Космически хотел отваря врати след 5 години

Най-голямата пречка са остарелите закони за космическото пространство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ще има хотели до 2024, колкото Мъски се качи на орбита...литна до луната...колкото старшипа му литна а по скоро се пръсна като бойлер...толкова ще го има и тоя хотел.

И колкото Федерация отиде на луната и колкото Рогозин построи фабрики там и колкото роботи аватари щъкат там...

Рогозин поне не дава крайни срокове като Мъски и неговите измислици. че видите ли утре сме на Луната, а в други ден на Марс! Това го слушаме вече близо 20 години!

Тъй си е. На Рогозин приказките са в някакво бъдеще неопределено, понеже са само мечти. Мъск дава срокове, понеже разработва технологии. Може да изостава от тях и да среща спънки, но това е нормално, като правиш нещо ново. Да се смееш на човек, който прави нещо и да възхваляваш друг, който говори в бъдеще неопределено е типично само за гладкомозъчни тролчета на заплата при БСП... Разпозна ли се?

Не пиши глуости! Не Мъск разработва технологии, технологите са отдавна разработени и са му дадени на готово от НАСА и Путкагона! Я се поинтересувай, от къде му дойдоха всичите инженери! Не, не ги намери на улицата! Всичките му ракетни инженери идват от НАСА , Боинг, Локхиид Мартин и т.н! А това няма как да стане без да им се разреши!

Значи, аз утре като почна да правя коли и си взема инженери примерно от бмв, то няма да правя моите коли а ще правя бмв-та... егаси... ти си бил по тъп и от амеба...

Доста предприемчиво начинание е този хотел, предвид съседната статия, в която се описва, как липсата на земно привличане лекува рак.

Вообще тази 2024 явно се явява нещо като сакрална година за американските мечтатели. То на Луната ли няма да кацнат, хотели в орбита ли няма да отворят, може би и достигането на близка галактика от кораба "Ентерпрайз" е планувано за 2024 година. Може би им изглежда много далечна и всички до тогава ще забравят какви глупости са плещели.

Може да са имали в предвид "Хотел Космически цени"

Има една статия, за десетте най-често допускани правописни грешки в българския език. Едната е "в предвид". Пише се "предвид". Казвам го само за справка, не се заяждам! И аз не го знаех...

Всичките тези "визионери" дето само смучат пари и рисуват картинки, най-вероятно я на Бахамите, я на Бора Бора. Да вземат първо да помогнат на нацията си да закара поне един астронавт до космоса, че да спрат да плащат грешни пари, по едни 85 милиона на човек за руските таксита. Или техните хотели и те ще се обслужват от руските таксита. Ако е така да калкулират транспорта с анекс към договора за "хотела", че в 9-10 милиона явно няма да стане.

Виж, как не са се сетили за това! Хотел да правят, а транспорт нямат!!! Добре, че си ти и мислиш вместо тях!

Някъде споменават ли се с какъв транспорт ще качват екскурзиянтите, щото за сега такъв имат само руснаците! Не се заяждам, не ме разбирайте неправилно.

Като се има предвид, че Спейс Екс и Боинг в момента се съревновават, кой по-напред ще изпрати хора в космоса, то неминуемо скоро някоя от тях ще успее! Въпрос на време! Китайците си мълчат, ама сигурно и те работят по въпроса! Докато стане хотела, ще се намерят и таксиджии...

Добре де. Не ви ли писна да изгождате от емоционална гледна точка? Русия била по добра, не САЩ са по добри и други такива. Толкоз ли е трудно да гледаш реално на нещата? И на мен ми се иска България да беше важен играч на световната сцена и в Космоса...ама не е. Това не означава че ще започна говоря че сме космическа държава, само защото 1-2ма български космонавта са отишли в Космоса ползвайки руската космическа програма.И САЩ и Русия имат ключов принос за развитието на космическите програми и това че в момента се лети само от Русия, не означава че това ще бъде бинаги така или че американсите са некадърници. САЩ работят усилено по въпроса и няма спор и съмнение че до 1-2 години (а може и по бързо) ще започнат да летят отново от територията на САЩ - никога не е опирало до възможности за тях, а само до цена. Като СпайсЕкс се докаже (а това ще стане..бъдете 100% сигурни), тогава и такъв хотели ще бъдат възможни. Напълно вероятно е и Русия да направи нещо подобно поради простата причина че вече са пращали туристи в космоса, само не в станция която носи името "хотел".

Вчера четох едно интервю с руски космонавт, който изкарал 180+ дни в Космоса. Но това, което ми направи впечатление е, че първите 8-10 дни са били най-кошмарните, заради болките в тялото и гаденето от безтегловността. След това не само свикнал, но и се чувствал отлично. Като всички останали. Та, питам се аз, какъв кеф ще им е на тези туристи, платили милиони за да се гърчат 8-10 дни, и след това да се кефят само ден- два?! Знам ли?

Ми какво се чудиш, на българскот чернморие първите 3-5 дни си яко разстройство и темпаратура, докато организмът се приспособи към усвояване на фекални бактерии. След този период ... няма менте алкохол който да те отрови няма храна която да не ти в вкусна .. само да устискаш дрисъка и си ОК.

ДАНКО, НАПРАВО МЕ РАЗБИ ОТ СМЯХ.. УФФ ЧАК СЪЛЗИ МИ ПОТЕКОХА, ВЕЛИК СИ БРЕ БРАТЕ :) :) :)

Извеждането на ракети в орбита не унищожава атмосферата, неее! Алчните си измислили ново забавление, но след 5 години я камилата, я камиларят!

Един вулкан, като изригне замърсява атмосферата над цялата планета. Всички изстреляни ракети до сега, не могат да му се закачат и на 1 минута от изригването. Не съм те видял да протестираш срещу вулканите...

Това да не инициатива на Ружа от OneCoin?

Само не разбрах, в цената включена ли е руска виза, че да не ме върнат от Восточний или Байконур...

ти шегуваш ли се? Знаеш ли колко години им трябват на руснаците да качат 30 човека в космоса? То това да не ти е совалка.

Ами не знам колко години ще им трябват на руснаците, но подозирам, че на американците ще им трябват повече...

как успя в едно изречение да напъхаш 2 ЩЕ-та? Това се учи някъде ми се струва.

В българската граматика така се образува бъдеще време. А 2024 година, поне за мен е в бъдещето. Така че сложих по едно ще и за руснаците, и за американците...

ех това бъдеще време бе.... де ли се ползва толкова много... ЩЕ ЩЕ... ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ :)))

Байконур какво общо има с Русия и руски визи?

Малко скъпо ще ми излезе да кача на ракетата любовницата в това хотелче.

По-лошото е, че ще те пишат в новините! И снимки ще има! И жена ти ще научи...

Още не съм направил резервацията и не съм платил капарото, а жена ми ме наби, само като прочете статията!