Кой е най-силният кораб на Русия в Черно море

Ракетният крайцер "Москва" е създаден за битка със самолетоносачи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости при съвременните ракети на руснаците изобщо не им трябват кораби за да потопят каквото и да е било в Черно море от брега. Същото се отнася и за другите черноморски държави стига да имат подходящото въоръжение.

Е що му трябват скъпи ъпдейти, шом е толкова модерен бе, журнальорке? Защо не е въоръжен с най-модерните, най-безаналоговите танкове Армата? Как може ... !

Путин от мобилния си телефон с един click може да ги потапя! Директно от кабинета му в кремъл излитат ракетите, обикалят 2 пъти земното кълбо през нос Хорн и Антарктида (нали така се хвалеше той) и удрят корабите в гръб през Турция. А тя после нека се обяснява, че не е тя.

Питайте Дрончетата

На Путин те това ще му е голямата грешка да носи мобилния си телефон.

Чак пък силен кораб е много преувеличено.

Най- силния кораб на Русия в Черно море се казва Крим :))

Украинският Боинг е давала ракета, явно иранска!

То малко е в повече - с тоя кораб могат и Америка да превзевмат. А мамалигите искаха флотилия да правим срещу Русия ...

кой може да е по силен в черно море от РУСИЯ

Поради липсата на адекватно финансиране руските военноморски сили (ВМС) губят статута си на океанска сила, изграждайки малки вместо големи кораби, като по този начин се превръщат в крайбрежна сила, пише „Свободна преса“. съществуващите кораби вече са в състояние на бойна готовност и се изграждат нови “, се казва в публикацията, припомняйки прекомерното забавяне на строителството на големи кораби. Според „Свободната преса“ в Русия „по странен начин има два флота - реален и виртуален“. „Виртуалният флот продължава да се развива бързо. Петербургските дизайнерски бюра [дизайнерски бюра] и техните клонове със завидна постоянство предлагат все повече и повече нови проекти за самолетоносачи и универсални десантни кораби. През септември същата година военният експерт в списание „Арсенал“ на „Отечество“ Алексей Леонков нарече крайцера с тежък самолет „Адмирал Кузнецов“ прототипа на бъдещия универсален самолетоносач. През същия месец корабът е включен в списъка на седемте най-лоши носачи на хеликоптери и самолетоносачи в света според Business Insider. През август военният експерт Павел Лузин показа, че настоящото състояние на руската промишленост и приоритетното финансиране на стратегическите ядрени сили и сухопътни сили няма да позволят количественото и качествено развитие на ВМС на страната до 2027 г. През май блогът navy_korabel обърна внимание на факта, че през последните шест години осем атомни подводници (NPS) се „стопиха“ в Русия. https://lenta.ru/news/2019/09/26/havy/

Със всяка загуба тъпите алкаши с ватенки стават все по-бедни. Например след като си потопиха единствения голям док, и то пак Шведски , сега няма къде да ремонтират кораби като Кузя. А самият Кузя излезе от ремонт едва стигна до Сирия, опуши половин Европа, , потопи няколко самолета върна се и отово влеза за ремонт.... след загубата на Курск целият свят видя че ушанките нямат дори средства за спасяване, а се молиха на Норвегия, Дания... Тъпата алкохолизирана руска държава, дори няма кораби за поставянето на тръбите си за газопроводите по морското дъно, а за това използва фирми от малка Италия и Швейцария. Като последната дори няма излаз на море. Ето това са успехите на путинското вмирисано блато.

Нито един руски ръждясъл кораб не излиза в морето без съпровод от влекач и други спомагателни кораби.Някой да е видял модерен американски есминец , който посещава Черно Море и идва от хиляди километри да мъкне след себе си влекач, за да го тегли , когато се повреди ? И още кораб с гориво, спомагателен кораб със резервни части... Това е всичко който нормален човек трябва да знае за най новите руски кораби-боклуци-плаващи ковчези и морги. Руски идиотизъм в каменната ера... 1. Само един модерен Американски разрушител е достатъчен да се посере ватния флот 2. И само един туит в Туитър на Трамп е достатъчен да обезцени тотално ватната рубля. Що за смеходържава са алкашите с ватенки ?

Турският флот е ПЕТ ПЪТИ ПО-СИЛЕН от руския: Турецкий флот в 5 раз сильнее флота России. https://www.youtube.com/watch?v=GP-82uUNwJY

Русия няма финансови средства за да може да модернизира флагмана на черноморския флот на Русия, ракетния крайцер "Москва", съобщава Мил.FlotProm. Един от служителите на Северного проектно-конструкторского бюро (СПКБ) информира публикацията, че работата по създаването на технически проект за модернизация на кораба не се води сега поради липса на средства. Той добави, че парите едва достигат за минималната поддръжката". Флагманът на Черноморския флот от януари 2016 г. не излиза в морето и стои привързан за пирса.

Русия няма финансови средства за да може да модернизира флагмана на черноморския флот на Русия, ракетния крайцер "Москва", съобщава Мил.FlotProm. Един от служителите на Северного проектно-конструкторского бюро (СПКБ) информира публикацията, че работата по създаването на технически проект за модернизация на кораба не се води сега поради липса на средства. Той добави, че парите едва достигат за минималната поддръжката". Флагманът на Черноморския флот от януари 2016 г. не излиза в морето и стои привързан за пирса.

Предполагам, че става въпрос за параход като "Адмирал Кузнецов", който се забелязва и от космоса при ясно небе?

Вече дойде времето, когато Американския войник стой пред екрана на монитора с чаша кафе и изтребва със своите безполотни дронове терористите по всяка точка на планетата, както и червените фашисти- ватенки, както ги изпари в Сирия-салатата Вагнер. За разлика от тях още от времето на сталин кремъл хвърля ихтамнетьй да мрат като мухи безпомощни и смешни срещу една мощна високотехнологична армия.

Крайно време беше за поредната ода за руското въоръжение!

Дори само този кораб, сам самичък спокойно може да прати на дъното цял краварски флот. 2015 когато руснаците влязоха в Сирия да се борят с краварските Джихади Джота от ИДИЛ, щом този кораб се появеше в Средиземно море край бреговете на Сирия, краварския флот веднага си вдигаше партакешите и бягаше на мръсна газ към Гибралтар.

Масква е жалко, грохнало корито чакащо за ремонт от 10 години. Руснаците не само че могат да правят нови кораби - не могат да ремонтират дори старите.

Прав си, американците затова спряха да правят самолетоносачи и подводници, защото няма смисъл. В момента в който се появи “Москва” наоколо и те потъват. Доколкото знам руснаците няма да правят повече бойни кораби, защото този е достатъчен за военното им превъзходство във всички океани. Двигателите му са супермощни и той може да достигне до всяка точка в океан или море за по-малко от 24 часа.

Абе, верно ли майка ти и баща са брат и сестра? Май всички съветски тролове сте от катуна, а?

За себе си говориш нали?:) Защото само баща-брат и майка сестра може да изсере такъв джендър като теб на белия свят:) що са те не хвърлили на смет, след като са видяли че си хермафродит.. наистина не ми е ясно:)

Господи, от къде ви вадят толкова тъпи козаци лудите говеда не ми е ясно. Поне излъжете по достоверно! Поне извадети някакви факти.... Но къде ти у БГ Манго няма дори капка въобръжение. Да те светна нещо,нещо доста жалко при кравите старите им кораби клас Арли Бърк са по добри от новите като littoral combat ship (LCS) или дефектоносците разрушители Земволт ,които са долнокачествени боклуци. Докато новите руски кораби са в пъти по добри от американските. Като се започне от тонажа до въоръжението.Дори самите западни експерти го твърдят..но какво разбират експертите, щом обратното го твърди някой козачко зомби в мозъчна смърт. Е гледай и не пиши глупости, ставаш жалък. https://www.youtube.com/watch?v=Iaibk5bp750

Бях в Севастопол когато провеждаха изпитанията на Слава -1983г.Беше модерен но за тогава.

Малеее... Трябва да си изключително мега хипер гига тъп, за да сравняваш "Арли Бърк" с littoral combat ship (LCS). То все кораб, а? А знаеш ли, че БМФ има много по-големи и по-нови кораби от "Москва"?

Ако на майка ти вече й е писнало да се занимава с теб, намери някой да ти подаде документите в социалния патронаж, че сам няма да оцелееш. Естествения подбор, е безпощаден към такива като теб.

Ъптейди ли ще има бе журналя?

С това ръждясало корито ако минат Босфора без да потънат ще е добре та за това все на док седи от няколко години "флагмана":))))))))))

Как ще бие самолетоносач това бе??? Той сам ли ходи тоя самолетоносач, че той главно носи стотина самолета, това корито ще удържи 30 изтребителя на веднъж ли кво?????? Стига сравнявахте съвецки оружя със машини от 21 век

Ваксинирам русофили срещу бяс и свинска чума. За пенсионери безплатно! Червените фашистки кучета си лаят, а керванът си върви. Жалки са руските подлоги в безуспешните си мъки, с които никога няма да променят НИЩО. Единствено губят и без това от ограниченото си количество мозъчни и нервни клетки. От вас руски мърши НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ВИИ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. Вашият китайски идеен другар Мао Дзе Дун имаше само една умна приказка: „Когато врагът те такова, не шавай. Колкото повече мърдаш, хем по-голям кеф му правиш, хем ти влиза още по-навътре“. Така че не мърдайте и не грухтете от кочината си… Вие правите точно обратното, и то пред целия български народ.

Старо конопено въже дето е връзвано магаре с него, суха джанка и край на мъките ти с Русия.

С кеф! Ще го продупчи на ситна стъпка.