Космонавт засне замърсяването на Камчатка от орбита

На брега са били открити множество мъртви морски животни

Обратно в новината

Коментари - Космонавт засне замърсяването на Камчатка от орбита | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вагнер е в Космоса!

Ochakvajte da budat izhvurleni I xora po tozi nachin. Nenuzhni I bez razsledvane.

Разсипници!

Марсианците са виновни

Там поне разследват. Тук отровиха 29 крави при Марица и нищо. После стана нещо подобно с риби другаде в България. Къде ни е прокуратурата?

Ми разследваха си го, и аутопсии правиха, ама не са дошли да ти го кажат лично ахмаците... Нитритно отравяне. Човек или куче при същите концентрации нищо не би им станало, но при преживните животни нитратите и нитритите навлизат много по-бързо в кръвта, следва превръщане на хемоглобина в метхемоглобин и смърт от хипоксия.

Замърсихме си красивия дом иза съжаление никой не си дава метка за красивата ни планета. където има девствена природа,само с гледа да се строи, замърсява по всякакаъв начин.

Здравейте читатели на дир :) по една тема не толкова свързана с тази статия,но понеже тази статия е най-нова май. Доскоро имаше много статии тук относно Луната,космонавти... има различни теории-че не са стъпвали на Луната,че са видяли същества и др. там и затноа са пуснати фалшиви видеа. Гледах че ивие доста разгрощено преди спорехте тук май. Но официалната версия нали че са ходили там и не са открили нищо. Искам да ви ппоитам нещо по темата. Когато гледаш карта на лунните или марсиански изследвания без значение къде-нета,атлас-нали разбираш кое е луноход или марсоход(когато е на марс) ,стъпване на мисиите на аполо, и апарати които не се движат. На картите се различават по различната форма с която са обозначени. Но според вас тук знаете ли как могат да се различават кой апарта на коя държава е. Кой е на САЩ,кой на Русия,кой на Китай и кой на Япония(незнам на Япония ли казваха Швейцария,това беше другото име на япония май...)

Е във въпроса - каква е резолюцията? Можеш ли да разпознаеш марката и модела на кола ако гледаш сателитни снимки на гооглето? Там резолюцията е 20 до 50х по добра от картата на луната в зависимост от годината на снимане.

Лавров каза че няма такова нещо. Тоя евреин по-добре да не се връща в Русия.

Ако замърсяването е от Вилючинск, където са ядрените подводници, нищо повече не ще се спомене в нета...

ама много си тъп саше

И Япония е наблизо.

Е то от Русия кога се чува нещо и Северна Корея.