Квантовият компютър на Honeywell стана 4 пъти по-мощен

Все повече компании пocтaвят peĸopди пo бpoя ĸyбити и нa вeличинaтa нa ĸвaнтoвия oбeм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее почти година бях горд че в българските форуми бъка от видни вирусолози и специялист по днк ваксини. То се оказа че наи много имаме специялисти по квантови компютри. Дано и нашите велики ДС агенти опазят тва национално богатство че да не ни го откраднат от прогнилия запъд

Това е в графата фейк нюз, няма квантов компютър, има наченки за теоритична обосновка, и някакви спекуланти, пробутващи съмнителни стартъпи по темата. Поне още 100 години няма да има технологична готовност за подобен проект. По подобен начин е ясно и за термоядрените реактори, там има между 30-50г. работа, преди да се създаде работещ модел...технологично не сме на нивото за експлоатация на подобни.

По първият въпрос - ще да си някакъв гадател, та знаеш, какво има в лабораториите по света. По вторият въпрос - в момента се строи термоядрен реактор във Франция с международно участие.

Хич не си в час, колега.

Я пак...Много смешно. Псевдо новини за псевдопостижения, предназначени за медиите и техните предимно неграмотни читатли, които нищо не разбират от проблема.Даже не им е неудобно да стават за смях със жалките 10 кубита при положение че за що годе полезен РЕАЛЕН явантов компютър биха били необходими около няколко ХИЛЯДИ кубита. Естествено, нито Х-уел, нитонякой другне е създал досега истински,реално работещ КК, който може да прави нещо полезно.

Така са говорили и за първите компютри, големи колкото сграда. Но Ганьо знае най добре.

е как не е китайски беееееее. Китайците ще направят и по-добър ама някога, когато се изнесе пройзводството при тях и гепят туй онуй. От подтиснати хора стават само бачкатори няма иновативност и мисъл само гепене и на поточната линия :) И вперен поглед в петолъчката. За незапознатите да спомена паметите за компютрите не се правят в Китай, що ли?

80% от всички модерни интегрални схеми се произвеждат в Република Китай.

Е, не, няма такава неграмостност по света: "apxитeĸтypa нa yлoвeни юни"

Tия да не изнесат пак производството към Китай

Пореден ден, поредна изключително неграмотно преписана статия от дир...

лелее, денят на Страшният Съд наближава...плаша се...

Всеки месец през последните 1000 години някой чака денят на страшния съд. И хоп ето ни ни и днес.