17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви лепенки, кви пароли, кви лични данни бе?! Ние вече нямаме лични данни, те станаха всичките обществени, така че не пишете смешки!

Ала бала,всичко е майтап,каквото и да направтие пак сте следени,така,че просто НЕ ползвайте интернет банкиране,дръжте си паричките в джобчето и псувайте наволя в къщи,вие сте си в къщи .........

Типично стадно малоумно мислене , хакнат ви някой акаунт и после ревете. Но кога ви се дават безплатни уроци мрънкате.

Бих добавил към написаното от автора- инсталирайте си добавки на браузерите против фишинг и инсталиране на разни добавки без ваше позволение и пренасочване (popus). Adguard и Popup blocker Ultimate ви пазят доста добре от гадости но все пак без пазене и малко познания нищо няма да ви опази. От доста години ползвам LastPass и е прекрасна добавка но все пак правете на някакъв word или текст докумет бекъп на всичко защото нищо вече не е сигурно на 100% и го защитете в криптиран файл с TrueCrypt.

Вече повече от месец едно и също,кой е виновен и защо е виновен! Писна ни! А всъщност не се пише и не се говори какво зло биха ни направили. След като един малоумник адвокат заедно с алчен ЧСИ може да си позволи да ни рекетира вадейки личните ни данни и имотни документи на публично място какво да очакваме от имотната мафия? Тук няма отговор,няма съвет,просто няма такава държава!

Моите съседи ме следят дори и в къщи, търсят ми цаката да ме натопят, доносници, крадци и лъжци са те.

Аз не записвам паролите си в тетрадка. Не ползвам и мениджъри за пароли, каква е гаранцията че няма да го хакнат и да ви изтекат паролите в нета? Изберете си някаква фраза която знаете че няма да забравите, комбинирайте я с някой друг символ и сте готови. obi4am#gore6ta#6kembe@4orba например :D. и сте готови. Всеки си има лични предпочитания разбира се.

страшни правила сте дали....и на време сте се сетили..аз тия работи ги правя от как има интернет !А това беше някъде в миналия век ! Само за тоя браузър не се бях сетил..това някава релклама ли е?!? Иначе на филми махате изкуствено емблемите на колите за да не бъде реклама ха ха ха ще си умра от смях .е.

А ние в мазето имаме извънземни, и по някога вечер като излизам ме спукват от бой.

Абе "умнико" льоло Маринкин, те "спецовете" такива уроци ни дават, че по-добре от другаде да се образовам, но не и от тях. Пък и нали един дебелак беше казал че няма нищо безплатно бе многознайко?

Другари много много прости човеци, ТЕЗИ които са ни дали ТЕХНОЛОГИИТЕ те могат да ни следят както си искат и който не им е угоден да му направят "ритуално убийство", а простите човеци ще ги пращат на Марс за да им носят "яйца" за генетични експерименти.

Телефоните на руските солдати на снимката направо къртят! А пък идеята им за военен компютър се свежда до цивилен лаптоп в куфарче. Поне температурата в помещението е добра за охлаждането на техниката им - вижда се от дебелите ватенки, с които са облечени.

сложи и буквите през една да са главни и ще имаш парола дето ще я пишеш 30 сек. и няма да хваща от пръв път , защото ще правиш грешки ...

Да де ама НАП не го хакнаха чрез пароли и КЕП. Тъй, че от тази статия с този пример файда няма.

Китайските LED крушки могат да хакват пароли.

е да ама хакерите ги хванаха с коварство , хитрост и лукавост ; )

Като видя

Ползвайте Тор... да бе, да...добре, че ми казахте... и да не забравите прокситата..

Вашият VPN провайдър знае кои сте и може да види дейността ви в интернет. --- Ползва се двоен ВПН, т.е. ВПН във ВПН-а

Като видя този крадец Марк Зъкърбърг и направо ме хваща яд, как един крадец на идеи (както и сам си е признал), не го е дори малко срам да дава каквито и да било изявления и обещания на хората относно сигурността им в неговият сайт. Как може след като си излъгал двама твои клиенти и си откраднал от тях идеята за Facebook, изобщо да очакваш някой да ти вярва на думите? Дори и по физиономията му можеш да видиш че това не е човек, на когото може да се довериш. Това е лично мое мнение разбира се, всеки си преценява. :)

Ако искате да бъдете наистина анонимни в мрежата, то трябва да използвате браузъра Tor. Т --- да ви идентифицирам сладко, сладско...

Опитваш се да кажеш, че когато двама знаят, по-лесно се опазва тайната!

И кой ще ме защити от доставича и Тор-овете!?

Моля, такива съвети изпращайте до НАП и началниците им.

Завист ли долавям? Ми плати си човека за идеята. Покажи ти какво можеш :)

че и двамата няма да знаят! Първият ще вижда от къде идваш и ще и види, че влизаш ...в дупка Вторият ще вижда, че идваш от дупка и ще вижда къде отиваш, но няма да знае кой си, освен че идваш от дупка...

кой