нито как работят тези неща. Моят коментар-реплика изчезваше всеки път след известно време. И в момента виждам, че не е единственият изчезнал. Това може да се обясни по няколко намина: 1. Бъг в система или натовареност. 2. Полу-автоматизирана или напълно автоматизирана система за модериране, която някой манипулира. Примерно като някой докладва коментар десетина пъти през VPN, плюс един полузаспал модератор. Избърши си лигите, че от злоба ще си счупиш клавиатурата. И не ми се прави на умен. Това само пред майка ти може да мине.

нова кооперация. Предварителен проект. Очаква разрепително за строеж. АКТ16 2026. Тихо и спокойно място. Магазини, училище и детска градина на пешеходно разстояние. До бъдеща метростанция. Цена 1000000евро на кубикически метър без ДДС. Без комисионна. За огледи: погледни през прозореца! ПОСЛЕДНИ АПАРТАМЕНТИ!