17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците продадоха лаптопите на ай би ем, прекръстиха ги на леново а сега вече никой не ги купува Така се прави бизнес в америка, продаваш един въздух под налягане и гушваш кинтите

То ако имаш M.2 (диск на платка) по-бърза от РАМ-та, има ли смисъл от такава въобще или поне много?

няма таквоз чудо като M.2 по-бързо от RAM

Има със сигурност поне от предната година, поне от генерация 3 нататък. Зависи на кои фирми кои модели. Имаше преди и генерация 4, но не знам до коя генерация са стигнали сега. А за РАМ-та надуването на което дават като възможно, сигурно е само през БИОСа, а не автоматично. Но не съм си играл, да го знам.

Имал си впредвид nvme ssd, ама си се пообъркал с чалгата малко

Еми те са M.2 . Явно някой не знаят и какво е. Търсиш и гледаш на снимки. Има от много години. Вече сигурно е задължително дъната да имат такива входове. Освен на PCIe слотове. Говорех си за компютър.

Колкото и да ти е модерно и издръжливо нъвъмъето, почнеш ли да го ползваш като памет ще окапе и даде фера още същия ден. И да - нъвъмъето е много по - бавно от RAM-паметта, защото макар и да имат сходни честоти на работа, превключването между отделните клетки е хиляди пъти по-бавно при "дисковете".

То без РАМ сигурно БИОСа ще изпищи. Но въпроса ми бе по принцип за бъдещето. Не съм запознат с особеностите. Освен че по принцип, като не стига РАМ се ползва диска и преди се оказваше някъде отзад на диска. Принципно РАМ-та просто трябва да стига, но няма никаква полза от повече от колкото ползваш. РАМ си има и в процесорите разбити на типове и големини. Та въпроса бе по принцип за в бъдеще?

скоро и "геймърски" смарт часовник.

Chefo77

По-скоро ще бъде оптимизиран за едни други игри ... с една ръка и една пръчка ;)

Колко трябва да си задръстен за да си телефонен геймър?!?! Разбирам електронните спортове но това си е гавра. Направо да им сложат по един чип в мозъка и да ги поставят в искуствена кома със санитар да ги обслужва 24/7!

Поредно менте идващо от страната на ментаците и вирусите.

Менте са,ако не бяха америка и западна европа за да си изнесат производствата в китай,жълтите щяха още да произвеждат само ориз. Кажи му комунист,и не го обождай повече!