"Кюриосити" откри високо съдържание на метан на Марс

Японската космическа агенция ще изстреля роувър към една от малките луни на червената планета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още едно удивително откритие – Путин щял да вдига стандарта на живот на мужикистанците, хахахахаха!

Deus Vult

Сега ако открие и петрол - смятай, че краварите са го налазили да го "освобождават" от радикализираните марсианци

и за какво им е петрол на Марс? то и за тролене се иска поне малко грамотност!

Гледам и не вервам на ушите си Абе верно къде да се редя да ми плащат за спам ?

Бойко ще прекара тръба за да пълни хъб Балкан безплатно

И тука русофили!!! Аман бе.

И тук сорософили!!! Аман бе.

Алкашите ватенки - бяха държава космическа, но благодарение на некадърния гном путьо - станаха държава комична. Тъпи продажни ватни тролове, можете ли с тъпият си зомбиран мозък да отговорите на следните факти: Кои Роувъри вече петнадесет години, пътуват по Марс? -Сондата "Паркър" на NASA до слънцето Кои спътници за 15 години са допринесли за създаването на пълна подробна карта на Марс с резолюция до 30 см / пиксел? Коя станция влязоха в орбитата на Юпитер и Сатурн? Кой първи изпратиха снимки от Плутон ? Коя станция стигна до най-отдалечения обект в Слънчевата с-ма: Ultima Thule Кои апарати са преминали отвъд границата на Слънчевата система? Кой многократно кацна на Луната? Кои апарат изследва меркурий и се е доближил най-близо до слънцето ? Това не са апаратите на лъжливите бедни и пияни ватенки . Това са апарати на свободна и демократична държава – Америка.

Кои космически апарати изследват дъното на океана? А сега де, Фобос-Грунт и той ли е щатско американски? ФанАх ли те на къс пас? ;)

айде троловете от Запада пак взеха да разместват историята! Русия наследница на СССР и сега е космическа държава! По-вярното е че САЩ нещо взе да куца в космоса! А преди Путин имаше едни точно алкохолни идиоти наследници на продажника Горбачов дето докараха милиони хора то соц лагера до просешка тояга и да бършат задниците на западните пенсионери!

Приличаш ми на един друг спамер с тези факти но ще ти кажа само едно ВЕЧЕ ИМА И ЛЮБИТЕЛИ който стигат космоса с дистанционни апарати, Въпроса е животоподръжката а там Американците са на ниво 1960 година.

Много боб се яде на този Марс.Трябва да се помогне с картоф и леща на тези маркссианци

не както знаем само ФЪФ рууууууската федерация разбират тез космически неща. В САЩ краварите, пиндосите и т.н снимат само филми мдааааааааа.

Те изтрвлват в космоса бомби и други неща за убиване!

мда, хубав е пейзажа в Гренландия. Даже метан има. :-) хахаха

И днес ще те накажат санитарите, мирувай.

аре рацкарай се с твоите санитари бе въртиш една и съща плоча като някво зомби

Високото съдържание на метан ма Марс беше установено преди повече от 10 години. От предишни апарати. Къде е тук новината?

Ами чети бе троле! То си пише - "сезонни изменения на съдържанието на метан в атмосферата на Марс". Ама това не може да се измери с ватнишки апарат, защото трябва да е жив поне няколко сезона.

7 годинки американското роботче обикаля Марс, праща ни снимки, изследва атмосферата.....

Мани ги тия роботчета, за нищо не стават. Я кажете, каква нова ракета са направили руснаците?

Лека корекция, не каква "СА направили", а "ЩЕ направят" ;)